המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מצד אחד, זאת כנראה קבוצת היורוליג היחידה שהוא יוכל להיות בה אשכרה שחקן מרכזי. מצד שני, מדובר בקבוצה סרבית על כל המשתמע מכך.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:מצד אחד, זאת כנראה קבוצת היורוליג היחידה שהוא יוכל להיות בה אשכרה שחקן מרכזי. מצד שני, מדובר בקבוצה סרבית על כל המשתמע מכך.
אם הם הסתדרו עם הד קייס כמו מרכוס וויליאמס, הם יסתדרו עם מקל
felix_r כתב:MTA2311 כתב:מצד אחד, זאת כנראה קבוצת היורוליג היחידה שהוא יוכל להיות בה אשכרה שחקן מרכזי. מצד שני, מדובר בקבוצה סרבית על כל המשתמע מכך.
roy1000 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:מצד אחד, זאת כנראה קבוצת היורוליג היחידה שהוא יוכל להיות בה אשכרה שחקן מרכזי. מצד שני, מדובר בקבוצה סרבית על כל המשתמע מכך.
אתה באמת משווה את מרכוס וויליאמס למקל? וויליאמס הוא בדיוק דוגמא לשחקנים שכן מצליחים בקבוצות כמו הכוכב האדום - גאנר שמקל את המפתחות וזורק מתי שבא לו. לשחקן כמו מקל יהיה הרבה יותר קשה. יהיה לו קשה עם התנאים ועם המאמנים. הוא לא קשוח כמו השחקנים האמריקאים. אין למקל מה לחפש בכוכב האדום. הם יחתכו אותו אחרי חודשיים מקסימום.
felix_r כתב:אני לא יודע על מה אתה מדבר. אתה בכלל ראית משחק אחד לפחות של הכוכב האדום?
roy1000 כתב:felix_r כתב:אני לא יודע על מה אתה מדבר. אתה בכלל ראית משחק אחד לפחות של הכוכב האדום?
אני לא מבין על מה אתה בא להתווכח? על זה ששחקנים אמריקאים הם יותר קשוחים ומתאימים לשחק בתנאים שיש בסרביה, לעומת מקל שממש לא רגיל לתנאים כאלה? מקל לא מתאים לקבוצה סרבית. הוא ממש לא מספיק רעב בשביל להצליח במקום כזה לדעתי.
felix_r כתב:אתה הוא זה שמתווכח![]()
אני אומר, שאם בכוכב האדום הצליחו לביית שחקן משוגע כמו מרכוס וויליאמס, והצליחו לגרום לו להפעיל את מריאנוביץ', אז הם בקלות יצליחו לגרום למקל לשחק על סופו.
roy1000 כתב:felix_r כתב:אתה הוא זה שמתווכח![]()
אני אומר, שאם בכוכב האדום הצליחו לביית שחקן משוגע כמו מרכוס וויליאמס, והצליחו לגרום לו להפעיל את מריאנוביץ', אז הם בקלות יצליחו לגרום למקל לשחק על סופו.
למקל לא תהיה שום בעיה להפעיל את סופו. תהיה לו בעיה עם התנאים בקבוצה סרבית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים