פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
09 יולי 2015, 23:52
לא מצאתי ת'רד אחר לזה. אבל הנה סרטון של המון המון מהלכים התקפיים של רוצ'סטי מהטופ16 השנה.
האמת, נראה כמו שחקן ממש סוליסט שלא מחפש את החברים שלו בכלל. ברמה אפילו יותר גרועה מפארגו. מה אתם אומרים?
https://www.youtube.com/watch?v=-FXY4TnqLi8
10 יולי 2015, 00:06
Number8 כתב:לא מצאתי ת'רד אחר לזה. אבל הנה סרטון של המון המון מהלכים התקפיים של רוצ'סטי מהטופ16 השנה.
האמת, נראה כמו שחקן ממש סוליסט שלא מחפש את החברים שלו בכלל. ברמה אפילו יותר גרועה מפארגו. מה אתם אומרים?
אפשר היה באשכול החתימה של רוצ'סטי, אבל גם פה זה בסדר
10 יולי 2015, 01:06
Number8 כתב:לא מצאתי ת'רד אחר לזה. אבל הנה סרטון של המון המון מהלכים התקפיים של רוצ'סטי מהטופ16 השנה.
זה סרטון שעוסק בהיילייטס של רוצ'סטי, אז מן הסתם הוא מתמקד בו. לגבי עניין המסירות, זה נראה לי יותר כמו טענות
לעורך הסרטון שבחר להראות בו רק את יכולות הסקורינג שלו. אחרי הכל רוצ'סטי גם מסר כמעט 6 אס' למשחק (מקום 6 ביורוליג)...
תראה, מה שלא יהיה, ליד פארמר, ליד סמית' ובתקווה ליד סנטר טוב, לרוצ'סטי יהיה הרבה עם מי לשחק.
10 יולי 2015, 01:22
לפי ה"בחור" שלנו- רנדולף מועמד...השאלה היא מה המקור שלו?
http://www.israelsport.co.il/showArticle-10554
10 יולי 2015, 01:31
אם ראית בסרטון ,רוצטי קלעי אבסולוטי הוא יכול לחדור אבל הקליעה שלו כל כך טובה שהוא משתמש בה,יש לו כדרור מצוין ,ובעזרת הכדרור שלו וההטעיות הוא מצליח להגיע לזריקות קלות ולגאמפ שוטים יפים ונוחים ,והוא לא גבוה או אתלט ,לעומת פארגו שאם כל האתלטיות כל הקליעות שלו קשות ומסובכות והוא לא הצליח להגיע לזריקות חצי מרחק ,גם בגלל אופן הזריקה שלו ,פארגו מוציא מלא כח בזריקה ,ומתקשה ליצר לעצמו זריקה שתהיה לבד ונקיה ללא שומר ,תמיד הזריקה של פארגו זה אם שומר עליו,אלא אם זה היה שלשות מ4,רוצסטי לעומתו עושה את זה בקלות ,מכל המעקב שעשיתי אחרי רוצסטי היה חשוב לי לראות מול מי ואיך הוא עשה את הסלים,וזה מול שומרים ברמה הגבוה ביותר גקסון ספאנוליס האקט ועוד ועוד.
לגבי פארגו הוא לא הענין ואאני בטוח שאם היה נשאר עוד שנה אחרי ההורדת חלודה שזה קריטי אין מה לעשות הוא היה נראה אחרת ,אבל זה כנראה לא יקרה בשום מקום כבר ,קרירה מפוספת,אחרי שבחר ללכת לסין לקיטנה זה כבר יוציא אותו לגמרי מהשביל הרציני.
10 יולי 2015, 01:32
ראנדלוף גבוה ממש כמו פבראני,יש לו קליעה?קצת כדרור?
10 יולי 2015, 01:32
אדם כתב:אם ראית בסרטון ,רוצטי קלעי אבסולוטי הוא יכול לחדור אבל הקליעה שלו כל כך טובה שהוא משתמש בה,יש לו כדרור מצוין ,ובעזרת הכדרור שלו וההטעיות הוא מצליח להגיע לזריקות קלות ולגאמפ שוטים יפים ונוחים ,והוא לא גבוה או אתלט ,לעומת פארגו שאם כל האתלטיות כל הקליעות שלו קשות ומסובכות והוא לא הצליח להגיע לזריקות חצי מרחק ,גם בגלל אופן הזריקה שלו ,פארגו מוציא מלא כח בזריקה ,ומתקשה ליצר לעצמו זריקה שתהיה לבד ונקיה ללא שומר ,תמיד הזריקה של פארגו זה אם שומר עליו,אלא אם זה היה שלשות מ4,רוצסטי לעומתו עושה את זה בקלות ,מכל המעקב שעשיתי אחרי רוצסטי היה חשוב לי לראות מול מי ואיך הוא עשה את הסלים,וזה מול שומרים ברמה הגבוה ביותר גקסון ספאנוליס האקט ועוד ועוד.
