17 יולי 2015, 15:51
גל גל כתב:וואו עכשיו ראיתי בכתבה על פרינטזיס שגוש צילדרס הרוויח 7 מיליון דולר לעונה, זה הגיוני? מטורף לא חושב שזה הסכום המדויק לדעתי זה היה משהו כמו 10 מיליון לשלוש עונות לפי מה שאני זוכר חוץ מזה הוא כל כך לא שווה תסכום הדימיוני הזה
17 יולי 2015, 15:52
גל גל כתב:וואו עכשיו ראיתי בכתבה על פרינטזיס שגוש צילדרס הרוויח 7 מיליון דולר לעונה, זה הגיוני? מטורף לא חושב שזה הסכום המדויק לדעתי זה היה משהו כמו 10 מיליון לשלוש עונות לפי מה שאני זוכר חוץ מזה הוא כל כך לא שווה תסכום הדימיוני הזה
17 יולי 2015, 15:52
17 יולי 2015, 15:54
17 יולי 2015, 16:19
אדגר פו כתב:ממש לא הצדיק את הסכום, רחוק מאוד מאוד . נדמה לי שהגיע בסוף לאוסטרליה.
17 יולי 2015, 16:24
17 יולי 2015, 17:50
toja27 כתב:בכל אופן אי אפשר להאשים את חימקי שהיא לא בונה קבוצה תחרותית ליורוליג.
17 יולי 2015, 17:54
גל גל כתב:בדקתי עכשיו והוא חתם באולימפיאקוס על חוזה של 20 מיליון דולר
היום בסכומים האלה אתה יכול להביא שחקנים הרבה אבל הרבה יותר טובים ממנו גם בחצי מהסכום וגם בשליש
17 יולי 2015, 18:05
אדגר פו כתב:שמישהוא יעשה טובה לארצג ויקח אותו לקבוצת יורוליג :
http://www.sportando.com/en/europe/serb ... -team.html
17 יולי 2015, 18:08
17 יולי 2015, 18:21
jol9 כתב:toja27 כתב:בכל אופן אי אפשר להאשים את חימקי שהיא לא בונה קבוצה תחרותית ליורוליג.
סגל תחרותי באירופה אמור להיות מאוזן.. להביא שחקן שירוויח פי 3 מהאחרים, זה לא דבר שיכול לעבוד כאן.
זה לא ששבד הוא ג'ורדן, שתיתן לו את הכדור והוא כבר יעשה סל. גם אם יהיה הרכז הכי טוב ביורוליג, זה
עדיין לא שווה את הסכומים האלה.
אפילו ספאנוליס שכבר הביא שני תארים כמעט לבד, לא שווה סכום כזה.
17 יולי 2015, 18:24
jol9 כתב:אתה לא מביא שחקנים ברמה טובה מהNBA באמצע הקריירה שלהם....
אני חושב שהוא היחיד שעשה את זה עד עכשיו, ומאז לא ניסו שוב, כי זה פשוט לא שווה. האמריקאים מתקשים להסתגל
לסגנון באירופה.
היורוליג היום היא ליגה של אירופאים, ואירופאים לא עולים סכומים כאלה, אלא אם כן מדובר בכוכבי על בNBA
ששווים אף הרבה יותר מזה
17 יולי 2015, 18:35
17 יולי 2015, 19:07
jol9 כתב:toja27 כתב:בכל אופן אי אפשר להאשים את חימקי שהיא לא בונה קבוצה תחרותית ליורוליג.
סגל תחרותי באירופה אמור להיות מאוזן.. להביא שחקן שירוויח פי 3 מהאחרים, זה לא דבר שיכול לעבוד כאן.
זה לא ששבד הוא ג'ורדן, שתיתן לו את הכדור והוא כבר יעשה סל. גם אם יהיה הרכז הכי טוב ביורוליג, זה
עדיין לא שווה את הסכומים האלה.
אפילו ספאנוליס שכבר הביא שני תארים כמעט לבד, לא שווה סכום כזה.
17 יולי 2015, 19:53
17 יולי 2015, 21:05
התנין כתב:אני מעולם לא הצלחתי להבין מה זה ''לא שווה את הסכום". את המשפט חסר התוכן הזה אומרים על שחקן שמסתובב פה (או לחילופין שחקן שברור שלא ישאר ב NBA) וברור שהוא לא הולך לשום מקום ולמרות זאת מציעים לו הצעה שלכאורה אמורה להתמודד עם הצעות מה NBA. ניתן להגיד את זה על שחקן כמו טיוס למשל, שפתאום מקבל הצעות של מיליון דולר וברור שהוא ל שווה את זה. ניתן גם להגיד את זה על שחקן פח וזקן כמו פרו אנטיץ', שגם בשיאו היה שחקן של 200 אלף דולר, שחזרתו לאירופה בלתי נמנעת ולמרות זאת פנרבחצ'ה האדיוטים זרקו עליו מיליון וחצי דולר לעונה. אבל כשמדובר בשבד, ברור שללא הצעה כזאת הוא לא יזוז מה NBA, אז אין פה עניין של "לא שווה את זה". הלוואי שהרבה קבוצות היו מציעות סכומים כאלה לשחקנים "שלא שווים את זה" כמו שבד, ואז היינו רואים פה יורוליג אמיתי.
אפשר לחשוב שאם הם לא יוציאו את הסכום הזה על שבד אז הם תוך יום ימצאו שחקן ברמתו במיליון דולר. שכחתם עד כמה השוק האירופי עני בשחקנים, הא?
17 יולי 2015, 21:18
17 יולי 2015, 22:23
צ'שר כתב:העניין הוא שברגע שקבוצות מסכימות לשלם סכומים עצומים כאלה שחקנים פתאום חשובים שהם שווים את זה. שחקן כמו סלוקאס למשל, הגיוני בעיניך לשלם לו מיליון דולר לעונה? זה שחקן של 6 נקודות בממוצע לערב ביורוליג, וזה לא שהוא ילד בן 19. מיליון דולר נהיה חוזה סטנדרט ביורוליג, סכום שמקבלים שחקני ספסל ושחקנים משלימים וזה מטריף את כל השוק ומעלה את הערך של כל השחקנים כולם, כי אם סלוקאס שווה מיליון דולר, אז רכז טוב מאוד אבל לא יותר מזה כמו קלאתס, שווה פתאום 2.5 מיליון. בסופו של דבר שחקנים כמו רודי פרננדז, שבד, תאודוסיץ וכאלה מרוויחים כמו כדורגלנים משלימים בקבוצות הטופ או שחקני הטופ בקבוצות הדרג השני. גורדי אלבה לדוגמא, מגן שמאלי פותח בקבוצה הכי טובה בעולם, לא באירופה, מרוויח כמו שבד. זה לא הגיוני. היורוליג רחוקה מאוד מלהוות אלטרנטיבה לליגה הכי איכותית. לכן יש פה חוסר פרופרציה אדיר בין השווי היחסי שלהם לסכומים שהם מקבלים...אני בהחלט מסכים איתך שאם לקבוצות היורוליג יש, ומסתבר שיש, סכומים כאלה עדיף שישיקעו אותם בשחקני אן בי איי אמיתיים ובאמת יוכלו להוות תחרות כלשהי וליצור פה ליגה יותר איכותית...
17 יולי 2015, 22:44
התנין כתב:אני מעולם לא הצלחתי להבין מה זה ''לא שווה את הסכום". את המשפט חסר התוכן הזה אומרים על שחקן שמסתובב פה (או לחילופין שחקן שברור שלא ישאר ב NBA) וברור שהוא לא הולך לשום מקום ולמרות זאת מציעים לו הצעה שלכאורה אמורה להתמודד עם הצעות מה NBA. ניתן להגיד את זה על שחקן כמו טיוס למשל, שפתאום מקבל הצעות של מיליון דולר וברור שהוא ל שווה את זה. ניתן גם להגיד את זה על שחקן פח וזקן כמו פרו אנטיץ', שגם בשיאו היה שחקן של 200 אלף דולר, שחזרתו לאירופה בלתי נמנעת ולמרות זאת פנרבחצ'ה האדיוטים זרקו עליו מיליון וחצי דולר לעונה. אבל כשמדובר בשבד, ברור שללא הצעה כזאת הוא לא יזוז מה NBA, אז אין פה עניין של "לא שווה את זה". הלוואי שהרבה קבוצות היו מציעות סכומים כאלה לשחקנים "שלא שווים את זה" כמו שבד, ואז היינו רואים פה יורוליג אמיתי.
אפשר לחשוב שאם הם לא יוציאו את הסכום הזה על שבד אז הם תוך יום ימצאו שחקן ברמתו במיליון דולר. שכחתם עד כמה השוק האירופי עני בשחקנים, הא?
17 יולי 2015, 22:58