פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
11 אוגוסט 2015, 04:09
האמת ששנים לא נכנסתי לתפוז ופליקס צודק בנושא הזה ... חבל להשחית זמן יקר על גולשים הזויים יותר או פחות שממציאים מועמדים על בסיס מצב נפשי .
אגב דיון מקביל ... זה אולי מוציא אותי מתנשא אבל היי .. אף פעם לא הייתה לי בעיה עם זה .
11 אוגוסט 2015, 06:41
אני לא כל כך מסכים על ליאב, לשני גולשים בתפוז יש פגיעות פה ושם. לא רואה סיבה למה לא לצטט אותם בת'רד המתאים. לגבי יתר הגולשים כמו רועי מרום ושאר ירקות, את זה באמת צריך לקחת בערבון מוגבל וזאת בלשון המעטה.
11 אוגוסט 2015, 07:38
לדעתי אין בעיה לצטט אף אחד, אבל אני לא הייתי לוקח ברצינות אף אחד מתפוז או מפרי אחר.
הדוגמא של החודש האחרון היא הטובה ביותר - אין פרסום על מועמדים בתקשורת וכולם סומים בחשכה.( אולי חוץ מוורד כהן שגם זרקה שם או שניים לא נכונים כנראה, ארצג למשל ). לזרוק כמה שמות לא ריאליים ולקוות לפגוע באחד זה ממש לא מידע פנימי ואני בטוח שאין לאף אחד באמת מידע פניני ממכבי בפורומים. ( מה שיכול להיות זה מידע שמודלף מסוכנים, היה מקרה כזה אצל בחור מסלניוז לפני כמה שנים, היום הוא עדיין שם אבל כבר אין לו מושג לגבי מכבי )
תעירו אותי כשלאבי סגל, למשל, יהיה מועמד.
נ.ב - יכול היות שגם יחתום מישהוא בלי התרעה. מכבי למשל הצליחה להנחית כאן את פבארני בחשאיות ו, אף אחד לא כתב על זה בזמן אמת.
11 אוגוסט 2015, 08:01
זה לא כל כך משנה, ברור שעיתונאים כמו אבי סגל זה הרצוי, אבל לא פוסל אם יביאו ציטוטים מהמצוי. גם ככה כל עונת המלפפונים מתבססת על ספקולציות ושמועות. ושוב, ישנם פורומים שחלק מהגולשים בהם מביני עניין, אולי בגלל עצמם, אולי כי הם מקורבים לסוכנים, בשביל להפיג את השעמום לא רואה פסול גם אם מישהו מצטט אותם. בכל זאת גם אנחנו חלק מפורום, בל נשכח.
11 אוגוסט 2015, 08:06
er79 כתב:אני לא כל כך מסכים על ליאב, לשני גולשים בתפוז יש פגיעות פה ושם. לא רואה סיבה למה לא לצטט אותם בת'רד המתאים. לגבי יתר הגולשים כמו רועי מרום ושאר ירקות, את זה באמת צריך לקחת בערבון מוגבל וזאת בלשון המעטה.
לא יודע אם הבנת את זה ככה, אבל לי ספציפית אין בעיה שיפרסמו פה שמועות, ההיפך הוא הנכון.
פשוט לא זכור לי שהם פגעו לאחרונה.
11 אוגוסט 2015, 08:10
er79 כתב:זה לא כל כך משנה, ברור שעיתונאים כמו אבי סגל זה הרצוי, אבל לא פוסל אם יביאו ציטוטים מהמצוי. גם ככה כל עונת המלפפונים מתבססת על ספקולציות ושמועות. ושוב, ישנם פורומים שחלק מהגולשים בהם מביני עניין, אולי בגלל עצמם, אולי כי הם מקורבים לסוכנים, בשביל להפיג את השעמום לא רואה פסול גם אם מישהו מצטט אותם. בכל זאת גם אנחנו חלק מפורום, בל נשכח.
כמו שאמרתי, אין לי בעיה עם זה. במילא רוב הפורום בקיץ זה דיבורים ושמועות וקשקושים, אז זה בסדר גמור.
11 אוגוסט 2015, 13:04
LIAV10 כתב:er79 כתב:אני לא כל כך מסכים על ליאב, לשני גולשים בתפוז יש פגיעות פה ושם. לא רואה סיבה למה לא לצטט אותם בת'רד המתאים. לגבי יתר הגולשים כמו רועי מרום ושאר ירקות, את זה באמת צריך לקחת בערבון מוגבל וזאת בלשון המעטה.
לא יודע אם הבנת את זה ככה, אבל לי ספציפית אין בעיה שיפרסמו פה שמועות, ההיפך הוא הנכון.
פשוט לא זכור לי שהם פגעו לאחרונה.
למה, דווקא "הסוכן" מתפוז היה הראשון שפרסם על הפיצוץ עם רנדל, והיו לו עוד פגיעות בעונות קודמות.
12 אוגוסט 2015, 08:06
felix_r כתב:גל גל כתב:אני באמת לא מבין מה די? זה פורום של דיונים גם אם זה נכון וגם אם לא אפשר לדון על השחקן
עוד לא היה אף משתמש אחד, אף אחד בשום פורום כלשהו שכתב על החתמה של מכבי לפני שהיא הופיעה אצל אחד העיתונאים האמיתיים.
אז בשביל מה זה טוב להביא את הציטוטים האלה? בשביל מה?
לא רציתי להזכיר דברים שחל עליהם חוק ההתיישנות, אבל חייב לציין שבמרץ 2004 הבאתי הנה (בדרך לא דרך) את נושא ההחתמה של ברונו שונדוב.. אז כן היתה ראשוניות לאחד הפורומים
12 אוגוסט 2015, 08:56
הפורום ב 2004 היה פורום מדהים עם הרבה יותר אנשים, אבל אז היה גם את האתר החדשותי של צהבת ועם מרואיינים שהגיעו לדבר ולענות על שאלות.
17 אוגוסט 2015, 08:03
מצב ביש בו העונה נפתחת עם מצבת ישראלים "בעייתית":
2 שחוזרים מפציעה ממושכת
1 חולה כרוני
1 כוכב של גלבוע גליל ומכבי חיפה
מזל שיש גם 1 שחקן NBA (אמיתי)
17 אוגוסט 2015, 14:30
לסגור את הסגל עם קלארק+הייסליפ כישרון וניסיון.
17 אוגוסט 2015, 14:51
את הייסליפ אפשר לשלוח לקבוצת המילואים של מכבי. תן לי את קלארק ואופייבו או ארצג ופורוורד הגנתי ואני מרוצה
17 אוגוסט 2015, 14:51
מצידי שיסגרו עם קלארק ובנדר פניני וסמית יגבו אותם
17 אוגוסט 2015, 15:36
אם היו מוכנים לשלם לקלארק, הוא כבר היה פה.
17 אוגוסט 2015, 15:39
roy1000 כתב:אם היו מוכנים לשלם לקלארק, הוא כבר היה פה.
לא בטוח. אולי הוא עדיין חושב שיש לו סיכוי לקבל חוזה ב NBA.
מכבי מחכה לפליטים. את הפליטים שחיכו עד הסוף ולא קיבלו חוזה ב NBA, אפשר להחתים בכסף קטן. לקראת תחילת העונה אין להם הרבה הצעות, כי הקבוצות הרציניות כבר סגרו את הסגלים
17 אוגוסט 2015, 15:40
felix_r כתב:roy1000 כתב:אם היו מוכנים לשלם לקלארק, הוא כבר היה פה.
מכבי מחכה לפליטים. את הפליטים שחיכו
עד הסוף ולא קיבלו חוזה ב NBA, אפשר להחתים בכסף קטן. לקראת תחילת העונה אין להם הרבה הצעות, כי הקבוצות הרציניות כבר סגרו את הסגלים
מתי זה הסוף?
17 אוגוסט 2015, 15:41
אמצע אוקטובר.
17 אוגוסט 2015, 15:41
dod כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:אם היו מוכנים לשלם לקלארק, הוא כבר היה פה.
מכבי מחכה לפליטים. את הפליטים שחיכו
עד הסוף ולא קיבלו חוזה ב NBA, אפשר להחתים בכסף קטן. לקראת תחילת העונה אין להם הרבה הצעות, כי הקבוצות הרציניות כבר סגרו את הסגלים
מתי זה הסוף?
עד אשר קבוצות ה NBA סוגרות את הסגלים, ואומרות לכל הממתינים: ביי-ביי!
17 אוגוסט 2015, 15:53
felix_r כתב:roy1000 כתב:אם היו מוכנים לשלם לקלארק, הוא כבר היה פה.
מכבי מחכה לפליטים. את הפליטים שחיכו עד הסוף ולא קיבלו חוזה ב NBA, אפשר להחתים בכסף קטן. לקראת תחילת העונה אין להם הרבה הצעות, כי הקבוצות הרציניות כבר סגרו את הסגלים
פעם זה היה נכון. היום יש את הליגה הסינית שמתחילה מאוחר יותר ומשלמת מאוד יפה. קלארק השיג שם חוזה של יותר ממליון דולר בצדמבר שעבר (ווויתר ע לחוזה מובטח בלייקרס).
בקיצור, אין מצב שהוא בא לפה בגרושים. העולם השתנה.