ת'רד המלפלפונים V4: ריצ'י הנדריקס מועמד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V4: מקל סיכם, פבראני ופארמר קרובים?

הודעהעל ידי אדם » 06 יולי 2015, 14:46

felix_r כתב:
אדם כתב:
roy1000 כתב:לא יודע תרגיל מסריח או לא, אבל מכבי לא פתאום מנחיתים פה שחקנים במליונים. אני לא קונה את זה, בטח אחרי ששיחררו את רנדל בגלל כמה מאות אלפים ואת פארגו. הרי אם יש מליונים בשביל פארמר, לא כבר היו משאירים את פארגו במקום לשלם לו פיצוי? אני ממש אל קונה את הסיפורים האלה.

לא שיחררו את רנדל כדי לחסוך ,אם כל הכבוד חתכו אותו ביחס תועלת למחיר ובסגלל שמבחינה מקצועית זה לא ה4 שמכבי רוצה ,הוא 4 שמבחינה מקצועית תקע את מכבי בקונספט שהם מעונינים,אם כל האהבה אליו ,אבל ממש לא כדי לחסוך ,הרי אמבקאווה בדיוק באותו שכר שלו ,מכבי חששו מהמחלה של רנדל שתתפרץ או תגרום לא לא לשחק אבל זה לא בא כדי לחסוך ,יש הרבה דברים נגד ההנהלה הזאת אבל בנתים העונה לפחות הם מנסים לעשות משו .
לגבי פארגו מבחינה מקצועית מכבי רצתה לחתוך אותו ,לא אהבו את צורת המשחק לא אהבו את שפת הגוף ,איפה יש פה חסכון אם בסוף מביאים שחקן באותו כסף וגם משלמים לפארגו פיצוי.
אנחנו תמיד נכנסים בהנהלה בנתים בואו נחכה ,כי קורים דברים טובים .

אמבקווה ממש לא אותו דבר כמו רנדל. אמבקווה 5. אם אתה משווה אותו למשיהו, אז הוא שחקן בסגנון טיוס. סנטר נמוך שמסתמך על אתלטיות. מותר לסנטר שלא תהיה לו קליעה טובה מבחוץ. ל-4 זה פחות מותר.

דיברתי כסף פליקס ,נכון שהם לא אותם שחקנים אבל הם דומים ,נכון אנחנו עושים מהגמדים האלה סנטרים בסדר ,נזרום על זה ,נראה אותו מול סבאס או ארדן.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יולי 2015, 14:47

alex30 כתב:שמעת במקרה שעולים חדשים משלמים מס מופחת???? אפשר לרשום את פארמר בתור ישראלי, ללא הבדל משמעותי מבחינת מיסוי.

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה? מדובר בהטבה של 1,000 ש"ח לחודש למשך 3 שנים לעולים חדשים. אני יודע כי אני קיבלתי את זה.

מאיפה אתם מביאים את הרעיונות האלה?
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 06 יולי 2015, 14:52

לפי הפרסומים הכל סגור ,אבל אין לנו מה לחכות לחתימות רשמיות,כי אם זה יקרה זה יקרה רק בשבת בבוקר או מוצאי שבת.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יולי 2015, 14:52

אדגר פו כתב:במכבי דנים בעניין השכר של פארמר. פארמר אמור להרוויח כמיליון וחצי דולר נטו, והמיסוי על ישראלי יביא לכך שהעלות שלו עשויה להגיע ללמעלה מ-3.3 מיליון דולר ברוטו (לפי מדרגה של 50 אחוז מס). אם יירשם כזר, עלותו תהיה כ-2.4 מיליון דולר (לפי מדרגה של 25 אחוז מס). בפער הזה ניתן להבין מדוע מכבי תרצה להחתים גם את גל מקל, אם תבחר לרשום את פארמר כזר.

במקביל, הצהובים ממתינים גם לתשובה של אלכס טיוס בנוגע למימוש אופציית היציאה שלו מהחוזה במכבי תל אביב.

וואלה

יוגב - מליון דולר
יבזורי - 600 אלף
סילבן - 850 אלף
סמית' - 2 מליון
רוצי'סטי - 1.2 מליון
אמבקווה - 950 אלף

סה"כ 6.6 מליון ל- 6 שחקנים

פארמר (זר) - 2 מליון
מקל - 1.4 מליון

תוסיפו עוד 2 זרים - 2 מליון

עוד ישראלי גבוה ועוד 3 ישראלים צעירים - מליון

סה"כ 13 מליון דולר. מישהו מאמין שהתקציב של מכבי יקפוץ מ-8 מליון בשנה שעברה ל- 13 מליון השנה? זה נשמע הגיוני למישהו?
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 06 יולי 2015, 14:53

roy1000 כתב:
alex30 כתב:שמעת במקרה שעולים חדשים משלמים מס מופחת???? אפשר לרשום את פארמר בתור ישראלי, ללא הבדל משמעותי מבחינת מיסוי.

