Holiday_Armadillo כתב:פוטושופ ברמה של פעוט בלי דיים
ועדיין זה הצליח להכניס אותי להתקף חרדה בלתי נשלט. חרחורי בכי והכל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:פוטושופ ברמה של פעוט בלי דיים
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פוטושופ ברמה של פעוט בלי דיים
ועדיין זה הצליח להכניס אותי להתקף חרדה בלתי נשלט. חרחורי בכי והכל.
החציל האצטקי כתב:3:50 אכלו פיצות ושתו בירה, 9 דק' קשקשו על העונה שעברה ועל מכבי רגל ובדקה האחרונה אמרו שבנדר יכנס לסגל.
מה יש לדסקס 4 שעות בסוגייה אחת. סרוסי הזה טמבל ברמות קשות.
שמואל1 כתב:אני לא מבין למה רק עכשיו דנים בסוגייה הזאת.
כבר מזמן היו צריכים לקבל החלטה בנושא.
refael כתב:אני דווקא תומך בזה שההנהלה לוקחת את הזמן שלה במציאת השחקן החסר לסגל חבל אחרי כל ההשקעה שעשו בקיץ והבאת שחקנים באמת איכותיים זה יתפקשש על הבאת זר אחרון לא רציני דוגמת מלקולם תומאס.
צריך לחשוב טוב טוב ולבדוק את כל האפוציות כמובן גם לא לחכות לרגע האחרון שכבר לא ישאר כלום בשוק.
MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק, מכבי התעסקה בשבוע האחרון במספר נושאים ברומו של עולם:
1. עומרי כספי פאונדיישן.
2. נבחרת הנוער.
3.פאר טסי (עדיין לא מאמין שדרך השלום יתנגן בMSG. מביך).
4. הפנינה הקולנועית 78:77.
5. עוד קצת עומרי כספי פאונדיישן, הפעם הדפסת חולצות מיוחדות לכוכבי הנבא.
6. אטרקציות קיברנטיות לילדי מכביסט VIP.
עכשיו ברור למה עמדה 4 ריקה כמו חלל הגולגולת של היינס. החבר'ה עסוקים.
MTA2311 כתב:MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק, מכבי התעסקה בשבוע האחרון במספר נושאים ברומו של עולם:
1. עומרי כספי פאונדיישן.
2. נבחרת הנוער.
3.פאר טסי (עדיין לא מאמין שדרך השלום יתנגן בMSG. מביך).
4. הפנינה הקולנועית 78:77.
5. עוד קצת עומרי כספי פאונדיישן, הפעם הדפסת חולצות מיוחדות לכוכבי הנבא.
6. אטרקציות קיברנטיות לילדי מכביסט VIP.
עכשיו ברור למה עמדה 4 ריקה כמו חלל הגולגולת של היינס. החבר'ה עסוקים.
והשבוע בפינה "במה מתעסקים במכבי שלושה שבועות לפני פתיחת האימונים כשחסרים שני שחקני מפתח":
1.ברכות חמות לנבחרת הנוער על החזרה לדרג א'. מרגש.
2. ברכות חמות לקהל האוהדים לרגל יום האהבה, תוך הצעה לצפייה רומנטית במיוחד ביצירה הקולנועית הנדירה- 78-77.
3. הביקור המרטיט של דייוויד בלאט במשרדי המועדון, וההענקה הקריטית והנחוצה של כרטיס מכביסט VIP.
4.משחקי קבוצת הותיקים של מכבי (הכוללת גם את הסמכות המקצועית השנייה בחוזקה במועדון והסוכן של בנדר, ניקולה) בברלין. אירוע מרגש ששווה סיקור נרחב ללא ספק.
5.הקרנה נוספת של יצירת המופת שכבר זכתה לשבחים משתפכים כגוון :"כבר נתקלתי בדרכים גרועות יותר להעביר את החופש עם הילדים", 78-77.
6. ראיון בועט ובלעדי שהינו שחזור מדוייק של הראיון בספורט 5 עם דגן יבזורי. אחסוך לכם: "לא מפחד לשבת על הספסל", "מאמין ביכולות שלי", "שום דבר לא היה סגור עם הפועל ירושלים".
7. מבצע מפתה בחנות המוצרים הרשמית של המועדון. 60(!!)% הנחה על גופיות המשחק הרשמיות. אני הייתי שמח לקנות גופייה של הפורוורד החדש דווקא.
8.עדכון על הנחיתה של פבראני.
9. תמונה של פבראני עם לוק של פרידה הכט לפני פשיטת הרגל.
10. מחמאות לקבוצת הכדורגל של המועדון ולאלוהים (זהבי).
שוב, כמו בשבוע שעבר, כל התחושות השליליות לגבי התנהלות הרכש מתפוגגות, כשברור לכל שישנם דברים חשובים יותר ששווים עיסוק קודם.
צ'שר כתב:refael כתב:אני דווקא תומך בזה שההנהלה לוקחת את הזמן שלה במציאת השחקן החסר לסגל חבל אחרי כל ההשקעה שעשו בקיץ והבאת שחקנים באמת איכותיים זה יתפקשש על הבאת זר אחרון לא רציני דוגמת מלקולם תומאס.
צריך לחשוב טוב טוב ולבדוק את כל האפוציות כמובן גם לא לחכות לרגע האחרון שכבר לא ישאר כלום בשוק.
אתה צודק לגמרי, אבל זה לא מה שהם עושים. למעשה הם רק עכשיו חשובים איזה סגנון של קבוצה יהיה לנו. זו פשוט חוסר מקצועיות לתכנן דבר כ"כ מהותי כשכבר 8 שחקנים מתוך 10 השחקנים הבכירים סגורים בסגל ובשלב הזה כבר אמורים להתחיל לתכנן תכנית עבודה שנתית ולחשוב על היבטים משמעותיים של איך ישחקו, ולפי זה לבחור את השחקן המתאים לעמדה. לא להתחיל לתכנן בשלב ככ מאוחר איזה עמדות מביאים, ורק אחכ להתחיל לחפש שחקנים. למה הם מחכים בדיוק?!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, גל גל ו־42 אורחים