23 יולי 2015, 08:59
my man כתב:אם מקל יגיע למגדל אז זו תהיה החותמת שניהול הקריירה שלו היה הכי פחות חכם שנראו זה שנים...
זה יוכיח שמה שהיה לו בראש זה או משהו שהוא לא(שחקן אנביאיי) או רצון לדפוק את מכבי(סתם סתום). במקום לקחת חלק בקבוצה רצינית באירופה או אחת כזאת עם שאיפות קצת יותר גבוהות מ"לקחת אליפות למכבי" הוא בוחר בקבוצה בינונית שמשחקת ביורוקאפ...
לא אתפלא אם תוך חודשיים מרגע שהוא יגיע הוא יאמר שהוא רוצה לסיים את הקריירה שלו שם סטייל ליאור- בינוניים לבינוניות...
שלום שלום ושלא יבוא לנו בחלום.
23 יולי 2015, 09:18
23 יולי 2015, 10:01
23 יולי 2015, 10:10
23 יולי 2015, 10:34
אדגר פו כתב:לא לשכוח שהלפרין עם פריצת דיסק וזה יכול לגרום בשקט שהוא כבר לא חוזר לעצמו יותר.
אני גם לא מחזיק מהידיעות של אלי סהר, רובן מבוססות רכילות. גם אם שמש העמים יחתום שם בסוף אני לא אתן לו קרדיט, כי זה כבר נטחן בכל מקום וזה הגיוני לגמרי.
23 יולי 2015, 10:37
yzafrir כתב:אי אפשר להתעלם מיזה שמקצועית כישראלי הוא תוספת טובה לירושלים . העונה הזאת כשיש לנו את פארמר ויבזורי יש לנו יתרון אבל עונה הבאה כשפארמר יעזוב ניהיה בבעיה מסויימת .
מקל אחרי עונה בירושלים כבר לא יעזוב ל NBA ואני בספק אם ימצא חוזה בוצת ביורוליג טובה שתיתן לו להוביל כך שכנראה נראה אותו בירושלים כמה שנים...
23 יולי 2015, 10:45
23 יולי 2015, 10:48
23 יולי 2015, 10:53
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:אי אפשר להתעלם מיזה שמקצועית כישראלי הוא תוספת טובה לירושלים . העונה הזאת כשיש לנו את פארמר ויבזורי יש לנו יתרון אבל עונה הבאה כשפארמר יעזוב ניהיה בבעיה מסויימת .
מקל אחרי עונה בירושלים כבר לא יעזוב ל NBA ואני בספק אם ימצא חוזה בוצת ביורוליג טובה שתיתן לו להוביל כך שכנראה נראה אותו בירושלים כמה שנים...
אי לא בטוחה לגבי זה.
אם הייתי הפועל, לא הייתי בונה על מקל לטווח ארוך יותר מידי, אבל מי יודע בכלל מה עובר לבחור הזה בראש....
23 יולי 2015, 10:55
חנו'ש כתב:קצת התבללתי בספירה.
כמה ישראלים בוגרים (מעל גיל 25) יש לי-ם כרגע??
לי יש 3 (הלפרין, אליהו ופישר), אולי שכחתי מישהו??
23 יולי 2015, 10:56
אדגר פו כתב:אנקראם, הלפרין כבר לא ילד וכבר מדברים על זה שהוא לא יפתח את העונה, דברים כאלו עשויים להסתבך.
אוחיון אמור לפתוח את העונה כרגיל, הוא ישחק עם הנבחרת ויתיצב לאימונים.
לא לשכוח עוד נקודה - אם שמש העמים חותם שם זה אומר שלא יגיע רכז זר , הוא הרי לא יקבל שהוא לא הרכז המוביל.
חוץ מזה, מכבי לא צריכה להביט יותר מדי על הליגה המקומית אלא לבנות הכי טוב ליורוליג. אי אפשר לתמרן כל הזמן בין הליגה ליורוילג בלי שיהיו בעיות עם כל החוקים המצחיקים האלו.
יכול להיות שירושלים יהיו מוכנים יותר מהבחינה הזאת, אבל תמיד צריך לזכור שרמת הזרים היא שבאמת קובעת בסוף.
23 יולי 2015, 10:59
חנו'ש כתב:קצת התבללתי בספירה.
23 יולי 2015, 11:02
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:קצת התבללתי בספירה.
לא שכחת. הם מנסים להחתים את ג'ייק כהן כנראה (לא ברור לי למה), וגם את מקל.
23 יולי 2015, 11:03
ankram כתב:אדגר פו כתב:אנקראם, הלפרין כבר לא ילד וכבר מדברים על זה שהוא לא יפתח את העונה, דברים כאלו עשויים להסתבך.
אוחיון אמור לפתוח את העונה כרגיל, הוא ישחק עם הנבחרת ויתיצב לאימונים.
לא לשכוח עוד נקודה - אם שמש העמים חותם שם זה אומר שלא יגיע רכז זר , הוא הרי לא יקבל שהוא לא הרכז המוביל.
חוץ מזה, מכבי לא צריכה להביט יותר מדי על הליגה המקומית אלא לבנות הכי טוב ליורוליג. אי אפשר לתמרן כל הזמן בין הליגה ליורוילג בלי שיהיו בעיות עם כל החוקים המצחיקים האלו.
יכול להיות שירושלים יהיו מוכנים יותר מהבחינה הזאת, אבל תמיד צריך לזכור שרמת הזרים היא שבאמת קובעת בסוף.
בליגה רמת הזרים היא משקל הרבה יותר קטן מאשר ביורוליג , כי הם רק 60% מהכוח , אם ביורוליג אתה יכול להעמיד חמשייה של פבריאני , זר לעמדה 4(בנדר\אמבקווה\אחר) , סמית , רוצ'סטי ופארמר , זאת חמישייה שאתה לא יכול להרים בארץ. מה ששוב גורם למכבי להשתמש ב 2 חמישיות שונות ובשילובי הרכבים מזעזעים. לגבי הלפרין אותה הקובעת נכונה גם לגבי סילבן ופניני , אתה לא יכול לדעת איך הם יגיעו לפתיחת העונה ויותר מזה איך הם יסחבו עונה ארוכה.
23 יולי 2015, 11:07
חנו'ש כתב:בטח לא יחתימו את שניהם כי אז הם גם יצטרכו להושיב מישהו בצד כל משחק.
אבל אם מקל אכן יחתום, אז זה נכון שלי-ם יהיה סגל ישראלי יותר מאוזן ויותר מפוזר בעמדות משלנו וגם צעירים שאינם סתם נערי פוסטר.
אני עדיין חושבת שיש לנו סגל ישראלי מוכשר יותר, אבל לא מאוזן.
23 יולי 2015, 11:26
23 יולי 2015, 12:34
23 יולי 2015, 12:38
felix_r כתב:עודד ברנדווין יחתום בקאפו ד'אורלנדו האיטלקית. ישחק שם ביחד עם חביבה של חנו'ש סימאס יסאיטיס
23 יולי 2015, 12:39
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:עודד ברנדווין יחתום בקאפו ד'אורלנדו האיטלקית. ישחק שם ביחד עם חביבה של חנו'ש סימאס יסאיטיס
יש לנגר הזה יחסי ציבור חבל על הזמן.
23 יולי 2015, 12:41