הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

הודעהעל ידי לברון » 11 יולי 2015, 19:14

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:למה הוא לא במכבי? https://www.youtube.com/watch?v=GNmPtnNZMYQ

פשוט הזוי שויתרו על שחקן ואישיות כזאת !!!
מה שכן , פארגו חילק לו יופי של כדורים בעונה הזאת...

אני לא יודע מה אתה מוצאים בשחקן הזה הבן אדם נגר שתוקע את כל ההתקפה של מכבי
גם בהגנה הוא לא כזה טוב הוא עושה מלא עבירות ושחקן הגנה טוב לא עושה עבירות מטומטמות
הוא מתאים ללאומית או לליגה השניה בצ'כיה :hi
לברון

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 יולי 2015, 19:17

לברון כתב:
yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:למה הוא לא במכבי? https://www.youtube.com/watch?v=GNmPtnNZMYQ

פשוט הזוי שויתרו על שחקן ואישיות כזאת !!!
מה שכן , פארגו חילק לו יופי של כדורים בעונה הזאת...

אני לא יודע מה אתה מוצאים בשחקן הזה הבן אדם נגר שתוקע את כל ההתקפה של מכבי
גם בהגנה הוא לא כזה טוב הוא עושה מלא עבירות ושחקן הגנה טוב לא עושה עבירות מטומטמות
הוא מתאים ללאומית או לליגה השניה בצ'כיה :hi

100%.
הוא גם מכוער וטיפש.
שחקנים כאלה גם לליגה השנייה בצ'כיה לא הייתי לוקח.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 11 יולי 2015, 19:22

ליאב אתה קצת מגזים. אני לא זוכר אנשים משתפכים על ד'אור פישר כל כך כשהוא עשה 15, 8 ו-2 (אחוזים טובים יותר מרנדל דרך אגב). וסלי ובייליצה די אנסו אותו ואת ת'יוס בריבאונד בסדרה מול פנר. גם מול אילת הוא נראה די חרא. שחקן התקפה מוגבל מאוד למרות המספרים היפים, מה שמקל על היריבות להתמקד בשחקנים אחרים. באמת שומר נהדר, שחקן קבוצתי וחכם אבל מוגבל וגם לא כזה יתרון בליגה הישרלית(מאותן סיבות שהזכרתי קודם). אני לא אבכה אם יתפשרו עליו בסופו של דבר אבל צריך להוריד קצת את רמת ההתלהבות ממנו
שחף

הודעהעל ידי ankram » 11 יולי 2015, 19:40

LIAV10 כתב:לא זוכר כזה פאסטברייקר מעמדה 4.
ליאור היה טוב בזה, אבל לא כמו רנדל, הוא רץ על המגרש יותר טוב מגארד ומסיים בדאנק שלא ראית מגיע.
טופ 10 ביורוליג בחטיפות וחסימות, שחקן הגנה אדיר, מסיים חזק בטבעת, פאסטברייקר אדיר, יכול לקלוע פה ושם מחצי מרחק, מה צריך יותר?

אני מאד אוהב את רנדל אבל הוא לא יכול להיות 4 פותח במכבי , וכמחליף הוא יקר מדי.
הוא שחקן הגנה אדיר , אבך ביורוליג הוא נתקל ב 4 , שהוא לא יכול לשמור כמו בארץ. ואז סה"כ המוגבלויות שלו באות לידי ביטוי.
מה הוא יעשה לצד שחקן כמו ויטור? ישחק בפנים? - אין לו פוסט אפ , יקלע מבחוץ? אין לו קליעה , אז בהגנה הוא יתן את שלו , ועדיין , מה הוא יכול לעשות נגד ה 4 הבאמת טובים שיש ביורוליג?
גם ליד סופו או סנטרים חופרים מסוגו , רנדל די תוקע את ההתקפה כי הוא לא מרווח את המשחק.

הוא מעניק למכבי מימד אליהו כזה , 4 שהוא גארד שיכול לרוץ ולסיים מתפרצות , מדי פעם גם הלי הופ , ואת זה הוא עושה באחריות ברמה הכי גבוה ביורוליג.

אבל זה לא מה שמכבי בהרכב המסתמן צריכה מעמדה 4 , היא צריכה שחקן פוסט אפ לצד פבריאני שייקח את הנקודות בצבע , שיהיה לו סט של מהלכים שהוא שולט בהם , בגלל זה מקלין לדעתי הוא פספוס אדיר למכבי , עם מקלין מכבי יכולה להעמיד חמשיות התקפיות שאין כמעט בארסנל של היורוליג , עם 4 שחקנים שקולעים מעל 40% מה 3 , ו4 שחופר בצבע ביעילות.

הגנתית? בעיה , אבל אנחנו מאד נהנה מכדורסל ברמה כזאת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2015, 19:41

לא אמרתי דברים לא נכונים, הוא שחקן הגנה ענק ופסאסטבייקר מצויין, לא?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2015, 19:45

ankram כתב:
LIAV10 כתב:לא זוכר כזה פאסטברייקר מעמדה 4.
ליאור היה טוב בזה, אבל לא כמו רנדל, הוא רץ על המגרש יותר טוב מגארד ומסיים בדאנק שלא ראית מגיע.
טופ 10 ביורוליג בחטיפות וחסימות, שחקן הגנה אדיר, מסיים חזק בטבעת, פאסטברייקר אדיר, יכול לקלוע פה ושם מחצי מרחק, מה צריך יותר?

אני מאד אוהב את רנדל אבל הוא לא יכול להיות 4 פותח במכבי , וכמחליף הוא יקר מדי.
הוא שחקן הגנה אדיר , אבך ביורוליג הוא נתקל ב 4 , שהוא לא יכול לשמור כמו בארץ. ואז סה"כ המוגבלויות שלו באות לידי ביטוי.
מה הוא יעשה לצד שחקן כמו ויטור? ישחק בפנים? - אין לו פוסט אפ , יקלע מבחוץ? אין לו קליעה , אז בהגנה הוא יתן את שלו , ועדיין , מה הוא יכול לעשות נגד ה 4 הבאמת טובים שיש ביורוליג?
גם ליד סופו או סנטרים חופרים מסוגו , רנדל די תוקע את ההתקפה כי הוא לא מרווח את המשחק.

הוא מעניק למכבי מימד אליהו כזה , 4 שהוא גארד שיכול לרוץ ולסיים מתפרצות , מדי פעם גם הלי הופ , ואת זה הוא עושה באחריות ברמה הכי גבוה ביורוליג.

אבל זה לא מה שמכבי בהרכב המסתמן צריכה מעמדה 4 , היא צריכה שחקן פוסט אפ לצד פבריאני שייקח את הנקודות בצבע , שיהיה לו סט של מהלכים שהוא שולט בהם , בגלל זה מקלין לדעתי הוא פספוס אדיר למכבי , עם מקלין מכבי יכולה להעמיד חמשיות התקפיות שאין כמעט בארסנל של היורוליג , עם 4 שחקנים שקולעים מעל 40% מה 3 , ו4 שחופר בצבע ביעילות.

הגנתית? בעיה , אבל אנחנו מאד נהנה מכדורסל ברמה כזאת.

לא מבין את השבלוניות של אנשים, עזוב לשנייה את זה שמשום מה אנשים חושבים שפבראני משחק רק מחוץ לקשת, זה פשוט לא נכון, הוא לא ג׳ייק כהן, הוא שחקן פנים שיכול להתגלגל החוצה, אבן נצא מנקודת הנחה שהוא כן כזה, מה הקטע שכולם חושבים שצריך איזה 4 שישחק בפוסט? כאילו יוצאים מנקודת הנחה שצריך גבוה אחד בחוץ ואחד בפנים, התרגלתם לסופו ובלו.
פבראני יכול לשחק גם בפנים וגם בחוץ, כך היה וויצ׳יץ, באסטון היה שחקן פוסט? לא, הוא היה הרבה יותר רנדל מאשר בלו בוודאות.
אגב, מאיפה ההנפצה שמקלין שחקן פוסט עוד לא הבנתי, כמה פעמים הוא שיחק פוסט אפ העונה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 11 יולי 2015, 19:50

