פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
31 יולי 2015, 17:43
rc4991 כתב:לפי שיחה שעשיתי לפני שבועיים עם מישהו בכיר בהנהלה אין דבר כזה מדיניות החתמתות
הסיבה שהקיץ חותמים כאן שחקנים בסכומים האלה זה בגלל שהם שווים את השכר שלהם (לפי מה שמכבי חושבים) ואין בכל קיץ הזדמנות להחתים שחקנים כאלה
מישהוא מהמשפוחה ?

( במילעיל ).
31 יולי 2015, 17:49
חחח הוא לא סיפר לך משהו מעניין אחר
31 יולי 2015, 17:55
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:לפי שיחה שעשיתי לפני שבועיים עם מישהו בכיר בהנהלה אין דבר כזה מדיניות החתמתות
הסיבה שהקיץ חותמים כאן שחקנים בסכומים האלה זה בגלל שהם שווים את השכר שלהם (לפי מה שמכבי חושבים) ואין בכל קיץ הזדמנות להחתים שחקנים כאלה
מישהוא מהמשפוחה ?

( במילעיל ).
לא, אני לא יוסי22
31 יולי 2015, 17:56
גל גל כתב:חחח הוא לא סיפר לך משהו מעניין אחר
סיפר וכבר פורסם, עברו מאז שבועיים
31 יולי 2015, 17:57
rc4991 כתב:אדגר פו כתב:rc4991 כתב:לפי שיחה שעשיתי לפני שבועיים עם מישהו בכיר בהנהלה אין דבר כזה מדיניות החתמתות
מישהוא מהמשפוחה ?

