אני חושבת שהת'רד הקודם היה קצת מקול(ק)ל אחרי הסאטירה הנוקבת של אור
הנדריקס הוזכר בשני אתרים, משתמש בתפוז טוען שמכבי לא סיימו עם מקל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:עוד לא הגענו לחמישים עמודים
מוחק את הת'רד ומרחיק אותך מהפורום לצמיתות
Holiday_Armadillo כתב:ת'רד שני ברציפות, bitches![]()
אני חושבת שהת'רד הקודם היה קצת מקול(ק)ל אחרי הסאטירה הנוקבת של אור
הנדריקס הוזכר בשני אתרים, משתמש בתפוז טוען שמכבי לא סיימו עם מקל
rc4991 כתב:עוד לא הגענו לחמישים עמודים
מכביסט30 כתב:rc4991 כתב:עוד לא הגענו לחמישים עמודים
יהיה פה ממש מצ'עמם בלי כרמל..
כבר התרגלתי אליה לצערי.
חנו'ש כתב:toja27 כתב:למה הנדריקס לא נתן עונות טובות במכבי?
הנדריקס הוא אחלה שחקן אבל אני בטוחה שיש בשוק גם לא מעט אחלה שחקנים לעמדת הרכז והסמול פורוורד אבל אנחנו לא נביא אותם כי העמדות הללו מלאות.
הנדריקס הוא סנטר איך שלא מסתכלים על זה. בדיוק כמו טיוס ובדיוק כמו אמבקווה הם כולם סנטרים, נמוכים אבל סנטרים.
אנחנו צריכים פורוורד!! אני מאוד לא אוהבת את הבניות העקומות האלה שמעמיסים על עמדות מסוימות מלא שחקנים ושוכחים לחלוטין עמדות אחרות. גם אם מדובר בשחקנים טובים ( והנדריקס באמת שחקן טוב )
כמה טמטום יכול להיות להנהלה שמשחררת את אחד השחקנים הכי טובים שלה בלי שיש לה שום אופציה טובה במקומו ועכשיו הם מחפשים לשחק עם שחקנים מעמדות אחרות.
אם אין לכם אופציה טובה לעמדת הפורוורד למה לכל השדים והרוחות שחררתם את רנדל??
מקורביו של הנדריקס מסרו בתגובה: "הנדריקס מאוד מוערך במכבי ת"א והביע את רצונו לחזור לישראל. גיא גודס ואבי אבן רוצים את הנדריקס, וגם ירושלים בודקת אם הוא פנוי. סבירות נמוכה אבל יכול להיות שיגיע לירושלים. לא בנקודת הזמן הנוכחית מאחר והוא יצטרך לרדת בכמעט 50% משכרו ברוסיה".
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:עוד לא הגענו לחמישים עמודים
גם את הת'רד ההוא פתחתי לפני 50 עמודים
אדגר פו כתב:מי אלו המקורבים של הנדריקס ?![]()
השאלה אם גודס ואבן קובעים היום משהוא במכבי בכל מה שקשור לבניית הסגל, אם בכלל זה נכון שהם רוצים אותו.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:עוד לא הגענו לחמישים עמודים
את רוצה להחמיר את גזר הדין?
סבבה, אני שולח אותך לגלות של שלוש שנים בפורום צ'ה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:עוד לא הגענו לחמישים עמודים
את רוצה להחמיר את גזר הדין?
סבבה, אני שולח אותך לגלות של שלוש שנים בפורום צ'ה
אני רוצה להמיר את גזר הדין לשלוש שנים ששמואל לא יכול לכתוב בצ'ה
חנו'ש כתב:בגדול אני תמיד חושבת שצריך לתת למאמנים את כל החופש הדרוש לבנות את הקבוצה (במגבלת התקציב כמובן) ולא להתערב להם בבנייה.
אבל ספציפית, אני לא מחזיקה מגודס יותר מידי ואני לא סומכת עליו שהוא יודע לבנות קבוצות (ושלא אתחיל אפילו על אבי אבן ו"המציאות" של מחלקת הסקאוטינג שלו).
לכן אין לי בעיה שההנהלה תתערב יותר בבנייה (כל עוד לא מדובר בניקולה והפרוטקציות שלו לחבריו הקרואטים...)
felix_r כתב:חנו'ש כתב:בגדול אני תמיד חושבת שצריך לתת למאמנים את כל החופש הדרוש לבנות את הקבוצה (במגבלת התקציב כמובן) ולא להתערב להם בבנייה.
אבל ספציפית, אני לא מחזיקה מגודס יותר מידי ואני לא סומכת עליו שהוא יודע לבנות קבוצות (ושלא אתחיל אפילו על אבי אבן ו"המציאות" של מחלקת הסקאוטינג שלו).
לכן אין לי בעיה שההנהלה תתערב יותר בבנייה (כל עוד לא מדובר בניקולה והפרוטקציות שלו לחבריו הקרואטים...)
ניקולה לא עשה פרוטקציות לחבירו הקרואטים. ההפך, הוא זה שבזמנו אמר למכבי שלא כדאי לקחת את דרקו פלניניץ', אבל מחלקת הסקוטינג המהוללת החליטה אחרת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים