פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

ההתנהלות הקיץ

06 יולי 2015, 18:45

אין ספק שמשהו קרה להנהלה הקיץ עם כל ההחתמות המטורפות האלה
אתם חושבים שזאת רק ההשפלה של העונה שעברה או תהליך מתמשך? לדעתכם זה רק הקיץ או ששינו שם מחדש את כל החשיבה בבניית הסגל וההתנהלות?

אם מכבי החילפו דיסקט וימשיכו להתנהל כך זה שווה יותר מכל החתמה אחרת ולמעשה הבשורה הכי משמחת בשנים האחרונות

Re: ההתנהלות הקיץ

06 יולי 2015, 18:47

אני רוצה לדעת מאיפה הכסף

06 יולי 2015, 18:48

לדעתי פשוט נפל להם האסימון. והאוהדים עזרו להם בזה.
אבל חכו, בואו נראה את הסגל הסופי קודם.

06 יולי 2015, 18:54

Holiday_Armadillo כתב:אני רוצה לדעת מאיפה הכסף

שוב, יש כסף ומכבי גם יכולה לשבור את הקופה אם צריך.
מכבי קיבלה כעיקרון מתוך מדול אולימפיאקוס לא לשלם הרבה לשחקנים. ראינו שזה לא עובד.
הכאפה שהם קיבלו בחצי הגמר החזירה אותה למציאות.

06 יולי 2015, 18:57

גם אני תוהה מאיפה פתאום מגיעה התוספת הגדולה הזו לשכר השחקנים..

06 יולי 2015, 18:59

חכו. אולי יחתמו את פבראני ב-2 שקל וימצאו איזה פורוורד בשקל תשעים ואז הכל יתאזן.

06 יולי 2015, 19:00

אחדשיודע כתב:חכו. אולי יחתמו את פבראני ב-2 שקל וימצאו איזה פורוורד ב-1.90 ואז הכל יתאזן.

פבארני אחלה אופציה אם הוא בריא.

06 יולי 2015, 19:01

אחדשיודע כתב:חכו. אולי יחתמו את פבראני ב-2 שקל וימצאו איזה פורוורד בשקל תשעים ואז הכל יתאזן.

לפי הפרסומים פבראני יעלה בסביבות ה-700 אלף, אז שני שקל זה לא

06 יולי 2015, 19:03

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:חכו. אולי יחתמו את פבראני ב-2 שקל וימצאו איזה פורוורד בשקל תשעים ואז הכל יתאזן.

למה לתת לשחקן שלא שיחק שנה וחצי 700 אלף דולר??? אין לו שום ביקוש.
וחבר'ה, זה לא רק עניין של בריא או לא. שחקן שלא שיחק שנה וחצי יכול להיות שחקן אחר לחלוטין ממה שהיה לפני כן.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 06 יולי 2015, 19:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

06 יולי 2015, 19:03

Holiday_Armadillo כתב:

ואם זה שני שקל, אז? כל עוד מביאים שחקנים טובים מבחינתי שיחתימו את כולם על 100 אלף דולר ויגנבו את הקופה.

06 יולי 2015, 19:07

tzachMTA כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ואם זה שני שקל, אז? כל עוד מביאים שחקנים טובים מבחינתי שיחתימו את כולם על 100 אלף דולר ויגנבו את הקופה.

ונראה לך שעם צוות הסקאוטינג המדופלם שיש למכבי היא תצליח להביא סטילים ב-100 דולר? אולי אחד בשנה.
זה לא הזמן להפסיק להשקיע.

06 יולי 2015, 19:08

לא מבין איך בדיוק אתם שופטים את ההתנהלות לפי החתמתו של פארמר. להזכירכם, העונה של קארלוס ארויו הייתה היחידה, בה מכבי לא הגיעה להצלבה. ככה שאי אפשר לדעת מה יהיה. בואו ונחכה לסגל השלם.

06 יולי 2015, 19:09

felix_r כתב:לא מבין איך בדיוק אתם שופטים את ההתנהלות לפי החתמתו של פארמר. להזכירכם, העונה של קארלוס ארויו הייתה היחידה, בה מכבי לא הגיעה להצלבה. ככה שאי אפשר לדעת מה יהיה. בואו ונחכה לסגל השלם.

עד עכשיו הסגל הוא אחד היקרים, עמדות 1-3 יקרות מאוד..

06 יולי 2015, 19:15

שאלת מיליון הדולר.
רגע.. מאיפה יביאו מיליון דולר?

06 יולי 2015, 19:17

tzachMTA כתב:
felix_r כתב:לא מבין איך בדיוק אתם שופטים את ההתנהלות לפי החתמתו של פארמר. להזכירכם, העונה של קארלוס ארויו הייתה היחידה, בה מכבי לא הגיעה להצלבה. ככה שאי אפשר לדעת מה יהיה. בואו ונחכה לסגל השלם.

עד עכשיו הסגל הוא אחד היקרים, עמדות 1-3 יקרות מאוד..

הסגל הכי יקר בשנות ה 2000 היה בעונה של קטש/צביקה עם קו קידמי של וויצ'יץ', מרקוס פייזר, אסטבן באטיסטה, טרנס מוריס ואליהו! כמה תארים לקחנו אז? 0! הפסדנו בשלושת הגמרים...

צריך לראות את השלם. זה לא חוכמה לבזבז את כל הכסף רק על קו אחד. אם עכשיו מחתימים את מקל, אני אומר שזאת התנהלות מטומטמת!

06 יולי 2015, 19:19

לא אותו דבר. יש לך בסגל הזה את מלך הסלים של היורוליג וה3 השני בטיבו ביורוליג (ע"פ הדירוג של היורוליג) בשנה שעברה. זה כבר הרבה יותר טוב משנה שעברה ועוד לא הסתיימו ההחתמות..

06 יולי 2015, 19:19

felix_r כתב:צריך לראות את השלם. זה לא חוכמה לבזבז את כל הכסף רק על קו אחד. אם עכשיו מחתימים את מקל, אני אומר שזאת התנהלות מטומטמת!

+10000

06 יולי 2015, 19:31

לא מדברים על תוצאות, אלא על ההשקעה. פארמר (בין אם יצליח או ייכשל) הוא החתמה גדולה שלא הייתה במכבי מאז ארויו.

06 יולי 2015, 20:04

צריך לקחת בחשבון, שאם לא תהיה הצלחה גדולה עונה הבאה, לא נראה פה השקעות בסדר גודל הזה שנים. סטייל עונת ארויו.

06 יולי 2015, 20:12

MTA2311 כתב:צריך לקחת בחשבון, שאם לא תהיה הצלחה גדולה עונה הבאה, לא נראה פה השקעות בסדר גודל הזה שנים. סטייל עונת ארויו.

זה נכון.
אני חושב שמנהלי מכבי מנסים לבנות מחדש את מערכת האמון עם האוהדים.

אמנם השחרור של רנדל נראה היה שהעמיק את הקרע, אבל המהלך הזה בהחלט מכפר על כך.
אני לא חושב שאנחנו צריכים להיות גרידיים לגבי הקו הקדמי. מקלין, אמבקווה ופאברני נשמע כמו אחלה דיל. פניני יעבור כמעט
בוודאות לעמדה 4, וגם כך הוא שיחק בה לפני הפציעה, ואת המחליף החמישי בקו הקדמי אפשר להחתים בכסף קטן יחסית.
פרסם תגובה