ת'רד המלפלפונים V4: ריצ'י הנדריקס מועמד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V4: רנדל יחזור?

הודעהעל ידי felix_r » 12 יולי 2015, 23:49

אדגר פו כתב:אבי סגל באמת מתעקש על סוויינגמן ו 4 חדש...

http://www.israelhayom.co.il/article/297593

סווינגמן? נשמע הזוי.

האפשרות היחידה שבה ניתן להסביר מהלך כזה, זה אם במכבי שוב החליטו להזיז את סמית' לעמדה 4 כמו בקיץ לפני עונת הגביע, כשהתחילו את העונה בלי אף מספר 4 עד שהחתימו את בלו.

אני מתחיל לחשוב שלפדרמן ג'וניור יש איזה סעיף נפשי נגד פאוור פורווארדים...
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 12 יולי 2015, 23:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2015, 23:50

Number8 כתב:אופייבו שם שהועלה בטעות בפורום של תפוז. לא מתפלא אם דובי מנפיץ את זה משם. לא חושב שיש קשר למכבי באמת. אם מכבי הולכת באמת על עוד סווינגמן אז
יבזורי באמת לא הולך לראות דקת פרקט. לדעתי צריכים להביא עוד סווינגמן שיוסיף אלמנט של פיזיות בקו האחורי כי הקו האחורי שלנו כל כך רך כרגע, לא פיזי ונמוך.

ואת כל האתלטיות והפיזיות הזאת הוא יביא ל-8 דקות שלמות שישאירו לו רוצ'סטי, פארמר, אוחיון, לנדסברג וסמית'...

לא מבין את ההגיון הזה. יש לנו 4 זרים. גארד, סמול פורוורד, שני סנטרים. אם פניני היה כשיר ב100%, אז הייתי אומר להביא פאוור
אחד טוב. אבל מצבו של פניני לא ברור, ולכן להביא פאוור אחד זה סיכון.
אם היו מביאים שחקן כמו מקלין שהוא סוס עבודה שיכול לשחק גם 30 דקות, אז זה גם היה מעולה, אבל זה לא קרה.

בכל אופן, לסווינג אין שום מקום בסגל שנבנה כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 12 יולי 2015, 23:51

פיק כותב שרנדל קיבל מקובאן הצעה של 1.4 מיליון דולר לשנתיים!
אם זה נכון זה פשוט ה ז ו י..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי אדגר פו » 12 יולי 2015, 23:51

הכוונה גם לפאוור וגם לסווינגמן, לא רק סווינגמן.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2015, 23:52

מכביסט30 כתב:פיק כותב שרנדל קיבל מקובאן הצעה של 1.4 מיליון דולר לשנתיים!

למה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 12 יולי 2015, 23:54

מכביסט30 כתב:פיק כותב שרנדל קיבל מקובאן הצעה של 1.4 מיליון דולר לשנתיים!

למה הזוי?
אל תשכח שברוסיה המס הוא רק 13 % , אז בברוטו הסכום הזה לא הרבה יותר גבוה ממה שהוא היה אמור לקבל במכבי.
חוץ מזה, אל תשכח, שמכבי החתימה אותו בלי נסיון יורוליג (לפני הפריצה). קובאן לוקחת אותו אחרי ששיחק טוב ביורוליג (אחרי הפריצה).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 12 יולי 2015, 23:55

אולי מדובר על סווינגמן מודולרי שניתן להגבהה כדי ישחק גם בעמדה 4.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2015, 23:55

גל גל כתב:מסכן לאנדסברג , לדעתי ה 24 25 דקות בכל משחק בקו האחורי מובטחות לפארמר ורוצסטי איפה נכנסים פה לאנדסברג זר ויבזורי ואוחיון?
אני חושב שפניני ישחק 4 מחליף השנה ביחד עם שגב או בנדר וזה יראה ככה
פארמר רוצסטי
זר יבזורי
סמית לאנדסברג
זר פניני,שגב
פאברני,אמבקווה

זר אחד בעמדה 4 זה לא כזה נורא במיוחד שאמבקווה יכול לשחק שם לצד פאברני וסמית יכול וגם פניני יכול ושגב יכול ובנדר יכול ככה שזה לא כזה נורא וחוץ מזה לדעתי חייבים מישהו פיזי בעמדת הגארד השאלה אם רוצים מישהו דומיננטי או איזה לינאהרט כזה ל 10 דקות בערב

מה אתם חושבים על עמדה 4 של תומפסון ובנדר או תומפסון ואופייבו

אני די בטוח שלנדסברג יישחק ולא מעט. אפילו בסגל שיש בו קלעים טובים, יכולות הסקורינג שלו, זה עדיין מצרך חשוב.
לפי מה שרואים כרגע, סמית' ופניני ייחלקו את זמנם בעמדה 4, ולסילבן יהיו לא מעט דקות משחק.