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה? מדובר בהטבה של 1,000 ש"ח לחודש למשך 3 שנים לעולים חדשים. אני יודע כי אני קיבלתי את זה.

רוב הצברים חושבים שהעולים מקבלים הכל בחינם :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 יולי 2015, 14:57

רוי- אני מסופק אם יביאו עוד ישראלי גבוה ו-3 צעירים בעלות כזאת.
אתה תחייה עם לאומי ושגב במשכורות חייל ואלטיט או זלמנסון במשכורת רעב. זה ביחד אולי 100k.
גם גבוה ישראלי זה לא עסק משתלם מדי, ואם יש לך 3 זרים גבוהים אתה תחיה איתם ועם פניני ב-4.

12 מיליון זה תקציב מכובד מאוד אבל לא משהו רחוק מהסטנדרטים שהיו למועדון בעבר.
זה אמנם נראה כמו חלום אבל אנחנו גם באים מעונה סיוט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יולי 2015, 14:58

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

אני לא מבין אנשים שחושבים שיכול להיות שיגיע לפה מישהו, ירוויח מליונים ולא ישלם מס. החוק הזה נועד לתת הטבה קטנה לעולים חדשים. זה לא נועד לתת מקלט מס לכל מיני אוליגרכים.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יולי 2015, 14:59

דווקא כשהתחיל הקטע על מכבי זה השתתק לי
עד שהחזרתי את זה הם כבר היו באמצע אבל לא נראה לי שאמרו משהו חדש, לא על פארמר ולא על פבראני
עידו גור אומר שמההיכרות שלו עם מקל הוא ייבחר קבוצה אחרת כי הוא לא רוצה להילחם על המקום שלו עם שחקנים בכירים+הוא (עידו גור) לא חושב שיש לו מה למהר כי גם באוקטובר הפועל ומכבי ירצו אותו באותו חוזה שהן מציעות לו עכשיו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 יולי 2015, 15:00

יש הבדל בין הטבות לעולים ממדינות עשירות לבין כאלה שבאים ממדינות עניות. אבל במקרה שלנו זה ממש לא משנה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יולי 2015, 15:00

החציל האצטקי כתב:רוי- אני מסופק אם יביאו עוד ישראלי גבוה ו-3 צעירים בעלות כזאת.
אתה תחייה עם לאומי ושגב במשכורות חייל ואלטיט או זלמנסון במשכורת רעב. זה ביחד אולי 100k.
גם גבוה ישראלי זה לא עסק משתלם מדי, ואם יש לך 3 זרים גבוהים אתה תחיה איתם ועם פניני ב-4.

12 מיליון זה תקציב מכובד מאוד אבל לא משהו רחוק מהסטנדרטים שהיו למועדון בעבר.
זה אמנם נראה כמו חלום אבל אנחנו גם באים מעונה סיוט.

אני מאמין שגם אלטיט וזלמנסון מקבלים איזה 100K, פשוט כי זה מכבי, ואני מאמין שיגיע גבוה ישראלי, כי בלי גבוה ישראלי, אתה לא יכול לשחק עם פארמר וסמית' ביחד, שלא לדבר על פארמר/רוצ'סטי/סמית'.

איך שלא תהפוך את זה, אתה מדבר על תקציב שחקנים של 12-13 מליון לעומת ה- 8 מליון שהיו השנה. גידול של 50% בלי שום שינוי בהכנסות. זה לא נראה לי הגיוני.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יולי 2015, 15:04

felix_r כתב:יש הבדל בין הטבות לעולים ממדינות עשירות לבין כאלה שבאים ממדינות עניות. אבל במקרה שלנו זה ממש לא משנה.

עד כמה שאני יודע, אין אפליה בין עולים, אבל אף אחד לא ייתן לכל מיני אוליגרכים מרוסיה (מדינה "עניה") מקלטי מס בישראל. המחוקק ידע טוב מאוד להגביל את ההטבה. לא כולם מטומטמים.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 06 יולי 2015, 15:08

roy1000 כתב:
felix_r כתב:יש הבדל בין הטבות לעולים ממדינות עשירות לבין כאלה שבאים ממדינות עניות. אבל במקרה שלנו זה ממש לא משנה.

