המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הדבר הכי מופרך ששמעתי.
בטח רועי מרום כתב את זה.
גל גל כתב:קבלו מה רושמים בפורום תפוז
המקור בערוץ שלי מאוד אמין:
פנר פנתה בתחילת השבוע למכבי בבקשה "לקנות" את החוזה של רוצ'סטי תמורת פיצוי גבוה ו...גאודלוק (כן, עד כדי כך).
מכבי, נכון להיום, מסרבת.
פנר פנתה בתחילת השבוע למכבי בבקשה "לקנות" את החוזה של רוצ'סטי תמורת פיצוי גבוה ו...גאודלוק (כן, עד כדי כך).
מכבי, נכון להיום, מסרבת.
tzachMTA כתב:jol9 כתב:אני מעריך שיש כאן טעות לפחות של 15-20% למטה. מכבי לא נוטה לפזר מליונים על שחקנים, ובטח שלא לפזר שישה מליון
על שישה שחקנים שאמורים להיות שחקנים משלימים (אף אחד ברשימה הזאת לא אמור להיות הכוכב של הקבוצה).
רנדל, רוצ'סטי וסמית?
rc4991 כתב:גל גל כתב:קבלו מה רושמים בפורום תפוז
מכבי, נכון להיום, מסרבת.
אם זה נכון זה מטורף
אין שום סיבה שבעולם להעדיף את רוצ'סטי על גאודלוק
felix_r כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:קבלו מה רושמים בפורום תפוז
מכבי, נכון להיום, מסרבת.
אם זה נכון זה מטורף
תקרא את הנ.ב. בהודעה שלי ותדע את הסיבה
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:קבלו מה רושמים בפורום תפוז
מכבי, נכון להיום, מסרבת.
אם זה נכון זה מטורף
לי אין בעיה עם זה ובינתיים בכלל לא ידוע אם ולמה רוצים להעיף אותו
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:קבלו מה רושמים בפורום תפוז
מכבי, נכון להיום, מסרבת.
אם זה נכון זה מטורף
לי אין בעיה עם זה ובינתיים בכלל לא ידוע אם ולמה רוצים להעיף אותו
אז אני שוב חוזר אם לא הבנת. היה כבר פרסום שפנר רוצה לחתוך את גאודלוק בגלל שבילה במועדון בליל המשחק
אני שמעתי מאחד הכתבים החזקים שם שבינתיים הכל בגדר שמועות
מכבי, נכון להיום, מסרבת.
toja27 כתב:פליקס, אני לא מאמין שזאת הסיבה האמיתית שהם רוצים לחתוך את גאדלוק. זה נשמע כמו תירוץ לסיבה האמיתית.
er79 כתב:רועי מרום לא מבין בשיט. יש שניים שאמינים יחסית בפורום תפוז: yhgay ו-jagency
toja27 כתב:er79 כתב:רועי מרום לא מבין בשיט. יש שניים שאמינים יחסית בפורום תפוז: yhgay ו-jagency
ועדיין צריך דמיון מאוד יצרתי כדי להמציא ידיעה כזאת. קיצור, יכול להיות אמין ויכול להיות שלא.
toja27 כתב:er79 כתב:רועי מרום לא מבין בשיט. יש שניים שאמינים יחסית בפורום תפוז: yhgay ו-jagency
ועדיין צריך דמיון מאוד יצרתי כדי להמציא ידיעה כזאת. קיצור, יכול להיות אמין ויכול להיות שלא.
dod כתב:toja27 כתב:er79 כתב:רועי מרום לא מבין בשיט. יש שניים שאמינים יחסית בפורום תפוז: yhgay ו-jagency
עד מתי תקחו ברצינות כל שטות שמישהו כותב (ואפילו בפורום מכובד ביותר)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־15 אורחים