אני חושב שגיא יעלה חמישייה פותחת התקפית - פארמר, רוצ'סטי, סמית', (מי שלא יהיה ב-4) ופבראני, ואז מהספסל יעלו
כמה מומחי הגנה כמו אוחיון ואמבקווה וסילבן יהיה המוציא לפועל בהרכב הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 12 יולי 2015, 23:55

מהלך טוב להביא סווינגמן לדעתי מצידי שאוחיון בקושי יראה פרקט זה שחקן של 15 דקות מקסימום לערב ויבזורי זה בעיקר לליגה וכמה דקות ביורוליג אז זה טוב שיביאו שחקן גבוה ופיזי שחודר טוב בעמדות הגארד הרי חוץ מפארמר שהוא גם לא חודר כזה גדול אין לנו אחד כזה בעמדות הגארד כולם קלעים
שלא מביאים שחקנים יש תלונות ושמביאים שחקנים יש תלונות לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי :D :D

עכשיו מעניין כבר איזה שחקן יבוא לעמדה 4 ומי הסווינגמן שרוצים להביא

מכבי בונים סגל עמוק אחרי הטראומה שהם עברו השנה עם כל הפציעות, אני אישית עדיין מקווה לראות פה את מקלין ואליוט וויליאמס
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר/אדווארדס,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אדם » 13 יולי 2015, 00:16

יש הרבה יותר מהגיון להביא סווינגמן , זה צורך מקצועי , כולם יודעים שאין לבנות על התרומה של אוחיון בהצקפה ולא של לאנדסברג ולא על ההובלת כדור שלו ובכלל על ההגנה שלו .
מכבי צריכה גארד אתלטי בעמדה מספר 2 שיתן לה הובלת כדור יתן לה הגנה ויתן לה ייצור מצבים שההתקפה תקועה תוך כדי כדרור וסחיטת פאולים.
רוצסטי משחק רחוק מהסל ופארמר יותר פלימקר , חסר גארד שייצר וישבור הגנה ויוציא סל מכלום.
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 יולי 2015, 00:18

אתם יכולים לטעון שלנדסברג שחקן לא מספיק טוב, ושמכבי לא הייתה צריכה להחתים אותו, אבל בהתחשב בעובדה שהיא כבר עשתה את זה (ועוד על חוזה מאוד מכובד במונחיה), כל הדיבורים על סווינגמן נוסף מיותרים. אין מקום לדחוף שם סיכה, ואני מקווה שמכבי לא יחזרו על הטעות מהעונה ויחתימו עוד 2-3 במקום 4 נוסף.
עד עכשיו הקיץ הזה היה מצויין (למעט השחרור של רנדל לדעתי). יהיה חבל להרוס\לסכן את זה עם החתמה של סווינגמן במקום 4 נוסף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 13 יולי 2015, 00:19

MTA2311 כתב:אתם יכולים לטעון שלנדסברג שחקן לא מספיק טוב, ושמכבי לא הייתה צריכה להחתים אותו, אבל בהתחשב בעובדה שהיא כבר עשתה את זה (ועוד על חוזה מאוד מכובד במונחיה), כל הדיבורים על סווינגמן נוסף מיותרים. אין מקום לדחוף שם סיכה, ואני מקווה שמכבי לא יחזרו על הטעות מהעונה ויחתימו עוד 2-3 במקום 4 נוסף.
עד עכשיו הקיץ הזה היה מצויין (למעט השחרור של רנדל לדעתי). יהיה חבל להרוס\לסכן את זה עם החתמה של סווינגמן במקום 4 נוסף.