עד כמה שאני יודע, אין אפליה בין עולים, אבל אף אחד לא ייתן לכל מיני אוליגרכים מרוסיה (מדינה "עניה") מקלטי מס בישראל. המחוקק ידע טוב מאוד להגביל את ההטבה. לא כולם מטומטמים.

אני בטוח ב 100% שבתקופה שלי היה הבדל בהטבות (אני ממש לא יודע איך זה היום).
וזה גם היה הגיוני, כי עולה מארה"ב שמר על כל רכושו, ואילו עולה מבריה"מ היה מגיע בלי גרוש על התחת ואפילו בלי אזרחות (עליה נאלץ לוותר כשעזב את ברה"מ)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 יולי 2015, 15:11

roy1000 כתב:יבזורי - 600 אלף

מבלי להתייחס לכל השאר, לפי מה שפירסמו על יבזורי - הוא יקבל לערך 1.2 מיליון דולר ברוטו ל-3 שנים. זה יותר בכיוון של 400-450 אלף דולר ברוטו לעונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יולי 2015, 15:13

felix_r כתב:אני בטוח ב 100% שבתקופה שלי היה הבדל בהטבות (אני ממש לא יודע איך זה היום).
וזה גם היה הגיוני, כי עולה מארה"ב שמר על כל רכושו, ואילו עולה מבריה"מ היה מגיע בלי גרוש על התחת ואפילו בלי אזרחות (עליה נאלץ לוותר כשעזב את ברה"מ)

היו תוכניות קליטה מיוחדות לעולים מבריה"מ ומאתיופיה, אבל הטבות המס לכולם היו שוות. בשורה התחתונה, זו הטבה קטנה שרוב העולים לא משתמשים בה כי הם לא מגיעים לסף המס. למקרה של פארמר, זה ממש לא רלוונטי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 06 יולי 2015, 15:14

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אני בטוח ב 100% שבתקופה שלי היה הבדל בהטבות (אני ממש לא יודע איך זה היום).

היו תוכניות קליטה מיוחדות לעולים מבריה"מ ומאתיופיה, אבל הטבות המס לכולם היו שוות. בשורה התחתונה, זו הטבה קטנה שרוב העולים לא משתמשים בה כי הם לא מגיעים לסף המס. למקרה של פארמר, זה ממש לא רלוונטי.

בדיוק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי alex30 » 06 יולי 2015, 15:28

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

הגזמת )), אני לא בדיוק מבין בענייני מס, מודה טעיתי :)
alex30

הודעהעל ידי felix_r » 06 יולי 2015, 15:36

alex30 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:

הגזמת )), אני לא בדיוק מבין בענייני מס, מודה טעיתי :)

לא דיברתי עליך. דיברתי על הכתב בוואלה שהיה הראשון שהפליץ את הידיעה הזאת כאילו פארמר לא ישלם מס בתור עולה חדש ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 06 יולי 2015, 17:53

רוי, אתה עדיין ספקן? מה זה משנה גודל התקציב. אמרתי לך שיש לי תחושה שיבוא שם גדול נוסף. אני מוכרח להסיר את הכובע בפני ההנהלה, שבניגוד לשנות הצנע האחרונות, ואגב גם שנת אליפות אירופה הייתה שנת צנע לכל הדעות, לא מתביישת לשים יד בכיס, וחבל שהיו צריכים לחטוף כאפה בדמות אובדן אליפות כדי להתעורר. יש לנו קו אחורי שכרגע לא נופל לדעתי מאף קבוצה באירופה, עם או בלי מקל. נשאר רק לנסות לבטן את הקו הקדמי עם שחקן איכותי אחד בעמדה 4 או 5. כל השאר יכולים מבחינתי להיות הימורים זולים יותר, חוטבי עצים, העיקר שיעבדו קשה וישקיעו. יאללה מכבי.
er79

Re: ת'רד המלפלפונים V4: פארמר חתם, פבראני ומקל יצטרפו?

הודעהעל ידי אדם » 06 יולי 2015, 18:10

זה יותר מהאליפות האחרונה ,זה כל אובדן האליפיות בשנים האחרונות ,זה נהפך ללא נורא הלכה אליפות ,וצריך להפסיק את זה.
אדם

Re: ת'רד המלפלפונים V4: פארמר חתם, פבראני ומקל יצטרפו?

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 יולי 2015, 18:14

צריך להבין שגם הביקורת של האוהדים והתקשורת שיחקה תפקיד מרכזי בכל ההתנהלות עד כה, ורואים כל פרט ופרט בשינוי כיוון הזה.
אבל זה לא הזמן להפסיק, יש עוד עבודה.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים