פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפלפונים

18 יוני 2015, 14:36

קייט אפטון בסדר, אבל מייגן פוקס? אפשר פשוט לקנות בובת פלסטיק.

18 יוני 2015, 14:37

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:לי זה נשמע דווקא אמין. מכבי מאוד רוצה את פארמר.והיא תהיה מוכנה לשלם הרבה עליו.

מאיזה כסף בדיוק היא תהיה מוכנה לשלם עליו? 2 מליון נטו לשנה זה 2.66 ברוטו. זה בערך 70% מהתקציב שנשאר למכבי אחרי שהחתימו 6 שחקנים, ואתה צריך עוד כסף לסנטר. אני לא מאמין שמכבי פתאום ישברו את מסגרת התקציב ויתחילו להשתולל. את פארמר במכומים האלה היה אפשר להביא בשנים קודמות וזה לא נעשה.

אני חושב שהם יעלו את התקציב ביותר מ20 אחוז. אצלם זה תלוי עד כמה הם רוצים שחקן. על העסקה של הנדריקס הם שברו בגלל 50 אלף דולר ולסמית הציעו מיליון +.

TOJA, ההעלאה של ה- 20% (אם תהיה) תבוא מהייקור של המנויים ואולי עוד קצת קיצוצים במנהלה. אתה מדבר איתי על כסף שלא קיים. אין למכבי מאיפה לשלם. זה לא עניין של בחירה. לא לפדרמנים ולא לשמעון יש כסף להזרים לקבוצה. הם בטח שלא יתחייבו לגרעונות למשך 3 שנים. בכל שנה מוכרים לנו מו"מ עם כל מיני כוכבים ובסופו של דבר מגיע לפה איזה היינס.

אני לא מאמין שמכבי פתאום תשתולל בעונה הבאה. זה יהיה שינוי כיוון של 180 מעלות מהמצב הנוכחי.

יהיה מצחיק אם יעלו את המחירים בקיץ.

העלו ב- 10% שזה מליון דולר.

18 יוני 2015, 14:40

רעיון למשחק:

השלם את המשפט כראות עיניך:
"צריך להיות *BLANK* בשביל לשלם על מנוי 10% יותר אחרי העונה הזאת.

18 יוני 2015, 14:41

מרקיז היינס

18 יוני 2015, 14:42

MTA2311 כתב:רעיון למשחק:

איפה צפריר שיגיד שהוא רוצה לשמור על המקום בהיכל?

18 יוני 2015, 14:43

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:רעיון למשחק:

איפה צפריר שיגיד שהוא רוצה לשמור על המקום בהיכל?

גם מקובי..אני באמת לא מבין אותם...

18 יוני 2015, 14:45

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:לי זה נשמע דווקא אמין. מכבי מאוד רוצה את פארמר.והיא תהיה מוכנה לשלם הרבה עליו.

מאיזה כסף בדיוק היא תהיה מוכנה לשלם עליו? 2 מליון נטו לשנה זה 2.66 ברוטו. זה בערך 70% מהתקציב שנשאר למכבי אחרי שהחתימו 6 שחקנים, ואתה צריך עוד כסף לסנטר. אני לא מאמין שמכבי פתאום ישברו את מסגרת התקציב ויתחילו להשתולל. את פארמר במכומים האלה היה אפשר להביא בשנים קודמות וזה לא נעשה.

אני חושב שהם יעלו את התקציב ביותר מ20 אחוז. אצלם זה תלוי עד כמה הם רוצים שחקן. על העסקה של הנדריקס הם שברו בגלל 50 אלף דולר ולסמית הציעו מיליון +.