( במילעיל ).
לא, אני לא יוסי22

יצאת יפה מזה.
01 אוגוסט 2015, 12:15
הייתי שוקל להחזיר את גו אלכסנדר לקבוצה
4 פיזי בטירוף אתלט עם קליעה טובה מכל הטווחים אני מאמין שאם הוא היה מתחיל את העונה עם כולם הוא היה נראה הרבה יותר טוב ויותר מחובר.
יש לו פוטנציאל אדיר שלא מומש פה, לדעתי זה פיספוס ענק.
01 אוגוסט 2015, 12:17
refael כתב:הייתי שוקל להחזיר את גו אלכסנדר לקבוצה
4 פיזי בטירוף אתלט עם קליעה טובה מכל הטווחים אני מאמין שאם הוא היה מתחיל את העונה עם כולם הוא היה נראה הרבה יותר טוב ויותר מחובר.
יש לו פוטנציאל אדיר שלא מומש פה, לדעתי זה פיספוס ענק.
אם לא הייתי רואה אותו העונה במכבי, אולי אפילו הייתי מאמין לכל הדברים שכתבת
01 אוגוסט 2015, 12:19
הוא לא כל כך טועה, אבל הוא כבר שרוף אצל גודס.
01 אוגוסט 2015, 13:08
היה אולי טעם להחזיק אותו, אם היה יכול לשחק כישראלי ואם ניתן היה לשמור על רנדל. מאחר ושני התנאים הללו לא יכלו להתקיים, מיותר. מכבי צריכה סטרץ' פור ועוד פורוורד הגנתי חזק.
01 אוגוסט 2015, 13:52
ג'ו אלכסנדר מוכשר בכל הקשור ליכולות אינדיבידואליות, בזה אין ספק. לא סתם הוא בחירה גבוהה בדראפט. הבעיה איתו זה שחוכמת המשחק וראיית המשחק שלו היא אפסית.
הוא לא מבין תרגילים, הוא לא יודע לקרוא את ההגנה של היריבה, והסיבה שהוא לא קיבל הרבה דקות ולמעשה נזרק מהקבוצה היא שהוא פשוט לא היה מתואם באף חמישייה שהוא שיחק בה.
וזה לא משנה אם אתה בקבוצה שנה, חצי שנה או חודש. זה משהו שאי אפשר ללמד. ואם אין לו את זה, זו בעיה מאוד גדולה.
01 אוגוסט 2015, 16:45
ג׳ו כשרון ענק.
לדעתי הוא יכול להיות שחקן מצויין בקבוצה פחות גדולה. חסר לו זמן מגרש- הבן אדם לא מספיק מבין כדורסל. וזה אפשר להשיג רק מלמטה.
יש לי הרגשה שמקל יסיים אצלנו בסוף. ברגע שירושלים תחתים גארד זר זה יהיה ודאי.
אולי מכבי אדישה מבחינת גבוהים ישראלים כי הקו האחורי המיועד יהיה ישראלי לגמרי למעט סמית׳ ורוצ׳סטי.
01 אוגוסט 2015, 16:53
החציל האצטקי כתב:יש לי הרגשה שמקל יסיים אצלנו בסוף. ברגע שירושלים תחתים גארד זר זה יהיה ודאי.
אולי מכבי אדישה מבחינת גבוהים ישראלים כי הקו האחורי המיועד יהיה ישראלי לגמרי למעט סמית׳ ורוצ׳סטי.
אוי לא. עוד פעם דיון על מקל בהקשר של מכבי?
בפעם המאה ואחת - הוא לא רוצה להיות במכבי ומכבי לא צריכה לרצות שהוא יהיה אצלה.
הלוואי שהוא יחתום בירושלים ל-6 עונות רק כדי שלא נשמע יותר על הסיפור המתמשך והמעיק הזה.
01 אוגוסט 2015, 16:56
יאללה אני בעד הימורים. מתי תהיה ההחתמה הבאה? שכל אחד ירשום תאריך.
הימור שלי: 6.8
01 אוגוסט 2015, 16:57
15.8. החתמת עוזר מאמן קרואטי.
01 אוגוסט 2015, 16:58
נראה שגם לירושלים נמאס ממנו.
מכבי תחתים 4 בכיר ואז תתפנה להחתים 4 נוסף או סווינגמן או את מקל. שום דבר מזה לא דחוף או הכרחי.
צ'אנס טוב שהוא כאן, אני אומר את זה מתחילת הקיץ, בידיעה שהוא ימשוך את הזמן כהרגלו.
ההימור שלי שעד שני בערב יש החתמה.
01 אוגוסט 2015, 17:01
החציל האצטקי כתב:נראה שגם לירושלים נמאס ממנו.
מכבי תחתים 4 בכיר ואז תתפנה להחתים 4 נוסף או סווינגמן או את מקל. שום דבר מזה לא דחוף או הכרחי.
צ'אנס טוב שהוא כאן, אני אומר את זה מתחילת הקיץ, בידיעה שהוא ימשוך את הזמן כהרגלו.
ההימור שלי שעד שני בערב יש החתמה.
אם מקל מגיע אני מפסיק לאהוד את מכבי ועובר לאהוד את צדביטה זאגרב.
01 אוגוסט 2015, 17:27
החציל האצטקי כתב:מכבי תחתים 4 בכיר ואז תתפנה להחתים 4 נוסף או סווינגמן או את מקל. שום דבר מזה לא דחוף או הכרחי.
אני אתקן אותך. 4 נוסף הוא כן הכרחי. סווינגמן זה עוד משהו אופציונלי במקום אחד כזה.
להחתים את מקל לעומת זאת יהיה נטו ביזבוז כסף. לא מעבר.
01 אוגוסט 2015, 18:02
מקל לא יבוא. יבוא 4. השחקן השני יהיה סווינגמן או פורוורד, בתקווה שפורוורד
01 אוגוסט 2015, 18:58
משונה הסיפור של תומפקינס וריאל. דיברו עליו לפני שבועיים וחצי כשחקן שחתם שם. בינתיים לא היה לזה שום אישור רשמי.
שתי אופציות:
1. זה לא באמת נכון והוא עדיין בשוק
2. הוא חתם עם אופציית NBA ולכן לא הוכרז עדיין כשחקן ריאל
01 אוגוסט 2015, 19:04
חתום שם שחף.
רוצ׳סטי כבר צייץ שהוא ותומפקינס ישבו אחרי הגרלת היורוליג וניתחו את הבתים של מכבי וריאל.
בטח מנסה למצות את אופציית הnba כמיודענו.
אגב מקל- הוא כן מגיע על משקל סווינגמן, כי עם המימדים שלו הוא מסוגל לשמור על הגארדים האתלטים שסמית׳ לא יכול לרדוף אחריהם.
הוא בעצם 1 בהתקפה ו2 בהגנה, מה שדי יתאים לפארמר ורוצ׳סטי. אל תתפלאו אם כן יסיים פה, זה כל מה שאני אומר...