פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 יולי 2015, 14:05
לגבי השחקן הצעיר- זה סקופ של אלי סהר בכלל, שהאמינות שלו די נמוכה.
לא יודע אם אפשר למצוא יהודי בחו״ל שיהיה יותר טוב ממה שג׳ייק כהן היה בדייוידסון- וגם זה לא הספיק לנו, להזכירכם.
הנדריקס לא קשור לפה. לדעתי סתם משחקי סוכנים. לא 4, לא סטרץ׳ ולא מתאים.
אוהב אותו והכל.
22 יולי 2015, 14:17
אסור ,שחרן שהיה טוב השיא מאחוריו ,הוא באמת שחקן סבבה לגמרי ,אבל אין לנו צורך בו,בכלל לא מתאים למה שנבנה פה אלא אם הם יודעים משו שאנחנו לו לגבי פבראני.
צריך הרבה דינמי שנותן דברים אחרים.
22 יולי 2015, 14:18
Assaf M כתב:צפו לבום: בקרוב מגיע למכבי גבוה ישראלי. מתאזרח בן 22 מארה״ב. אין לי שם אבל נאמר לי שהוא שחקן נהדר.
מה בום בזה? מתאזרח אנונימי בן 22 (ג'ייק כהן 2) לא בדיוק הולך לשדרג את מכבי, שעדיין תהיה במצוקת ישראלים קשה בקו הקדמי.
22 יולי 2015, 14:20
כרמל, אני אשמח אם תתקני את הכותרת. משתמע ממנה שהנדריקס חתם בקבוצה מספרד, ולא שהוא מועמד למכבי על פי דיווח בספרד.
22 יולי 2015, 14:21
שמואל1 כתב:כרמל, אני אשמח אם תתקני את הכותרת. משתמע ממנה שהנדריקס חתם בקבוצה מספרד, ולא שהוא מועמד למכבי על פי דיווח בספרד.
הוא במילא לא יגיע אז הכותרת לא ממש משנה
אני אשנה, תנשמו
22 יולי 2015, 14:27
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:כרמל, אני אשמח אם תתקני את הכותרת. משתמע ממנה שהנדריקס חתם בקבוצה מספרד, ולא שהוא מועמד למכבי על פי דיווח בספרד.
הוא במילא לא יגיע אז הכותרת לא ממש משנה
אני אשנה, תנשמו
תודה
22 יולי 2015, 14:51
אם באמת מגיע שחקן גבוה על תקן ישראלי, זה יסביר למה רשום שאלטיט מתקרב לאילת.
22 יולי 2015, 14:56
שמואל1 כתב:דיווחים בספרד: מכבי תל אביב מנהלת משא ומתן עם ריצ'רד הנדריקס
האקס בדרך לקדנציה שנייה ביד אליהו? על פי דיווחים בספרד, הצהובים מנסים להחתים את הגבוה ששוחרר לאחרונה מקובאן ומתחרים עם מלאגה, גלאטסראיי ופנאתינייקוס שגם כן מעוניינות בו
http://sports.walla.co.il/item/2875016
מצויין. מעדיף אותו בלי למצמץ על כל מיני פאטווים תומפסונים והארנגודים.
22 יולי 2015, 14:58
דרך אגב, במידה והנדריקס באמת יחתום אז לדעתי הוא ישחק ב-5 ואמבקאווה ב -4, לפחות בחלק מהזמן.
22 יולי 2015, 15:03
הנדריקס ואמבקווה יחד זה הרכב יותר מסורס התקפית מרנדל וטיוס.
בבקשה לא.
22 יולי 2015, 15:11
החציל האצטקי כתב:הנדריקס ואמבקווה יחד זה הרכב יותר מסורס התקפית מרנדל וטיוס.
בבקשה לא.