לגבי פארגו הוא לא הענין ואאני בטוח שאם היה נשאר עוד שנה אחרי ההורדת חלודה שזה קריטי אין מה לעשות הוא היה נראה אחרת ,אבל זה כנראה לא יקרה בשום מקום כבר ,קרירה מפוספת,אחרי שבחר ללכת לסין לקיטנה זה כבר יוציא אותו לגמרי מהשביל הרציני.
אתה ראית מה שהוא עשה שם לספאנוליס? וואו!
10 יולי 2015, 01:34
ראיתי בכמה וכמה מקרים ,לספאנוליס ולהאקט שנחשב שומר טוב מאוד.
10 יולי 2015, 04:51
משה כתב:יכול להיות אלף סיבות לזה שהוא עבר ניתוח שני (הנפוץ ביותר הוא תפירת המיניסקוס שלא מצליח ובניתוח השני הוצאותו וכו'). לכן לא הייתי מייחס יותר מידי חשיבות לאיזושהי פגיעה פיזית כיום (הבעיה היחידה היא באמת החלודה שצריך להוריד אחרי כמעט שנה וחצי). עניין העצם על עצם הוא נכון וזאת אחת הסיבות המרכזיות לבלאי הברך ולשחיקת הסחוס בטווח הרחוק אבל הם לא אמורים בטווח הקרוב לפגוע בחוזק, המהירות והאתלטיות.
ההעדרות הארוכה אחרי הניתוח השני מרמזת שזה היה כנראה משהו חמור יותר מהוצאת המיניסקוס אחרי תפירה כושלת. המצב שלו כרגע יכול להיות עצם על עצם. יש הרבה שחקנים במצב הזה, גם בגיל 27. בסופו של דבר צריך לראות אותו על המגרש. אני אופטימי.
10 יולי 2015, 06:52
לוק באביט סגר בניו אורלינס לשנתיים נוספות, למי שתהה אם הוא בכלל מועמד. מראה כמה אפשר לחרטט את תקשורת הספורט.
10 יולי 2015, 07:17
לא רואה סיבה שרנדולף יבוא. פבראני סגור. גם פיק כותב שהוא סגור במכבי בוואן. די חוזר על המתווה שכתב jagency בתפוז. עונה פלוס אופציה. חוץ מבאביט, גם ראדוליצה כבר לא בתוכניות, על סך חתימה בפאו. לדעתי, אחרי החתימה של פבראני, מכבי תנסה להתמקד ברנדל, לא יודע אם חוץ ממנו יבוא עוד פורוורד.
10 יולי 2015, 08:47
אחדשיודע כתב:לוק באביט סגר בניו אורלינס לשנתיים נוספות, למי שתהה אם הוא בכלל מועמד. מראה כמה אפשר לחרטט את תקשורת הספורט.
זה היה די ברור. הם כל הזמן דיברו שהם רוצים להחזיר אותו.
10 יולי 2015, 08:51
סתם בשביל להבין עד כמה מקל הזוי - דניאל האקט קיבל הזמנה מ- 3 קבוצות NBA לאימונים פרטיים. הסיכויים שלו לקבל חוזה נמוכים, אבל עדיין קיימים. מקל מצד שני, לא קיבל שום הזמנות. נותרו אולי 30 מקומות פנויים לשחקנים בכל הליגה ויש המון רכזים לפניו בתור. פשוט לא מבין באיזה עולם הוא חי.
לדומא, קבוצה כמו יוטה שהייתה יכול הלהיות יעד למקל (אם הוא היה ברמה) החתימה את ראול נטו, שחקן בנחרת ברזיל.
10 יולי 2015, 10:22
רנדל מביע נכונות לחזור לקבוצה לפי אחד האתרים.
