15 יולי 2015, 23:38
yzafrir כתב:אדגר פו כתב:רנדל הגיע כמעט בן 30 למכבי, לא כזה קריטי.
לא אומר כמובן שזה גם יצליח או שאני בעד זה, אבל לא הייתי פוסל את זה לגמרי בצוק העיתים.
רנדל הגיע אחרי שעשה כמה דברים מאוד מעניינים בליגה לפני שהגיע למכבי בעוד שהשני עוד לא קרע זוג נעליים עדיין והוא לא צעיר...
אגב אני השלמתי עם זה שרנדל לא ממשיך ומגיע לפדרמן על התרגיל שניסו לעשות לרנדל .
אני רק מקווה שהמחליף/ים יתנו לפחות מה שהוא נתן...
15 יולי 2015, 23:41
אדגר פו כתב:yzafrir כתב:אדגר פו כתב:רנדל הגיע כמעט בן 30 למכבי, לא כזה קריטי.
לא אומר כמובן שזה גם יצליח או שאני בעד זה, אבל לא הייתי פוסל את זה לגמרי בצוק העיתים.
רנדל הגיע אחרי שעשה כמה דברים מאוד מעניינים בליגה לפני שהגיע למכבי בעוד שהשני עוד לא קרע זוג נעליים עדיין והוא לא צעיר...
אגב אני השלמתי עם זה שרנדל לא ממשיך ומגיע לפדרמן על התרגיל שניסו לעשות לרנדל .
אני רק מקווה שהמחליף/ים יתנו לפחות מה שהוא נתן...
כל עוד רנדל לא חתם בשום מקום הכול אפשרי.
15 יולי 2015, 23:43
15 יולי 2015, 23:45
15 יולי 2015, 23:47
אדגר פו כתב:אומרים, בינתים אין כלום, רק דיבורים.
מה שבטוח שאנחנו לא יודעים כלום ומדברים עמודים על עמודים.
15 יולי 2015, 23:50
felix_r כתב:אדגר פו כתב:אומרים, בינתים אין כלום, רק דיבורים.
מה שבטוח שאנחנו לא יודעים כלום ומדברים עמודים על עמודים.
בסוף יתברר שהם נסעו לארה"ב במטרה לשכנע את בלו לחזור מפרישה
16 יולי 2015, 00:02
החציל האצטקי כתב:Chen כתב:אוסטין דיי שוקל 100 קילו לא 87.
אולי עם אבנים בכיסים. הוא חתיכת שחיף והוא לא הוסיף 13 קילו מאז שהגיע לליגה. NO WAY JOSE.
16 יולי 2015, 00:10
16 יולי 2015, 00:12
16 יולי 2015, 00:22
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:טיילור הוא 2.01-2.02 מ׳.
זה לא כזה משנה, כי יש לך שחקנים די גבוהים בכל העמדות, ואתה יכול לצוות אותם ביחד.
במידת הצורך, אתה יכול גם ללכת להרכב גבוה של:
פארמר 1.88
לנדסברג 1.98
טיילור 2.02
אמבקווה 2.05
פבראני 2.10
מכבי בלאו הכי רוב הזמן מעדיפה לרוץ ולהשתולל אז לא יקרה כלום אם ישחקו עם הרכב נמוך ופבראני/אמבקווה אחד באמצע שעושה סדר.
גם את היורוליג לקחנו עם רייס (1.85)-היקמן (1.88)-סמית׳ (1.96)-בלו (2.01)-טיוס (2.03). עם פארמר ורוצ׳סטי יש פה כוח אש דומה.
א) המספרים שלך שיקריים.
טיילור הוא 6 פיט 7 אינץ' = 200.1 ס"מ
אמבקווה 6 פיט 8 אינץ'. תוסיף 2.5 ס"מ לטיילור
ב) החמישיה הגבוה שלך לא מציאותית
ג) בלו הוא בדיוק בגובה של אמבקווה 6-8.
אני מקווה שכולכם נהנתם מסוויפ של פנרבחצ'ה, כאשר הפוורדים שלה בגובה 210 שחטו לנו את הצורה
16 יולי 2015, 00:52
16 יולי 2015, 01:01
מוזר שדווקא אתה אומר את זה, כי כשהסברתי לך לפני חודש למה אנחנו צריכים עוד סווינגמן שיוסיף לנו יותר גובה בעמדת הגארדים שכולם גמדים אז אתה התעקשת על קומבו גארד ושוב הצגת בפני עד כמה אתה מצטיין בספירה . ואני שמח שמכבי נוטים לחשוב יותר לכיוון שהצעתי ורוצים להביא סווינגמן. . גם מוכיח אגב שמכבי לא תופסת מלאנדסברג במידה ובאמת מביאים סווינגמן ושוב גם כאן הייתי צריך להתווכח עם חצי מהפורום(כרגיל יש לומר) שנכון לרגע זה לאנדסברג זה לא שחקן שאפשר לבנות עליו ברמות הגבוהות.
דרך אגב השחקן הזה טיילור טוב ונראה כסווינגמן לכל דבר ובשום פנים לא 4.
16 יולי 2015, 02:19
felix_r כתב:מוזר שדווקא אתה אומר את זה, כי כשהסברתי לך לפני חודש למה אנחנו צריכים עוד סווינגמן שיוסיף לנו יותר גובה בעמדת הגארדים שכולם גמדים אז אתה התעקשת על קומבו גארד ושוב הצגת בפני עד כמה אתה מצטיין בספירה . ואני שמח שמכבי נוטים לחשוב יותר לכיוון שהצעתי ורוצים להביא סווינגמן. . גם מוכיח אגב שמכבי לא תופסת מלאנדסברג במידה ובאמת מביאים סווינגמן ושוב גם כאן הייתי צריך להתווכח עם חצי מהפורום(כרגיל יש לומר) שנכון לרגע זה לאנדסברג זה לא שחקן שאפשר לבנות עליו ברמות הגבוהות.
מוזר שעוד לא הבנת, שהסגל שלנו הוא לא אינסופי, ואין לנו אף שחקן בעמדה 4.
כל כך קשה לקלוט שקודם כל קונים את מה שחייבים ורק אחר כך מותרות? מה אתה ילד בן 5 שעושה סקנדל בקניון בגלל שאמא לא רוצה לקנות לו עוד צעצוע?
16 יולי 2015, 02:31
toja27 כתב:felix_r כתב:מוזר שדווקא אתה אומר את זה, כי כשהסברתי לך לפני חודש למה אנחנו צריכים עוד סווינגמן שיוסיף לנו יותר גובה בעמדת הגארדים שכולם גמדים אז אתה התעקשת על קומבו גארד ושוב הצגת בפני עד כמה אתה מצטיין בספירה . ואני שמח שמכבי נוטים לחשוב יותר לכיוון שהצעתי ורוצים להביא סווינגמן. . גם מוכיח אגב שמכבי לא תופסת מלאנדסברג במידה ובאמת מביאים סווינגמן ושוב גם כאן הייתי צריך להתווכח עם חצי מהפורום(כרגיל יש לומר) שנכון לרגע זה לאנדסברג זה לא שחקן שאפשר לבנות עליו ברמות הגבוהות.
כל כך קשה לקלוט שקודם כל קונים את מה שחייבים ורק אחר כך מותרות? מה אתה ילד בן 5 שעושה סקנדל בקניון בגלל שאמא לא רוצה לקנות לו עוד צעצוע?
אז הקומבו גארד שלך היה אמור לשחק ב-4?
יהיה לנו 4 אחד אל תדאג. התקווה שהוא יהיה מספיק טוב כדי שיחזיק את העמדה הזאת מספיק דקות ולא נראה את סמית ופניני מאיישים אותה יותר דקות ממה שצריך.
16 יולי 2015, 02:34
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:מוזר שדווקא אתה אומר את זה, כי כשהסברתי לך לפני חודש למה אנחנו צריכים עוד סווינגמן שיוסיף לנו יותר גובה בעמדת הגארדים שכולם גמדים אז אתה התעקשת על קומבו גארד ושוב הצגת בפני עד כמה אתה מצטיין בספירה . ואני שמח שמכבי נוטים לחשוב יותר לכיוון שהצעתי ורוצים להביא סווינגמן. . גם מוכיח אגב שמכבי לא תופסת מלאנדסברג במידה ובאמת מביאים סווינגמן ושוב גם כאן הייתי צריך להתווכח עם חצי מהפורום(כרגיל יש לומר) שנכון לרגע זה לאנדסברג זה לא שחקן שאפשר לבנות עליו ברמות הגבוהות.
יהיה לנו 4 אחד אל תדאג. התקווה שהוא יהיה מספיק טוב כדי שיחזיק את העמדה הזאת מספיק דקות ולא נראה את סמית ופניני מאיישים אותה יותר דקות ממה שצריך.
אתה כנראה קצת מבולבל. אני דיברתי על קומבו גארד לפני שהחתימו את פארמר.
16 יולי 2015, 02:41
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:מוזר שדווקא אתה אומר את זה, כי כשהסברתי לך לפני חודש למה אנחנו צריכים עוד סווינגמן שיוסיף לנו יותר גובה בעמדת הגארדים שכולם גמדים אז אתה התעקשת על קומבו גארד ושוב הצגת בפני עד כמה אתה מצטיין בספירה . ואני שמח שמכבי נוטים לחשוב יותר לכיוון שהצעתי ורוצים להביא סווינגמן. . גם מוכיח אגב שמכבי לא תופסת מלאנדסברג במידה ובאמת מביאים סווינגמן ושוב גם כאן הייתי צריך להתווכח עם חצי מהפורום(כרגיל יש לומר) שנכון לרגע זה לאנדסברג זה לא שחקן שאפשר לבנות עליו ברמות הגבוהות.
אתה כנראה קצת מבולבל. אני דיברתי על קומבו גארד לפני שהחתימו את פארמר.
נכון, אבל דיברת בהנחה שמקל מאייש את עמדת הרכז ככה שבעצם עדיין מבחינתך היה חסר עוד גארד. אבל שיהיה.
16 יולי 2015, 07:10
16 יולי 2015, 07:15
er79 כתב:טרול תורן בתפוז כותב שארצג על סף חתימה. מדגיש, טרול, לא אחד מהחברה האמינים שם.
16 יולי 2015, 07:29
er79 כתב:טרול תורן בתפוז כותב שארצג על סף חתימה. מדגיש, טרול, לא אחד מהחברה האמינים שם.
16 יולי 2015, 07:45