על ידי felix_r » 16 יולי 2015, 02:41
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:מוזר שדווקא אתה אומר את זה, כי כשהסברתי לך לפני חודש למה אנחנו צריכים עוד סווינגמן שיוסיף לנו יותר גובה בעמדת הגארדים שכולם גמדים אז אתה התעקשת על קומבו גארד ושוב הצגת בפני עד כמה אתה מצטיין בספירה . ואני שמח שמכבי נוטים לחשוב יותר לכיוון שהצעתי ורוצים להביא סווינגמן. . גם מוכיח אגב שמכבי לא תופסת מלאנדסברג במידה ובאמת מביאים סווינגמן ושוב גם כאן הייתי צריך להתווכח עם חצי מהפורום(כרגיל יש לומר) שנכון לרגע זה לאנדסברג זה לא שחקן שאפשר לבנות עליו ברמות הגבוהות.
דרך אגב השחקן הזה טיילור טוב ונראה כסווינגמן לכל דבר ובשום פנים לא 4.
מוזר שעוד לא הבנת, שהסגל שלנו הוא לא אינסופי, ואין לנו אף שחקן בעמדה 4.
כל כך קשה לקלוט שקודם כל קונים את מה שחייבים ורק אחר כך מותרות? מה אתה ילד בן 5 שעושה סקנדל בקניון בגלל שאמא לא רוצה לקנות לו עוד צעצוע?
אז הקומבו גארד שלך היה אמור לשחק ב-4?
יהיה לנו 4 אחד אל תדאג. התקווה שהוא יהיה מספיק טוב כדי שיחזיק את העמדה הזאת מספיק דקות ולא נראה את סמית ופניני מאיישים אותה יותר דקות ממה שצריך.
אתה כנראה קצת מבולבל. אני דיברתי על קומבו גארד לפני שהחתימו את פארמר.
נכון, אבל דיברת בהנחה שמקל מאייש את עמדת הרכז ככה שבעצם עדיין מבחינתך היה חסר עוד גארד. אבל שיהיה.
דיברתי על זה כשהיו חתומים רק 2 גארדים, אוחיון ורוצ'סטי. מאז החתימו את פארמר ואת יבזורי. יש לנו כבר 4 גארדים חתומים + לאנדסברג יכול לתת דקות ב עמדה 2.. אולי לא ההרכב שאני הייתי בוחר, אבל זה לא משנה, כי כבר החתימו.
סגור, אין מה לעשות! הקו האחורי מלא בשחקנים. בקו הקידמי יש 2 שחקנים על שתי עמדות. צריך עוד 2.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!