TOJA, ההעלאה של ה- 20% (אם תהיה) תבוא מהייקור של המנויים ואולי עוד קצת קיצוצים במנהלה. אתה מדבר איתי על כסף שלא קיים. אין למכבי מאיפה לשלם. זה לא עניין של בחירה. לא לפדרמנים ולא לשמעון יש כסף להזרים לקבוצה. הם בטח שלא יתחייבו לגרעונות למשך 3 שנים. בכל שנה מוכרים לנו מו"מ עם כל מיני כוכבים ובסופו של דבר מגיע לפה איזה היינס.

אני לא מאמין שמכבי פתאום תשתולל בעונה הבאה. זה יהיה שינוי כיוון של 180 מעלות מהמצב הנוכחי.

תקרא לי תמים או נאיבי אבל אני באמת מאמין שמתקיימים איתו שיחות בזמן זה.
לא נראה לך מוזר שג'ורדן פארמר מגיע כאורח כבוד לחדר הלבשה של מכבי בסדרה נגד פנר' ומחלק עצות לשחקנים איך לשחק נגד פנר'? הרי ברור שיש שם רצון משני הצדדים. אני לא רואה החשבון שלהם ולא יכול לדעת בוודאות מה מצבם הכספי ומה הם יכולים להרשות או לא. הרי האוהדים כל הזמן מתלוננים איפה הכסף ולמה רק קצת הולך לשכר השחקנים, אז יכול להיות שהנה הכסף. אתה יכול לדעת בוודאות? אני לא יודע. בכל מקרה, נדע בחודשים הקרובים אני מניח.

18 יוני 2015, 14:54

"בתוך כך, אחד השחקנים שיגיעו להתרשמות ולמבחנים על ידי מכבי תל אביב הוא הסנטר אונדרי בלווין. הצ'כי (2.17 מטר, 22) שיחק בעונה החולפת בסביליה הספרדית ורשם ממוצע של 4.5 נקודות, ו-4 ריבאונדים ב-14 דקות משחק. "

walla

מי מה מו

18 יוני 2015, 14:55

itai7 כתב:"בתוך כך, אחד השחקנים שיגיעו להתרשמות ולמבחנים על ידי מכבי תל אביב הוא הסנטר אונדרי בלווין. הצ'כי (2.17 מטר, 22) שיחק בעונה החולפת בסביליה הספרדית ורשם ממוצע של 4.5 נקודות, ו-4 ריבאונדים ב-14 דקות משחק. "

walla

מי מה מו

מבחינת דקות משחק הוא בול סופו.

18 יוני 2015, 15:13

ankram כתב:
itai7 כתב:"בתוך כך, אחד השחקנים שיגיעו להתרשמות ולמבחנים על ידי מכבי תל אביב הוא הסנטר אונדרי בלווין. הצ'כי (2.17 מטר, 22) שיחק בעונה החולפת בסביליה הספרדית ורשם ממוצע של 4.5 נקודות, ו-4 ריבאונדים ב-14 דקות משחק. "

walla

מי מה מו

גם בממוצעים... חוץ מבריבאונד שעולה על סופו.

18 יוני 2015, 15:18

חנו'ש כתב:
ankram כתב:

walla

מי מה מו

גם בממוצעים... חוץ מבריבאונד שעולה על סופו.

אור לאומי לוקח יותר ריבאונדים מסופו....

18 יוני 2015, 15:27

הנה הבחור:

http://youtu.be/hXF0_RKszlg

נחמד.

18 יוני 2015, 15:27

toja27 כתב:תקרא לי תמים או נאיבי אבל אני באמת מאמין שמתקיימים איתו שיחות בזמן זה.
לא נראה לך מוזר שג'ורדן פארמר מגיע כאורח כבוד לחדר הלבשה של מכבי בסדרה נגד פנר' ומחלק עצות לשחקנים איך לשחק נגד פנר'? הרי ברור שיש שם רצון משני הצדדים. אני לא רואה החשבון שלהם ולא יכול לדעת בוודאות מה מצבם הכספי ומה הם יכולים להרשות או לא. הרי האוהדים כל הזמן מתלוננים איפה הכסף ולמה רק קצת הולך לשכר השחקנים, אז יכול להיות שהנה הכסף. אתה יכול לדעת בוודאות? אני לא יודע. בכל מקרה, נדע בחודשים הקרובים אני מניח.