מעניין אם רנדל יסגור את הסגל מבחינת זרים אם וכאשר, אני קצת חושש שחסר לנו עומק בעמדת הגבוהים.
10 יולי 2015, 10:30
roy1000 כתב:סתם בשביל להבין עד כמה מקל הזוי - דניאל האקט קיבל הזמנה מ- 3 קבוצות NBA לאימונים פרטיים. הסיכויים שלו לקבל חוזה נמוכים, אבל עדיין קיימים. מקל מצד שני, לא קיבל שום הזמנות. נותרו אולי 30 מקומות פנויים לשחקנים בכל הליגה ויש המון רכזים לפניו בתור. פשוט לא מבין באיזה עולם הוא חי.
לדומא, קבוצה כמו יוטה שהייתה יכול הלהיות יעד למקל (אם הוא היה ברמה) החתימה את ראול נטו, שחקן בנחרת ברזיל.
אני לא חושבת שמקל הזוי, אני חושבת שה-NBA זה התירוץ התורן שלו
הוא פשוט לא רצה לשחק במכבי וכשהוא יחתום בירושלים (ואני מאמינה ששם הוא יחתום) אולי אנשים יתחילו להבין את זה
10 יולי 2015, 10:33
אדגר פו כתב:רנדל מביע נכונות לחזור לקבוצה לפי אחד האתרים.
מעניין אם רנדל יסגור את הסגל מבחינת זרים אם וכאשר, אני קצת חושש שחסר לנו עומק בעמדת הגבוהים.
לדעתי הולכים בכיוון של להחזיר אותו, וזו תהיה החלטה מצויינת אם זה יקרה. בטח יוסיפו עוד גבוה ישראלי (או רותבארט) בשביל עומק.
10 יולי 2015, 10:34
Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שמקל הזוי, אני חושבת שה-NBA זה התירוץ התורן שלו
הוא פשוט לא רצה לשחק במכבי וכשהוא יחתום בירושלים (ואני מאמינה ששם הוא יחתום) אולי אנשים יתחילו להבין את זה
לדעתי הוא מושך את ירושלים בדיוק כמו שהאו מושך אותנו. אם הוא היה רוצה לחתום שם, הוא כבר היה חותם. אני חושב שהוא בפנטזיות שהוא באמת יכול להשתלב ב- NBA. אולי הסוכן שלו מוכר לו לוקשים. אני לא מבין איך מישהו יכול לראות את התמונה של הסגלים ב- NBA ולחשוב שעדיין יש סיכוי. יותר מחצי מהקבוצות כבר סגרו את הסגל שלהן.
10 יולי 2015, 10:36
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:רנדל מביע נכונות לחזור לקבוצה לפי אחד האתרים.
לדעתי הולכים בכיוון של להחזיר אותו, וזו תהיה החלטה מצויינת אם זה יקרה. בטח יוסיפו עוד גבוה ישראלי (או רותבארט) בשביל עומק.
מזרחי אמר שכרגע אין כוונה לצרף ישראלי גבוה, אבל מי יודע.
10 יולי 2015, 10:38
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שמקל הזוי, אני חושבת שה-NBA זה התירוץ התורן שלו
לדעתי הוא מושך את ירושלים בדיוק כמו שהאו מושך אותנו. אם הוא היה רוצה לחתום שם, הוא כבר היה חותם. אני חושב שהוא בפנטזיות שהוא באמת יכול להשתלב ב- NBA. אולי הסוכן שלו מוכר לו לוקשים. אני לא מבין איך מישהו יכול לראות את התמונה של הסגלים ב- NBA ולחשוב שעדיין יש סיכוי. יותר מחצי מהקבוצות כבר סגרו את הסגל שלהן.
הוא מושך את ירושלים כי הוא יכול
הוא ידע שבשלב מסויים למכבי יימאס ואני חושבת שמכבי גם הבינו אחרי החתמת פארמר שזה נתן לו את הפוש שהוא היה צריך בשביל להבהיר להם שהוא לא רוצה לשחק פה
10 יולי 2015, 10:39
האוזמן העלה אתמול בחדשות הספורט שאלה מעניינת: האם הסכום שהוקצה למקל ילך לעמדה 4? אם כן בהחלט אפשר להביא מישהו בלבל של ראנדולף. יסלח לי רנדל אבל שניהם לא באותו איזור חיוג מבחינת יכולות