12 יולי 2015, 23:49
12 יולי 2015, 23:50
Number8 כתב:אופייבו שם שהועלה בטעות בפורום של תפוז. לא מתפלא אם דובי מנפיץ את זה משם. לא חושב שיש קשר למכבי באמת. אם מכבי הולכת באמת על עוד סווינגמן אז
יבזורי באמת לא הולך לראות דקת פרקט. לדעתי צריכים להביא עוד סווינגמן שיוסיף אלמנט של פיזיות בקו האחורי כי הקו האחורי שלנו כל כך רך כרגע, לא פיזי ונמוך.
12 יולי 2015, 23:51
12 יולי 2015, 23:51
12 יולי 2015, 23:52
מכביסט30 כתב:פיק כותב שרנדל קיבל מקובאן הצעה של 1.4 מיליון דולר לשנתיים!
אם זה נכון זה פשוט ה ז ו י..
12 יולי 2015, 23:54
מכביסט30 כתב:פיק כותב שרנדל קיבל מקובאן הצעה של 1.4 מיליון דולר לשנתיים!
אם זה נכון זה פשוט ה ז ו י..
12 יולי 2015, 23:55
גל גל כתב:מסכן לאנדסברג , לדעתי ה 24 25 דקות בכל משחק בקו האחורי מובטחות לפארמר ורוצסטי איפה נכנסים פה לאנדסברג זר ויבזורי ואוחיון?
אני חושב שפניני ישחק 4 מחליף השנה ביחד עם שגב או בנדר וזה יראה ככה
פארמר רוצסטי
זר יבזורי
סמית לאנדסברג
זר פניני,שגב
פאברני,אמבקווה
זר אחד בעמדה 4 זה לא כזה נורא במיוחד שאמבקווה יכול לשחק שם לצד פאברני וסמית יכול וגם פניני יכול ושגב יכול ובנדר יכול ככה שזה לא כזה נורא וחוץ מזה לדעתי חייבים מישהו פיזי בעמדת הגארד השאלה אם רוצים מישהו דומיננטי או איזה לינאהרט כזה ל 10 דקות בערב
מה אתם חושבים על עמדה 4 של תומפסון ובנדר או תומפסון ואופייבו
13 יולי 2015, 00:16
13 יולי 2015, 00:18
13 יולי 2015, 00:19
MTA2311 כתב:אתם יכולים לטעון שלנדסברג שחקן לא מספיק טוב, ושמכבי לא הייתה צריכה להחתים אותו, אבל בהתחשב בעובדה שהיא כבר עשתה את זה (ועוד על חוזה מאוד מכובד במונחיה), כל הדיבורים על סווינגמן נוסף מיותרים. אין מקום לדחוף שם סיכה, ואני מקווה שמכבי לא יחזרו על הטעות מהעונה ויחתימו עוד 2-3 במקום 4 נוסף.
עד עכשיו הקיץ הזה היה מצויין (למעט השחרור של רנדל לדעתי). יהיה חבל להרוס\לסכן את זה עם החתמה של סווינגמן במקום 4 נוסף.
13 יולי 2015, 00:22
גל גל כתב:MTA2311 כתב:אתם יכולים לטעון שלנדסברג שחקן לא מספיק טוב, ושמכבי לא הייתה צריכה להחתים אותו, אבל בהתחשב בעובדה שהיא כבר עשתה את זה (ועוד על חוזה מאוד מכובד במונחיה), כל הדיבורים על סווינגמן נוסף מיותרים. אין מקום לדחוף שם סיכה, ואני מקווה שמכבי לא יחזרו על הטעות מהעונה ויחתימו עוד 2-3 במקום 4 נוסף.
עד עכשיו הקיץ הזה היה מצויין (למעט השחרור של רנדל לדעתי). יהיה חבל להרוס\לסכן את זה עם החתמה של סווינגמן במקום 4 נוסף.
ומי יחדור לסל?
13 יולי 2015, 00:24
felix_r כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:אתם יכולים לטעון שלנדסברג שחקן לא מספיק טוב, ושמכבי לא הייתה צריכה להחתים אותו, אבל בהתחשב בעובדה שהיא כבר עשתה את זה (ועוד על חוזה מאוד מכובד במונחיה), כל הדיבורים על סווינגמן נוסף מיותרים. אין מקום לדחוף שם סיכה, ואני מקווה שמכבי לא יחזרו על הטעות מהעונה ויחתימו עוד 2-3 במקום 4 נוסף.
ומי יחדור לסל?
גם לאנדסברג חודר טוב.
גם סמית' יודע לחדור בכלל לא רע.
אבל אם כבר שאלת, פארמר הוא סלשר מעולה.
13 יולי 2015, 00:28
גל גל כתב:מהלך טוב להביא סווינגמן לדעתי מצידי שאוחיון בקושי יראה פרקט זה שחקן של 15 דקות מקסימום לערב ויבזורי זה בעיקר לליגה וכמה דקות ביורוליג אז זה טוב שיביאו שחקן גבוה ופיזי שחודר טוב בעמדות הגארד הרי חוץ מפארמר שהוא גם לא חודר כזה גדול אין לנו אחד כזה בעמדות הגארד כולם קלעים
שלא מביאים שחקנים יש תלונות ושמביאים שחקנים יש תלונות לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי![]()
עכשיו מעניין כבר איזה שחקן יבוא לעמדה 4 ומי הסווינגמן שרוצים להביא
מכבי בונים סגל עמוק אחרי הטראומה שהם עברו השנה עם כל הפציעות, אני אישית עדיין מקווה לראות פה את מקלין ואליוט וויליאמס
13 יולי 2015, 00:30
13 יולי 2015, 00:32
שמוליק כתב:גל גל כתב:מהלך טוב להביא סווינגמן לדעתי מצידי שאוחיון בקושי יראה פרקט זה שחקן של 15 דקות מקסימום לערב ויבזורי זה בעיקר לליגה וכמה דקות ביורוליג אז זה טוב שיביאו שחקן גבוה ופיזי שחודר טוב בעמדות הגארד הרי חוץ מפארמר שהוא גם לא חודר כזה גדול אין לנו אחד כזה בעמדות הגארד כולם קלעים
שלא מביאים שחקנים יש תלונות ושמביאים שחקנים יש תלונות לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי![]()
מכבי בונים סגל עמוק אחרי הטראומה שהם עברו השנה עם כל הפציעות, אני אישית עדיין מקווה לראות פה את מקלין ואליוט וויליאמס
מקלין לא חתם במילאנו?
13 יולי 2015, 00:37
גל גל כתב:שמוליק כתב:גל גל כתב:מהלך טוב להביא סווינגמן לדעתי מצידי שאוחיון בקושי יראה פרקט זה שחקן של 15 דקות מקסימום לערב ויבזורי זה בעיקר לליגה וכמה דקות ביורוליג אז זה טוב שיביאו שחקן גבוה ופיזי שחודר טוב בעמדות הגארד הרי חוץ מפארמר שהוא גם לא חודר כזה גדול אין לנו אחד כזה בעמדות הגארד כולם קלעים
מקלין לא חתם במילאנו?
צודק לא ידעתי, אז תומפסון מירושלים גם אופציה טובה
13 יולי 2015, 00:39
13 יולי 2015, 00:42