להשוות את רנדל לבאסטון זה די מעליב. לא אותה רמה של שחקנים בהתקפה. באסטון היה גם בלתי עציר פה בליגה
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2015, 19:53

לא עשיתי השוואה כמו שלא עשיתי השוואה בין ניקו לפבראני.
הכוונה הייתה לצאת מהשבלוניות של שחקן פוסט ליד שחקן סטרץ׳.
יש עוד דברים יצירתיים במשחק הזה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 יולי 2015, 19:58

שחף כתב:להשוות את רנדל לבאסטון זה די מעליב. לא אותה רמה של שחקנים בהתקפה. באסטון היה גם בלתי עציר פה בליגה

באסטון שיחק כשמסביבו ההרכב הכי טוב בהיסטוריה של המועדון כהרכז הכי טוב לידו הפורוורד הכי טוב והסנטר הכי טוב שבמקרה הם גם מוסרים מעולים , ככה שאין מקום להשוואה וזה לאו דווקא בגלל שרנדל שחקן פחות טוב בהרבה .

פיני גרשון פעם התייחס לזה כששאלו אותו ואמר שבאסטון לא שחקן גדול כמו שעושים ממנו , הוא פשוט שיחק ליד שחקנים אדירים .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי toja27 » 11 יולי 2015, 21:06

סרטונים ביוטיוב אף פעם לא נותנים את התמונה המלאה אבל כן ניתן להתרשם. בסרטון הזה רואים שמקלין הוא שחקן עם אוריינטציה מאוד חזקה של שחקן שמשחק בתוך הצבע בניגוד לרנדל שאצלו הדבר בולט פחות. הוא לא שחקן פוסט קלאסי אבל הוא משתמש בעוצמה שלו כדי לנעול שחקנים אחרים ועושה משם נקודות. אפשר לראות שגם הוא שחקן נייד לגודל שלו(לא כמו רנדל) ,אתלט, חזק מאוד ומפנה את עצמו למסירות שמסתיימות בנקודות קלות. מקלין זה פספוס ענק לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2015, 21:13

רנדל לא נייד?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 11 יולי 2015, 21:17

LIAV10 כתב:רנדל לא נייד?

אבל רשמתי לך שלא נייד כמו רנדל אבל הוא נייד ובו זמנית גם חזק יותר מרנדל בתוך הצבע. סה"כ לפי דעתי מקלין זה השחקן שמכבי היו צריכים להביא קודם כל ואם הייתה אפשרות שיחתימו את שניהם אז זה היה בכלל מצויין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2015, 21:18

אין מקלין, אין. חתם במילאנו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 21:21

בסופו של דבר, הדשא של השכן תמיד ירוק יותר, גם אם שלך ירוק שחבל על הזמן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 11 יולי 2015, 21:22

Holiday_Armadillo כתב:בסופו של דבר, הדשא של השכן תמיד ירוק יותר, גם אם שלך ירוק שחבל על הזמן

במקרה הזה הרבה חבר'ה (כולל אני ) רצו את מקלין הרבה לפני שהוא היה אצל השכן. זה מה שמצער מבחינתי שהייתה אפשרות ממשית להחתים אותו ולא עשו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 21:27

toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בסופו של דבר, הדשא של השכן תמיד ירוק יותר, גם אם שלך ירוק שחבל על הזמן

במקרה הזה הרבה חבר'ה (כולל אני ) רצו את מקלין הרבה לפני שהוא היה אצל השכן. זה מה שמצער מבחינתי שהייתה אפשרות ממשית להחתים אותו ולא עשו.

כל שחקן שהיו מביאים הנה מישהו היה מוצא איתו בעיה
ואני חושבת שההייפ סביב מקלין לא תואם את היכולות שלו וזה פשוט עוד מקרה של שם שנדבק פה בפורום כמו שקרה המון פעמים

לכל שחקן יש פלוסים ומינוסים אבל אני ממש לא חושבת שלהשאיר את רנדל זה איזשהו אסון שאוי ואבוי לנו אם יקרה
אני חושבת שכולם ירוויחו אם הוא יישאר

אני לא דואגת למה הוא יכול לתרום לנו מקצועית, אני מודאגת ממה שיכול לקרות אם ישאירו רק אותו על עמדה 4
ולא, פניני וסמית' לא באים לי טוב כמחליפים לא כשהוא על הספסל ולא אם חס וחלילה יפצע/יחלה
צריך 4 שחקנים בקו הקדמי (לא כולל ישראלי צעיר)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 11 יולי 2015, 21:40

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

ואני חושבת שההייפ סביב מקלין לא תואם את היכולות שלו וזה פשוט עוד מקרה של שם שנדבק פה בפורום כמו שקרה המון פעמים

לכל שחקן יש פלוסים ומינוסים אבל אני ממש לא חושבת שלהשאיר את רנדל זה איזשהו אסון שאוי ואבוי לנו אם יקרה

אני לא דואגת למה הוא יכול לתרום לנו מקצועית, אני מודאגת ממה שיכול לקרות אם ישאירו רק אותו על עמדה 4
ולא, פניני וסמית' לא באים לי טוב כמחליפים לא כשהוא על הספסל ולא אם חס וחלילה יפצע/יחלה

אם רק רנדל היה פציע סבבה...ואם רק פברני היה פציע גם סבבה..אבל שניהם פציעים והם מהווים 2 מתוך שלושת שחקני הפנים שלנו- זה לא סבבה ואפילו גרוע מאד- חייבים עוד שחקן בעמדות הפנים- רצוי 4 עם קליעה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 21:42

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

אם רק רנדל היה פציע סבבה...ואם רק פברני היה פציע גם סבבה..אבל שניהם פציעים והם מהווים 2 מתוך שלושת שחקני הפנים שלנו- זה לא סבבה ואפילו גרוע מאד- חייבים עוד שחקן בעמדות הפנים- רצוי 4 עם קליעה...

רק הערה, אני לא חושבת שפבראני יכול להיחשב כ''פציע''
הייתה לו פציעה אחת רצינית בקריירה אבל זה לא הופך אותו לפציע

בוגוט? פציע, רנדל? פציע, גרג אודן? פציע
שחקן שעבר פציעה אחת רצינית לא נחשב פציע....עדיין
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 11 יולי 2015, 21:43

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

ההייפ סביב מקלין זה לא כי הוא שחקן בלי חסרונות או כי הוא משהו מטורף אלא כי לדעת רבים כאן ,הוא השחקן הטוב ביותר שהיינו יכולים להביא לעמדה הזאת והוא היה שם מציאותי שהיה מונח על המדף ומכבי לא לקחו אותו. אני חושב שמקלין משלים את הפאזל שנבנה כאן בצורה טובה יותר מאשר רנדל.

אני מסכים איתך רק חלקית. אני חושב שישנה כמובן הבעיתיות של הפציעות בעמדה הזאת אבל בשיבלי זה לא העיקר. לדעתי רנדל לא מביא בצורה מספקת את מה שמכבי צריכה שיביא שחקן בעמדה הזאת וזה משחק התקפה שאפשר לסמוך עליו ועוצמה ופיזיות ברמה הדרושה. אני חושב שהגיע הזמן שמכבי תגיע למשחקים מול קבוצות כמו ברצלונה ולא תיפול כמו כל שנה במימד הפיזיות והעוצמה במיוחד בפנים. לא יכלתי לבקש שחקן טוב יותר מרנדל כ4 מחליף אבל לא כ 4 הראשי. זאת דעתי בנושא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 11 יולי 2015, 21:44

אתם מבינים שהסגל שלו כמעט סגור?!
אני לא זוכר דבר כזה שבתחילת יולי כבר כמעט כל הסגל סגור...

זה הולך להיות קיץ ארוך ומשעמם...מתי המשחקים מול מילאנו?

וכרמל- יש כתבה עכשיו בוואלה שמביאים שם אשים מהספורט הספרדי שאומרים שאין מצב שהוא לא עובר פציעה העונה..
נערך לאחרונה על ידי my man בתאריך 11 יולי 2015, 21:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים