המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הוא גם ריבאונדר טוב.
הבן אדם קיבל חוזה של 2 מיליון בסלטיקס. קצת קרדיט.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:הוא גם ריבאונדר טוב.
נו באמת, זה לא מדד לכלום.
לא חסרים שחקן גרועים שקיבלו חוזים כאלו. היום כל סנטר ממוצע+ יכול למצוא את עצמו ב- NBA.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:הוא גם ריבאונדר טוב.
לא חסרים שחקן גרועים שקיבלו חוזים כאלו. היום כל סנטר ממוצע+ יכול למצוא את עצמו ב- NBA.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:הוא גם ריבאונדר טוב.
כמו מי? תן לי דוגמא של סנטר אירופאי גרוע שקיבל חוזה של שני מליון דולר + ב- NBA.
דארקו מיליצ'יץ', ויש עוד דוגמאות אני מניח.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:הוא גם ריבאונדר טוב.
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:לא יודע למה עשיתם את פאברני שחקן רך/חושש ממגע/לא מייצר בפוסט
אני לא חושב שהוא יהיה סופו אבל אני חושב שהוא יכול להיות יעיל גם בפוסט ובטח שהוא לא רך
הוא לא לאמפה אבל הוא לא שחקן מטרה בצבע. הוא מעדיף לשחק רחוק מהסל.
לא שיש עם זה בעיה, זה פשוט סוג אחר של סנטר. בקונסטלציה מסוימת זה יכול להיות מאוד יעיל.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:הוא גם ריבאונדר טוב.
דארקו מיליציץ' נבחר בדראפט בגיל 18. הוא מעולם לא שיחק באירופה לפני שהגיע ל- NBA. פאבריני קיבל חוזה בגיל 24, אחרי שנתיים טובות בספרד. אז נסה שוב. איזה סנטר אירופי (גרוע) שיחק באירופה והלך ל- NBA? על מי אתה מדבר? ספליטר? סקולה? פקוביץ'? ראדוליצ'ה? מי אלו השחקנים הגרועים שאתה מדבר עליהם? אני לא מכיר אפילו אחד כזה.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:לא יודע למה עשיתם את פאברני שחקן רך/חושש ממגע/לא מייצר בפוסט
אני לא חושב שהוא יהיה סופו אבל אני חושב שהוא יכול להיות יעיל גם בפוסט ובטח שהוא לא רך
לא שיש עם זה בעיה, זה פשוט סוג אחר של סנטר. בקונסטלציה מסוימת זה יכול להיות מאוד יעיל.
אתה חייב להפסיק עם הקטע הזה שאתה כותב את הדעה שלך כעובדה מוגמרת
לא אני ולא אתה ראינו אותו (מספיק) כדי לדעת איך הוא בפוסט ואני די בטוח שהוא לפחות סביר משם
felix_r כתב:my man כתב:אם אתם צודקים ויהיו רק 3 זרים בקו הקדמי אז אם הרום הזה יחתום זה אומר שמייעדים לו תפקיד די חשוב לליגה- הוא יהיה הגבוה הישראלי היחיד(יחד עם אלטיט)
הגבוה הישראלי יהיה איתי שגב
jol9 כתב:שגב, רום ואלטיט זה יכול להיות ניסוי מעניין מאוד.שלושתם יכולים לשחק בליגה וגם לתרום, זה יתן לשחקנים כמו רנדל ופבאריני מנוחה בליגה, וזה יכול להתשלם בגדול אפילו אם משלושהייצא שחקן אחד שיוכל להישאר במכבי לכמה שנים, כשחקן מן המניין
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:לא יודע למה עשיתם את פאברני שחקן רך/חושש ממגע/לא מייצר בפוסט
אתה חייב להפסיק עם הקטע הזה שאתה כותב את הדעה שלך כעובדה מוגמרת
לא אני ולא אתה ראינו אותו (מספיק) כדי לדעת איך הוא בפוסט ואני די בטוח שהוא לפחות סביר משם
לא ראיתי אותו משחק אבל זה מה שהבנתי מהסרטונים וחוות דעת שקראתי עליו.
זה המקסימום שאני או כל גולש אחר יכולים לעשות בשלב הזה.
שמואל1 כתב:אז אם פבראני כל כך גדול, איך זה שאף קבוצה אירופאית לא מסתכלת עליו והוא בא למכבי ב 350 אלף דולר?
לי זה נראה חשוד.
שוב, יכול להיות שהוא יתברר כשחקן טוב אבל זה הימור גדול מידי. קצת חבל אחרי שמכבי הוציאה כל כך הרבה כסף כדי להעמיד קבוצה חזקה.
אדגר פו כתב:שמעון מזרחי מדבר על שניים או שלושה זרים נוספים, לגבי רנדל הוא רק מקווה שאולי הוא ישאר.
אני לא מבין למה מקל מחכה. קבוצה אירופית כמו מילנו, לדעתי, לא ברמה יותר גבוהה מהפועל. מה עוד שהפועל נמצאת בצמיחה ורוצה להגיע לרמה של הגדולות באירופה.
jol9 כתב:felix_r כתב:my man כתב:אם אתם צודקים ויהיו רק 3 זרים בקו הקדמי אז אם הרום הזה יחתום זה אומר שמייעדים לו תפקיד די חשוב לליגה- הוא יהיה הגבוה הישראלי היחיד(יחד עם אלטיט)
הגבוה הישראלי יהיה איתי שגב
שגב, רום ואלטיט זה יכול להיות ניסוי מעניין מאוד.
שלושתם יכולים לשחק בליגה וגם לתרום, זה יתן לשחקנים כמו רנדל ופבאריני מנוחה בליגה, וזה יכול להתשלם בגדול אפילו אם משלושה
ייצא שחקן אחד שיוכל להישאר במכבי לכמה שנים, כשחקן מן המניין
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], מרסר ו־22 אורחים