המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:שניי חוזים מצויינים לרוקטס. גם ברואר וגם בברלי. הרוקטס שילמו 6 מליון על ברואר לעומת הקאבס ששילמו 10 מליון על שאמפרט.
roy1000 כתב:דרך אגב, כספי עדיין לא חתם ולא ברור מה מצבו. הקינגס החתימו את בלינלי על חוזה לא קטן. יש מצב שהוא חוזר לאירופה?
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:דרך אגב, כספי עדיין לא חתם ולא ברור מה מצבו. הקינגס החתימו את בלינלי על חוזה לא קטן. יש מצב שהוא חוזר לאירופה?
כספי לא מרוצה מהמצב. הוא צייץ פרצוף זועם בטוויטר.
אבל אני מאמין שהוא ישחק ב- NBA. אם לא בקינגס אז בקבוצה אחרת.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:דרך אגב, כספי עדיין לא חתם ולא ברור מה מצבו. הקינגס החתימו את בלינלי על חוזה לא קטן. יש מצב שהוא חוזר לאירופה?
אני לא יודע אם לכספי בא להסתבב עוד עונה בקצה הספסל עם חוזה מינימום באיזו קבוצה. בשלב הזה של הקריירה שלו הוא כבר עצריך לעשות כסף. גם אם זה אומר לחזור לאירופה.
שמואל1 כתב:כספי כבר הבהיר לא פעם שהוא לא מתכוון לחזור בשנים הקרובות לאירופה. וחזרה לאירופה פירושה סיום קריירת ה- NBA שלו סופית.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:כספי כבר הבהיר לא פעם שהוא לא מתכוון לחזור בשנים הקרובות לאירופה. וחזרה לאירופה פירושה סיום קריירת ה- NBA שלו סופית.
אתה חושב שהוא ימשיך עוד שנה בחוזה מינימום? אני לא בטוח בכלל.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:כספי כבר הבהיר לא פעם שהוא לא מתכוון לחזור בשנים הקרובות לאירופה. וחזרה לאירופה פירושה סיום קריירת ה- NBA שלו סופית.
אתה חושב שהוא ימשיך עוד שנה בחוזה מינימום? אני לא בטוח בכלל.
לדעתי כן. אבל רוב הסיכויים שהוא ישיג חוזה לא מינימום.
שחף כתב:מניח שהקליפרס ינסו ללכת על ברוק לופז אם לא האריך עדיין חוזה. אולי הוא יקלע עונשין קצת יותר טוב בפלייאוף.
אחרת הם חטפו פה מכה די קשה.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:דרך אגב, כספי עדיין לא חתם ולא ברור מה מצבו. הקינגס החתימו את בלינלי על חוזה לא קטן. יש מצב שהוא חוזר לאירופה?
roy1000 כתב:אין לקליפרס דרך ריאלית להעביר את היברט בטרייד לקליפרס. אמארה ודייויד ווסט לא עוזרים להם כי שניהם לא יכולים לשחק סנטר במערב. אין לקליפרס מה לתת לממפיס בטרייד על קופוס ויהיה קשה להם עד בלתי אפשרי להשוות משכורות בטרייד.
בקיצור, האופציה הריאלית היחידה היא וורז'או לדעתי.
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:אין לקליפרס דרך ריאלית להעביר את היברט בטרייד לקליפרס. אמארה ודייויד ווסט לא עוזרים להם כי שניהם לא יכולים לשחק סנטר במערב. אין לקליפרס מה לתת לממפיס בטרייד על קופוס ויהיה קשה להם עד בלתי אפשרי להשוות משכורות בטרייד.
ורז'או לא הוזכר בשום דיווח ולא רואה שום סיבה הגיונית לעין שהם יקחו אותו.
כל השמות שהזכרתי, מלבד היברט, הוזכרו בדיווחים האחרונים בהקשר של הקליפרס לאחר העזיבה של ג'ורדן. לא המצאתי אותם.
ולא הבנתי למה הקליפרס לא יכולים למצוא טרייד על היברט... סתם טרייד לדוגמא (בלי שום יותר מידי התעמקות):
קליבלנד מעבירה לאינדיאנה את החוזה של הייווד + זכויות על סאשה קאון, הקליפרס מעבירים לקליבלנד את קרופורד + בחירת דראפט שניה ואינדיאנה מעבירה את רוי היברט לקליפרס.
טרייד מעולה לכל הצדדים.
אפשר למצוא טרייד לכל דבר.
Yellow Gute כתב:חיזוק משמעותי לסקרמנטו. החתימו את רונדו על חוזה לעונה עבור 9.5 מיליון.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:אין לקליפרס דרך ריאלית להעביר את היברט בטרייד לקליפרס. אמארה ודייויד ווסט לא עוזרים להם כי שניהם לא יכולים לשחק סנטר במערב. אין לקליפרס מה לתת לממפיס בטרייד על קופוס ויהיה קשה להם עד בלתי אפשרי להשוות משכורות בטרייד.
ורז'או לא הוזכר בשום דיווח ולא רואה שום סיבה הגיונית לעין שהם יקחו אותו.
כל השמות שהזכרתי, מלבד היברט, הוזכרו בדיווחים האחרונים בהקשר של הקליפרס לאחר העזיבה של ג'ורדן. לא המצאתי אותם.
ולא הבנתי למה הקליפרס לא יכולים למצוא טרייד על היברט... סתם טרייד לדוגמא (בלי שום יותר מידי התעמקות):
קליבלנד מעבירה לאינדיאנה את החוזה של הייווד + זכויות על סאשה קאון, הקליפרס מעבירים לקליבלנד את קרופורד + בחירת דראפט שניה ואינדיאנה מעבירה את רוי היברט לקליפרס.
טרייד מעולה לכל הצדדים.
אפשר למצוא טרייד לכל דבר.
הטרייד שהצעת לא עובד מבחינת שכר. שני השמות לא עוזרים לקליםרס בכלום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], התנין ו־11 אורחים