צריכים לראות מה האלטרנטיבות. אם יחתום כאן 4 אחר שהוא שחקן על רמה אז אני מסכים. בינתיים כל המועמדים חוץ ממקלין שכבר חתם במילאנו הם בינוניים מאוד ולדעתי בחבילה הכוללת הנדריקס יתן יותר. הארנגודי לא רע אבל גם הוא לא נטול בעיות ואני לא יודע איך בדיוק לאכול את השמועה על ארצג.
22 יולי 2015, 15:17
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:הנדריקס ואמבקווה יחד זה הרכב יותר מסורס התקפית מרנדל וטיוס.
בבקשה לא.
צריכים לראות מה האלטרנטיבות. אם יחתום כאן 4 אחר שהוא שחקן על רמה אז אני מסכים. בינתיים כל המועמדים חוץ ממקלין שכבר חתם במילאנו הם בינוניים מאוד ולדעתי בחבילה הכוללת הנדריקס יתן יותר. הארנגודי לא רע אבל גם הוא לא נטול בעיות ואני לא יודע איך בדיוק לאכול את השמועה על ארצג.
הנדריקס בינוני לא פחות. אני מבין שאת רוב התקציב הוציאו על פראמר ורוצסטי. לא היה שינוי בחשיבה של ההנהלה ביחס להגדלת תקציב השחקנים כי רדוליצה חתם לדעתי על אזור 500-700K וארצג יכול להיות מוחתם באזור 800K. רבאק, לבזבז על מקל 650K יש תקציב?
22 יולי 2015, 15:20
מכבי צריכה 4 סקורר (מה שלא פבראני ובוודאי ולא אמבקווה הוכיחו שהם) שגם יכול לקלוע מבחוץ, לשים גוף על ביג-מנים ולצאת לשמור על גארדים.
הנדריקס יכול להתאים רק ליד פבראני כשזה משחק מחוץ לקשת והנדריקס בלואו-פוסט, וזה הרכב מאוד בעייתי הגנתית. יש סיבה שהנדריקס משחק רק 5 בכל מקום.
ארצג יותר דומה לזה אבל הוא ריבאונדר מחריד, שומר גרוע וסקורר די חד מימדי.
צריך מישהו שיותר זולג לעמדה 3 מלעמדה 5, אבל עם סייז. ארל קלארק, ויקטור קלאבר שמות טובים.
22 יולי 2015, 15:29
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:הנדריקס ואמבקווה יחד זה הרכב יותר מסורס התקפית מרנדל וטיוס.
בבקשה לא.
שום אלתרטיבה. לא צריכים עוד סנטר. צריכים 4.
22 יולי 2015, 15:29
אבי סגל :
הנדריקס חתם במאלגה, מכבי מחפשת סוינגמן ו מספר 4 .
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/711/ ... 620&loc=36
22 יולי 2015, 15:30
אני מאוד מקווה שהוא באמת חתם שם, כי אתמול באמת נכתב שמלאגה רוצה אותו.
22 יולי 2015, 15:35
כן, אמרו שמלאגה הכי רצינית לגביו.
ד"א, הא אומר שמכבי בכלל לא פתחה במו"מ איתו. בקיצור, עוד מועמד רפאים.
22 יולי 2015, 15:41
אדגר פו כתב:כן, אמרו שמלאגה הכי רצינית לגביו.
ד"א, הא אומר שמכבי בכלל לא פתחה במו"מ איתו. בקיצור, עוד מועמד רפאים.
נראה לי שהסוכן שלו סתם עשה רוח בשביל ללחוץ על מלאגה
22 יולי 2015, 15:42
בטוויטר של אלי סהר הוא באמת מדבר על גבוה יהודי אלמוני . שווין.
22 יולי 2015, 15:49
אגב, גבוה ישראלי....
מכבי ניהלה משא ומתן מתקדם עם דניאל רום ואפילו הועברו כבר טיוטות חוזה אבל יש בעיה שהוא יחזור לארץ כי הוא לא התגייס
כרגע מכבי מנסה לסדר את זה אבל הסיכויים שזה יצליח לא גבוהים