פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

ת'רד המלפלפונים V4: ריצ'י הנדריקס מועמד?

06 יולי 2015, 02:41

*פיק מצייץ בסביבות 2:30 שמקל התחייב בעל-פה למכבי שיחתום על חוזה לשלוש שנים+סעיפי יציאה ל-NBA

*לפי רוב כלי התקשורת פארמר קרוב למכבי+שמעון מזרחי בהתבטאות נדירה
עדיין רלוונטי או תרגיל שנועד להפעיל לחץ על מקל ועבד באופן מושלם?

*פבראני הגיע להתרשמות ונראה ששני הצדדים מעוניינים להגיע להסכם
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 14 יולי 2015, 11:39, נערך 8 פעמים בסך הכל.

Re: ת'רד המלפלפונים V4: מקל סיכם, פאבריני ופארמר קרובים?

06 יולי 2015, 02:45

תרגיל. התרגלנו.
לא יכולה כבר לשמוע את השם של מקל.

Re: ת'רד המלפלפונים V4: מקל סיכם, פאבריני ופארמר קרובים?

06 יולי 2015, 02:46

Roni1 כתב:תרגיל. התרגלנו.
לא יכולה כבר לשמוע את השם של מקל.

כמו הצבועים ממלך האריות? ''מופסה! מופסה! מופסה!''

Re: ת'רד המלפלפונים V4: מקל סיכם, פבראני ופארמר קרובים?

06 יולי 2015, 03:19

איזה מתח קשה לי להירדם
מה הטוויטר של פיק

06 יולי 2015, 03:20

אדם כתב:איזה מתח קשה לי להירדם
מה הטוויטר של פיק

תרשום david pick twitter בגוגל, זה אמור להיות התוצאה הראשונה
בכל מקרה, אני חושבת שסיימנו להלילה והעידכון היחידי עוד יהיה מ''ישראל היום'' אבל גם להם אין את ההתפתחויות האחרונות ובטח זה אותה כתבה שאבי סגל כתב לפני כמה שעות על פארמר ומקל

06 יולי 2015, 03:27

זה בטוח אבל האדרנלין בגוף לא נרגע ,אני מקוה שכבר נוכל לברך על חלק מהדברים שכבר מאחורינו ,ולא להיות רק אם ציפורים על העץ.
תודה
אם זה היה תרגיל וקשה לי להאמין שזה תרגיל כי זה לא נראה ולא מרגיש ככה ,אם כן צריך ללמד את זה בבית ספר לעסקנים מתחילים.
זה דיגדג לי בלב שאולי זה תרגיל ושזה מה שיקרה אבל לא נראה לי ,כמו שאמרתי מכבי חמה על שניהם.

06 יולי 2015, 04:13

טוב, אז אין משהו חדש
אבי סגל עדיין טוען שגם מקל וגם פארמר אמורים לחתום, שאין שום קשר ביניהם ושחתימה אחת לא מבטלת את השנייה
הוא מגדיר את הסיכויים של פבראני לחתום כ''גבוהים מאוד''

06 יולי 2015, 07:09

אני ממש מתקשה להאמין לסיפורי פארמר. מאיפה בדיוק הכסף לדבר כזה? נראה לי רחוק מהגיוני.

06 יולי 2015, 07:19

אם זה הכל היה תרגיל לחץ על מקל אז ללא ספק זה ראוי לתואר 'התרגיל המסריח ' בתולדות מכבי תל אביב ...

קשה לי להאמין שעשו כזו מניפולציה על כל כלי התקשורת ועל האוהדים .

אבל תמיד יכולים להגיד שפארמר ' ברח ' ברגע האחרון לקבוצה אחרת .

06 יולי 2015, 07:26

אולי פארמר באמת בא והתרגיל על ירושלים כדי שתנסה להביא את מקל בחוזה גבוה?

06 יולי 2015, 07:28

לא יודע תרגיל מסריח או לא, אבל מכבי לא פתאום מנחיתים פה שחקנים במליונים. אני לא קונה את זה, בטח אחרי ששיחררו את רנדל בגלל כמה מאות אלפים ואת פארגו. הרי אם יש מליונים בשביל פארמר, לא כבר היו משאירים את פארגו במקום לשלם לו פיצוי? אני ממש אל קונה את הסיפורים האלה.

06 יולי 2015, 07:31

rc4991 כתב:אולי פארמר באמת בא והתרגיל על ירושלים כדי שתנסה בכל להביא אותו בחוזה גבוה?

זה גם משהו שחשבתי עליו. מכבי רוצה להכריח את מקל לחתום, אז היא מפיצה את הידיעה הזו בתקווה שירושלים "תגנוב" את פארמר ולמקל לא תהיה ברירה. ככה או ככה, אני לא קונה את הסיפור הזה.

06 יולי 2015, 07:36

roy1000 כתב:לא יודע תרגיל מסריח או לא, אבל מכבי לא פתאום מנחיתים פה שחקנים במליונים. אני לא קונה את זה, בטח אחרי ששיחררו את רנדל בגלל כמה מאות אלפים ואת פארגו. הרי אם יש מליונים בשביל פארמר, לא כבר היו משאירים את פארגו במקום לשלם לו פיצוי? אני ממש אל קונה את הסיפורים האלה.