ומי יחדור לסל?
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר/אדווארדס,יוקו,דיבה
הורד,ליף,ריימן
הול,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 13 יולי 2015, 00:22

גל גל כתב:
MTA2311 כתב:אתם יכולים לטעון שלנדסברג שחקן לא מספיק טוב, ושמכבי לא הייתה צריכה להחתים אותו, אבל בהתחשב בעובדה שהיא כבר עשתה את זה (ועוד על חוזה מאוד מכובד במונחיה), כל הדיבורים על סווינגמן נוסף מיותרים. אין מקום לדחוף שם סיכה, ואני מקווה שמכבי לא יחזרו על הטעות מהעונה ויחתימו עוד 2-3 במקום 4 נוסף.

ומי יחדור לסל?

גם לאנדסברג חודר טוב.
גם סמית' יודע לחדור בכלל לא רע.

אבל אם כבר שאלת, פארמר הוא סלשר מעולה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 יולי 2015, 00:24

felix_r כתב:
גל גל כתב:

ומי יחדור לסל?

גם לאנדסברג חודר טוב.
גם סמית' יודע לחדור בכלל לא רע.

אבל אם כבר שאלת, פארמר הוא סלשר מעולה.

גם יוגב חודר טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמוליק » 13 יולי 2015, 00:28

גל גל כתב:מהלך טוב להביא סווינגמן לדעתי מצידי שאוחיון בקושי יראה פרקט זה שחקן של 15 דקות מקסימום לערב ויבזורי זה בעיקר לליגה וכמה דקות ביורוליג אז זה טוב שיביאו שחקן גבוה ופיזי שחודר טוב בעמדות הגארד הרי חוץ מפארמר שהוא גם לא חודר כזה גדול אין לנו אחד כזה בעמדות הגארד כולם קלעים
שלא מביאים שחקנים יש תלונות ושמביאים שחקנים יש תלונות לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי :D :D

מכבי בונים סגל עמוק אחרי הטראומה שהם עברו השנה עם כל הפציעות, אני אישית עדיין מקווה לראות פה את מקלין ואליוט וויליאמס

מקלין לא חתם במילאנו?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי צ'שר » 13 יולי 2015, 00:30

הקו האחורי של מכבי קרוב למושלם, או יותר נכון לשלם, מבחינה הסקילס ההתקפיים שלו. פארמר שחקן עם אקסלרישיין פאוור מדהים והוא חודר נהדר לטבעת, גם לנדסברג מסוגל להגיע לטבעת... קליעה ברוך השם יש ובלי סוף. זה הרי בדיוק העניין ולכן ממש לא צריך פה עוד גארד. צריכים שני שחקנים טובים בעמדה 4. מבחנתי שלא יביאו ישראלים בכלל לעמדה הזו ושכל השלושה ישראלים יהיו נערי פוסטר. סגל ישראלי של פארמר, יבזורי, אוחיון לננסברג ופניני יכול להסתדר מעולה גם תחת החוקים של החוק הרוסי...
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי גל גל » 13 יולי 2015, 00:32

שמוליק כתב:
גל גל כתב:מהלך טוב להביא סווינגמן לדעתי מצידי שאוחיון בקושי יראה פרקט זה שחקן של 15 דקות מקסימום לערב ויבזורי זה בעיקר לליגה וכמה דקות ביורוליג אז זה טוב שיביאו שחקן גבוה ופיזי שחודר טוב בעמדות הגארד הרי חוץ מפארמר שהוא גם לא חודר כזה גדול אין לנו אחד כזה בעמדות הגארד כולם קלעים

מקלין לא חתם במילאנו?

צודק לא ידעתי, אז תומפסון מירושלים גם אופציה טובה
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר/אדווארדס,יוקו,דיבה
הורד,ליף,ריימן
הול,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שמוליק » 13 יולי 2015, 00:37

גל גל כתב:
שמוליק כתב:

מקלין לא חתם במילאנו?

צודק לא ידעתי, אז תומפסון מירושלים גם אופציה טובה

לא התלהבתי מתומפסון. הוא סולידי. לא יותר מזה. אני לא מבין איך פספסו את מקלין. שחקן אדיר. אולי יפתיעו עם הבטחה מליגת הקיץ.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי my man » 13 יולי 2015, 00:39

לא יכול יותר לשמוע את השורש מ.ק.ל בהקשר של מועמדים למכבי...
שחררו אותנו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יולי 2015, 00:42

יכול להיות שהכל בעצם חלק מתוכנית על של ניקולה להפוך את בנדר לפורוורד הפותח שלנו העונה?? :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים