פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפלפונים V4: פבראני על סף חתימה, באביט מועמד?

08 יולי 2015, 22:55

rc4991 כתב:אני מאמין שהעובדה שפבארני עוד לא חתם פה זה כי מכבי מחכה לראדוליצה
וגם שלא יגיע לכאן ארבע כל עוד לא ידעו מי יהיה הסנטר

4 אחד יספיק לדעתך ? כלומר 3 זרים בקו הקדמי נראה לי קצת ריסקי כשאין ישראלי ברמה סטיייל טיוס.

08 יולי 2015, 22:57

כנראה הסוכן של מקלין כועס כי הוא היה במשא ומתן ומכבי הפסיקו.

08 יולי 2015, 23:04

אדגר פו כתב:
rc4991 כתב:אני מאמין שהעובדה שפבארני עוד לא חתם פה זה כי מכבי מחכה לראדוליצה
וגם שלא יגיע לכאן ארבע כל עוד לא ידעו מי יהיה הסנטר

4 אחד יספיק לדעתך ? כלומר 3 זרים בקו הקדמי נראה לי קצת ריסקי כשאין ישראלי ברמה סטיייל טיוס.

אני חושב שלא אבל לא יודע אם גם מכבי חושבת ככה

08 יולי 2015, 23:59

אני גם חושב שמנסים להחתים 5 אחר(בתקווה את ראדוליצה) אחרת פאברני כבר היה חותם

09 יולי 2015, 00:09

מכבי תביא 4 אחד ו5 אחד זהו , יש את אמבקאווה שכולם יקראו לו סנטר בשבילי במקרה הטוב 4 וחצי.

09 יולי 2015, 00:14

אדם כתב:מכבי תביא 4 אחד ו5 אחד זהו , יש את אמבקאווה שכולם יקראו לו סנטר בשבילי במקרה הטוב 4 וחצי.

וכנראה עוד איזה ישראלי גבוה - דניאל פאבל רום ספירידונוב או אולי רוטבארט.

09 יולי 2015, 01:51

לאט לאט אני מתחיל לחשוב על זה שזו טעות גדולה שיש לנו את רוצ'סטי ופארמר באותה קבוצה. זה נחמד ויפה על הנייר, אבל בפועל,
אלו שני שחקנים שלא יכולים לשחק באותה חמישייה, גם מהסיבה ששניהם חייבים את הכדור - הם שניהם בעלי בית על המגרש שמקבלים את ההחלטות בהתקפה.
וגם מהסיבה ההגנתית. אם נצא מנק' הנחה שנרצה לתת לפארמר כל משחק קרוב ל30 דק' (אחרת אנחנו לא מנצלים אותו מספיק, והוא חתיכת שחקן יקר), זה משאיר
לרוצ'סטי מעט מאוד דק' משחק.. אני בכלל לא רוצה להגיד מה אני חושב על מצב שמקל מצטרף - אני מאוד מאוד מקווה שזה לא יקרה.

בקיצור, אני חושב שבמקרה הזה כל המוסיף גורע. אני לא בטוח כבר שמכבי היתה מחתימה את רוצ'סטי אם היו יודעים לפני חודש שפארמר יגיע.
אולי שווה לשקול לוותר על רוצ'סטי, לפנות מיליון דולר ולהביא איזה 5 או 4 סופר איכותי.

09 יולי 2015, 01:58

מה הבעיה שיבוא כנשק מהספסל?
פארמר, 30 דקות, יוגב 15-20, ורוצ׳סטי מהספסל יתן עוד 25-30 דקות ועדיין יש מספיק דקות לדגן.

09 יולי 2015, 02:01

LIAV10 כתב:מה הבעיה שיבוא כנשק מהספסל?
פארמר, 30 דקות, יוגב 15-20, ורוצ׳סטי מהספסל יתן עוד 25-30 דקות ועדיין יש מספיק דקות לדגן.

אני לא יודע אם זה יעבוד. יש שחקנים שלאורך כל הקריירה שלהם התקשו לעלות מהספסל. הם צריכים לפתוח בשביל למקסם את היכולת שלהם, לקבל אנרגיה וביטחון.
כמו שיש גם שחקנים ששהפך הוא הנכון עבורם.

09 יולי 2015, 02:04

Number8 כתב:לאט לאט אני מתחיל לחשוב על זה שזו טעות גדולה שיש לנו את רוצ'סטי ופארמר באותה קבוצה. זה נחמד ויפה על הנייר, אבל בפועל,
אלו שני שחקנים שלא יכולים לשחק באותה חמישייה, גם מהסיבה ששניהם חייבים את הכדור - הם שניהם בעלי בית על המגרש שמקבלים את ההחלטות בהתקפה.
וגם מהסיבה ההגנתית. אם נצא מנק' הנחה שנרצה לתת לפארמר כל משחק קרוב ל30 דק' (אחרת אנחנו לא מנצלים אותו מספיק, והוא חתיכת שחקן יקר), זה משאיר
לרוצ'סטי מעט מאוד דק' משחק.. אני בכלל לא רוצה להגיד מה אני חושב על מצב שמקל מצטרף - אני מאוד מאוד מקווה שזה לא יקרה.

בקיצור, אני חושב שבמקרה הזה כל המוסיף גורע. אני לא בטוח כבר שמכבי היתה מחתימה את רוצ'סטי אם היו יודעים לפני חודש שפארמר יגיע.
אולי שווה לשקול לוותר על רוצ'סטי, לפנות מיליון דולר ולהביא איזה 5 או 4 סופר איכותי.

ראית פעם את מכבי משחררים שחקן מיד לאחר שהוחתם ללא סיבה סופר טובה? )))))))))
לפנות מליון דולר?))) השכר נטו של השחקן הוא כ 700K, לאחר שתפצה את השחקן(למה הוא פראייר?))), תשאר עם מינוס של כמה מאות אלפי דולרים בתקציב )))

09 יולי 2015, 02:20

גם ג'ייסי קארול עולה מהספסל בריאל, אז מה?

09 יולי 2015, 07:18

felix_r כתב:גם ג'ייסי קארול עולה מהספסל בריאל, אז מה?

וגם רודריגז....
תאכלס זה לא נכון להסתכל מי פותח , אלא כמה דקות השחקן מקבל .
רוצ'סטי יכול לשחק ליד פארמר כקלעי...
לגבי מקל , אם פארמר נרשם כישראלי אז אין צורך במקל וזה אפילו די דופק את מכבי אם יחתום בסוף. זה יכריח את מכבי לרשום את פארמר כזר . אישית אני חושב שזה עדיף כי בתור ישראלי פארמר פה לעונה אחת בלבד לעומת מקל שאפשר להשאיר להרבה שנים

09 יולי 2015, 08:21

פיק מדבר על הנדריקס, שגודס מעוניין בחזרתו למכבי.

09 יולי 2015, 08:32

ג'מאל מקלין דחה הצעה ממכבי לשנתיים. לשנתיים. מה שמעכב את החתימה של פבראני. במכבי מתכוונים לשפר את ההצעה ובמקביל נבחנים מועמדים נוספים.

יש גורמים במכבי שמבקשים למשוך את הצעתם לגל מקל, לאחר התבטאות אלון(אביו) שמכבי פזיזה ועושה את כל השגיאות האפשריות, לאחר שהחתימו את פארמר. במכבי עם זאת, לא רצו לחכות, ולא בטוח שב24 שעות הקרובות תתקבל החלטה. 

שמו של אנתוני רנדולף (קובאן) עלה בשבוע שעבר, עם זאת, ההחלטה על פבראני התקבלה בחודש אפריל (הגעתו למבחן בארץ), השחקן הרשים, והחתימה מותנית במועמד בעמדה 4

פרסום של jagency מתפוז. מאוד אמין. כתבו שם גם שמישקו רזנטוביץ צייץ שמקלין לא ישחק במכבי.

09 יולי 2015, 08:48

עוד 4.5? לא תודה. שהנדריקס יחזור לקובאן, קבוצה שמתאימה למימדים שלו

09 יולי 2015, 09:08

כן, עושה רושם שמקלין הולך למילאנו. ( אולי גם הבולבול יצטרף אליו למסור לו ? )
הנדריקס לא מתאים כי הוא סנטר נמוך הגנתי ויש כבר את אימבקוואה על הספוט הזה.

09 יולי 2015, 09:52

לוק באביט הוא השם החם :

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/140634

09 יולי 2015, 09:53

אותי אתה לא צריך לשכנע, שכנע את מכבי. מתים שם על סנטרים נמוכים וקפיציים. לדעתי מכבי צריכה סטרץ' פור, פורוורד נוסף הגנתי, וביג מן קלאסי מתחת לסלים.אבל לא אופתע אם יסתפקו בשני שחקנים בלבד בעמדות 4 ו-5 והסבת סמית או פניני לעמדה 4

09 יולי 2015, 09:55

הסיפור על באביט לא ממש נראה לי. הוא מסוג השחקנים שכן מוצאים איזה חוזה מינימום ב- NBA.
שחקנים כמוהו מגיעים לאירופה אחרי שחותכים אותם מה- NBA באמצע העונה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 09 יולי 2015, 09:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

09 יולי 2015, 09:55

הנדריקס זה סתם שם שפיק זרק דרך אגב בכתבה מבולבלת שכוללת גם השמצות על שחקנים ומאמנים במה שאמור להיות כתבה אינפורמטיבית.

לדעתי אם באביט מגיע צריך גם את רנדל בשביל ההגנה.
נושא נעול