07 יולי 2015, 08:04
yzafrir כתב:העניין עם מקל שהוא חשוב לענות הבאות כי ברור שפארמר לא ישאר יותר מעונה אחת. אם מקל חותם בירושלים אז זה עוד ישראלי בכיר שמכבי מאבדת לתמיד.
צריך להשלים עם זה שדגן הגיע בעיקר לליגה ו ביורוליג הוא גארד חמישי של ישחק בכל משחק .
שחקנים כמו מקל ופארמר יכולים לשחק יחד או אחד במקום השני. מה שבטוח רוצ'סטי צריך לשחק רק בעמדה 2
לגבי סנטר 3 ישראלי , רוטברט או רוזפלט יכולים לסגור את המשבצת בצורה מספיק טובה יחד עם ויטור ואמבקווה
07 יולי 2015, 08:07
yzafrir כתב:העניין עם מקל שהוא חשוב לענות הבאות כי ברור שפארמר לא ישאר יותר מעונה אחת. אם מקל חותם בירושלים אז זה עוד ישראלי בכיר שמכבי מאבדת לתמיד.
צריך להשלים עם זה שדגן הגיע בעיקר לליגה ו ביורוליג הוא גארד חמישי של ישחק בכל משחק .
שחקנים כמו מקל ופארמר יכולים לשחק יחד או אחד במקום השני. מה שבטוח רוצ'סטי צריך לשחק רק בעמדה 2
לגבי סנטר 3 ישראלי , רוטברט או רוזפלט יכולים לסגור את המשבצת בצורה מספיק טובה יחד עם ויטור ואמבקווה
07 יולי 2015, 09:13
roy1000 כתב:yzafrir כתב:העניין עם מקל שהוא חשוב לענות הבאות כי ברור שפארמר לא ישאר יותר מעונה אחת. אם מקל חותם בירושלים אז זה עוד ישראלי בכיר שמכבי מאבדת לתמיד.
אני לא מבין למה שפארמר לא יגיע ליותר מעונה אחת? אולי יצטרכו להעלות לו את המשכורת בעונה הבאה, אבל זה עדיף ממקל בכל צורה שהיא. לזרוק מליונים על מקל נראה לי הזוי לחלוטין, מה גם שמקל יכול להשיג איזה חוזה מינימום ב- NBA ולברוח גם כן.
07 יולי 2015, 09:17
rc4991 כתב:yzafrir כתב:העניין עם מקל שהוא חשוב לענות הבאות כי ברור שפארמר לא ישאר יותר מעונה אחת. אם מקל חותם בירושלים אז זה עוד ישראלי בכיר שמכבי מאבדת לתמיד.
כי מקל הולך להראות כמויות של מחוייבות לקבוצה הזאת
07 יולי 2015, 09:21
07 יולי 2015, 09:30
roy1000 כתב:צפריר, איך שלא תהפוך את זה, להוציא מליון וחצי דולר על מקל העונה זה מהלך מיותר. אלא אם כן מכבי הפכה לריאל או צסק"א מבחינה תקציבית, אני לא רואה סיבה להחזיק את מקל בקו אחורי שהוא גם ככה עמוס.
לא יודע מה התוכניות העתידיות של הפדרמנים ומה בדיוק קורה השנה, אבל בכמעט שום תסריט אין למקל מקום במכבי.
07 יולי 2015, 11:06
07 יולי 2015, 11:27
07 יולי 2015, 11:43
משה כתב:השאלה עם רוצ'סטי הוא שחקן שיודע לעלות מהספסל. לאורך הקריירה הוא הצליח בקבוצות שנתנו לו את המפתחות. במכבי הוא לא יהיה הגארד המוביל וזה מעלה הרבה חששות.
07 יולי 2015, 11:58
07 יולי 2015, 12:00
my man כתב:משה כתב:השאלה עם רוצ'סטי הוא שחקן שיודע לעלות מהספסל. לאורך הקריירה הוא הצליח בקבוצות שנתנו לו את המפתחות. במכבי הוא לא יהיה הגארד המוביל וזה מעלה הרבה חששות.
למה שיעלה מהספסל?
אני מעדיף חמישייה כזו:
פארמר, רוצ'סטי, סמית', פניני(כי ההנהלה רוצה ישראלי בחמישייה וזה לא חדש) ופבראני...
עולים מהספסל-
יוגי, דגן, סילבן, אמבקווה, והארגונדי(או וואטאבר מי שיהיה ה4)
07 יולי 2015, 13:48
07 יולי 2015, 13:54
07 יולי 2015, 13:59
07 יולי 2015, 14:15
07 יולי 2015, 14:17
אדגר פו כתב:ערוץ 10 ישדר את מכבי גם בשנה הבאה.
07 יולי 2015, 14:38
07 יולי 2015, 14:39
ankram כתב:לצערי בעמדה הכי חשובה שלנו העונה , לא נתחזק.
גודס ימשיך לאמן , אני מקווה שהוא יראה הרבה,הרבה יותר בעונה הזאת , לא מתאים לי שהסגל הכי יקר שלנו אולי אי פעם (למעט עונות + הליגה האדריאטית) , ינוהל ע"י מאמן שהתואר "בינוני" הוא הדבר הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו.
07 יולי 2015, 14:45
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:העניין עם מקל שהוא חשוב לענות הבאות כי ברור שפארמר לא ישאר יותר מעונה אחת. אם מקל חותם בירושלים אז זה עוד ישראלי בכיר שמכבי מאבדת לתמיד.
כי מקל הולך להראות כמויות של מחוייבות לקבוצה הזאת
אם יש משהו טוב במקל שעליו כולם מסכימים זה שהוא מקצוען אמיתי ואפילו אם הוא ישחק בניבחרת של החמאס הוא יתן הכל. אל תנסו ליצור לו תדמית של אופי חרא כי הוא ממש לא.
זה שהוא רוצה למקסם את הקריירה שלו מבחינה מקצועית הכלכלית זה לגיטימי ואישית אני מעדיף את זה משחקים שברחו לכסף גדול למרות שירדו במעמד מבחינה מקצועית.
07 יולי 2015, 14:50
שמואל1 כתב:ankram כתב:לצערי בעמדה הכי חשובה שלנו העונה , לא נתחזק.
גודס ימשיך לאמן , אני מקווה שהוא יראה הרבה,הרבה יותר בעונה הזאת , לא מתאים לי שהסגל הכי יקר שלנו אולי אי פעם (למעט עונות + הליגה האדריאטית) , ינוהל ע"י מאמן שהתואר "בינוני" הוא הדבר הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו.
אם מכבי תגמגם בתחילת העונה, גודס ימצא את עצמו בבית מהר מאוד.
עונת החסד שלו נגמרה, והפדרמנים לא יתנו לו לקבור עונה של 28 מיליון דולר.