הסיפור עם ג'ורדן פארמר ידוע. ברור שמכבי תציע לו "הצעה" וברור שהוא לא יקבל את ההצעה. פארמר זה שחקן של שני מליון דולר לעונה. הוא נהנה במכבי אבל הוא אמר בצורה הכי מפורשת בעולם שהוא לא יוותר על כסף לשחק במכבי. כולם יודעים את זה וההצעות של מכבי הן לא יותר ממשחק שסופו ידוע.

אני לא יכול לדעת כלום בוודאות. אני כן יכול לראות מה הם עשו בעשור האחרון ולהסתכל על מידע ציבורי אחר ולהסיק מסקנות.

18 יוני 2015, 15:31

יש פה מישהו שמעדיף את רוצסטי על פארגו? לדעתי פארגו נתן פלייאוף טוב. לא אשמתו שהוא משחק עם נגרים

18 יוני 2015, 15:35

Hey Yeah כתב:יש פה מישהו שמעדיף את רוצסטי על פארגו? לדעתי פארגו נתן פלייאוף טוב. לא אשמתו שהוא משחק עם נגרים

צריך לדייק , הוא נתן 2 משחקים טובים מאד בהתחלה ומאז חושך , לא הייתי קורא לזה פלייאוף טוב.מאד קל לקרוא לחברים שלך נגרים שאתה מעמיד אותם התקפה אחרי התקפה מול 2 אופציות:
או שאתם רודפים אחרי הריבאונד שאני זורק לבד מ9 מטר , או שתייצרו משהו ב 4 שניות שנותרו אחרי שכדררתי את עצמי לדעת.
וכן אני מעדיף את רוצסטי על פניו , לא אני לא יודע אם הוא יהיה יותר טוב , אבל אם הקבוצה תראה יותר טוב , ושחקנים ירגישו אשכרה שמשתפים אותם במשחק , דיינו.

18 יוני 2015, 17:35

אני מאמין שהם כן מדברים עם פארמר אבל הסיכוי שזה יצא לפועל קלוש
אם הגארדים שלנו יהיו פארמר ופארגו (לא רוצ'סטי!) הקבוצה כבר תקבל שדרוג משמעותי

18 יוני 2015, 17:48

Update: Farmar requested a 3-year 2m per year (6m/total) dollar contract. Maccabi has offered 2+1 assumed in 5m dollars.
Numbers aren't exact but should be very, very close. Both sides wish to get it signed until the end of this month.

18 יוני 2015, 17:59

אדגר פו כתב:Update: Farmar requested a 3-year 2m per year (6m/total) dollar contract. Maccabi has offered 2+1 assumed in 5m dollars.
Numbers aren't exact but should be very, very close. Both sides wish to get it signed until the end of this month.

תודה, כתבו את זה כבר עמוד אחד לפני

18 יוני 2015, 18:45

לא יודע עד כמה הגולש הספרדי מאינטרבאסקט אמין. לא זכורה לי תחזית מדויקת שלו, מצד שני לא זכורות לי תחזיות שלו בהקשר של מכבי, בניגוד לזארקו שלא פוגע בכלום

18 יוני 2015, 18:48

שמעון אישר שיש מגעים מתקדמים עם רוצ'יסטי.
הוא טוען שהנושא של סופו יעלה לדיון שבוע הבא.
הם יחליטו לגבי פארגו עד ה25.

הוא גם אמר משהו כמו צריך לראות מה יהיה עם רוצ'יסטי ואיך זה משתלב עם פארגו. יכול להיות שיש סיכוי לשניהם? :o
צריך לשמוע את זה שוב יכול להיות שהוא התכוון לזה שזה תלוי אם הוא נשאר.
נושא נעול