את רנדל אולי שיחררו כדי לחסוך כסף על שחקנים שמבחינתם שווים יותר השקעה ואת פארגו שיחררו לא כי חשבו שהוא לא שווה את הכסף אלא כי לא חשבו שהוא מתאים מקצועית במיוחד מבחינת האופי למה שהם רוצים לבנות העונה.
בכל אופן אני חושב שלפי החדשות אנחנו נדע בקרוב.
אני דרך אגב חושב שהמו"מ עם פארמר אמיתי ולא תרגיל.

06 יולי 2015, 07:38

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אולי פארמר באמת בא והתרגיל על ירושלים כדי שתנסה בכל להביא אותו בחוזה גבוה?

זה גם משהו שחשבתי עליו. מכבי רוצה להכריח את מקל לחתום, אז היא מפיצה את הידיעה הזו בתקווה שירושלים "תגנוב" את פארמר ולמקל לא תהיה ברירה. ככה או ככה, אני לא קונה את הסיפור הזה.

התכוונתי שהם ישפרו את ההצעה למקל

06 יולי 2015, 07:39

גם אני חושב שעניין פארגו הוא לא רק מקצועי אלא גם עניין שמכבי לא אהבה את הגישה שלו העונה עם כל הפרצופים וההערות לספסל וכדומה.

אבל באמת נהיה יותר חכמים בקרוב.

06 יולי 2015, 07:45

toja27 כתב:את רנדל אולי שיחררו כדי לחסוך כסף על שחקנים שמבחינתם שווים יותר השקעה ואת פארגו שיחררו לא כי חשבו שהוא לא שווה את הכסף אלא כי לא חשבו שהוא מתאים מקצועית במיוחד מבחינת האופי למה שהם רוצים לבנות העונה.

אני פשוט לא קונה את הסיפורים האלה. זה לא הגיוני. אם יש כסף להתחים את פארמר, אז היה כסף גם להשאיר את רנדל (ולא, מכבי לא תביא שחקן טוב ממנו לעמדה 4).
לדעתי זה הכל תרגילים יחצניים בלבד. הרי מישהו פה באמת מאמין שמקל ופארמר יהיו ביחד? מקל יהיה רכז שני? יוגב שלישי? מכבי הפכה בין לילה לצסק"א?
הלוואי ואני טועה, אבל הכל נראה לי כמו סיפורים שנועדו לגרום למקל לחתום.

06 יולי 2015, 07:53

roy1000 כתב:
toja27 כתב:את רנדל אולי שיחררו כדי לחסוך כסף על שחקנים שמבחינתם שווים יותר השקעה ואת פארגו שיחררו לא כי חשבו שהוא לא שווה את הכסף אלא כי לא חשבו שהוא מתאים מקצועית במיוחד מבחינת האופי למה שהם רוצים לבנות העונה.

אני פשוט לא קונה את הסיפורים האלה. זה לא הגיוני. אם יש כסף להתחים את פארמר, אז היה כסף גם להשאיר את רנדל (ולא, מכבי לא תביא שחקן טוב ממנו לעמדה 4).
לדעתי זה הכל תרגילים יחצניים בלבד. הרי מישהו פה באמת מאמין שמקל ופארמר יהיו ביחד? מקל יהיה רכז שני? יוגב שלישי? מכבי הפכה בין לילה לצסק"א?
הלוואי ואני טועה, אבל הכל נראה לי כמו סיפורים שנועדו לגרום למקל לחתום.

בסדר,אני לא שולל את מה שאתה אומר אבל לי זה נראה כבר יותר מדי רעש בשביל שמקל יחתום. תחשוב על זה ,אם זה רק תרגיל ושמעון מזרחי אומר שיש דיבורים עם פארמר אז תאר לך יום אחד עיתונאי שואל את פארמר חודש לאחר מכן מה היה הסיפור עם מכבי ופארמר אומר שלא היו מגעים בכלל אז באיזה אור זה שם את שמעון מזרחי? באמת יעשו כל כך הרבה תרגילים רק בשביל שמקל יחתום? אני לא מאמין. אני חושב שיש שיחות ויש סיכויים לא רעים שפארמר יגיע.
לגבי השחרור של רנדל אז יש אפשרות נוספת שבשביל להחתים שחקנים כמו פאמר מכבי מנסה לחסוך במקומות שהיא יכולה לחסוך מבחינתה. אם זה לשחרר את רנדל שיעלה לה משהו כמו 800 אלף אז היא הולכת על זה למרות שהיא לא מבטיחה שהיא תשיג מישהו טוב ממנו בעמדה שלו ושוב כדי להחתים שחקנים כמו פארמר ומקל שבראייה שלה הם יותר חשובים.

06 יולי 2015, 08:18

בוא נראה מה ייסגר. מנסיון העבר, עד שאין חתימה, אני לא קונה את הסיפורים.

06 יולי 2015, 08:31

רוי יש לי השערה בשבילך למה שמכבי תתחיל להחתים שחקנים במיליונים
אבל נחכה עם זה. אם תהיה הודעה רשמית אני אשמח לדון על זה. לדעתי זה קשור לאותה סיבה שפתאום החליטו להציע ליבזורי יותר כסף
אם לא, כולנו נדע שעידו גור משרת נאמנה את רקנאטי ושות

06 יולי 2015, 08:39

roy1000 כתב:

ירושלים תגנוב את פארמר?? אולי שיגנבו כבר את כל החמישייה של הקליפרס...
נושא נעול