מלפפונים.. V7 והאחרון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים.. V7 והאחרון

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוגוסט 2015, 12:16

עדכון מפורום תפוז.

טוב אז רצות ברשת שמועות (בעיקר בקבוצת האוהדים של מכבי בפייסבוק) על ההחתמות הקרובות של מכבי.
ראשית, באינטרבאסקט משתמש (אמין) דיווח לפני מספר ימים על זה שאחד מאנשי הסקאוט של מכבי אישר לו שמכבי מתכננת להביא שם גדול לעמדה 4.
שנית, וזה לחלק המעניין יותר- בקבוצה בפייסבוק של אוהדי מכבי רצות שמועות, בעיקר מאדם ספציפי (שאת אמינותו אני לא מכיר, אך הרבה שם רוכשים לו כבוד), ביחד עם עוד מספר אנשים בודדים המציינים שיש להם מקור אמין מאוד ("הכי אמין שיש" על פי דבריהם) את הדברים הבאים:
תחילה, הם טוענים כי יש הרבה דברים שהתקשורת כלל לא מודעת אליהם ושההנהלה מכחישה מכולם הרבה דברים וזאת לאחר המקרה עם טיילור. במילים אחרות, תצפו להפתעות גדולות.
1. מלבד אור לאומי ואיתי שגב שייחשבו לשחקנים מתחת לגיל 22 ו-25 בהתאמה, יחתום בקבוצה עוד שחקן (לטענתם כבר נכלל בקבוצה ובימים הקרובים יודיעו עליו רשמית) שייחשב מתחת לגיל 22, ויהיה נער פוסטר.
2. ארל קלארק, אדריאן, מבה א'מוטה ואנוסיקה (האחרון חתם בויטוריה) לא יגיעו למכבי.
3. מלבד בנדר, אמורים להגיע עוד 2 שחקנים זרים גבוהים.
4. שם מאוד גדול ("תצפו להפתעה מאוד טובה") אמור לנחות במכבי בימים הקרובים לעמדה 4 שישנה את כל התמונה של הקבוצה.
5. סיכוי גדול מאוד שרנדל יבוא בנוסף לזר הבכיר של עמדה 4 לאחר ששוחרר רשמית מקובאן.

בחרתי לרכז את כל מה שמצאתי בזמן האחרון כדי לנסות קצת לסדר לכולם את החוסר וודאות שיש סביב הקבוצה.
אתם יכולים לקחת את השמועות האלה לאיזה כיוון שאתם רוצים.

דעתי האישית לשמועות:
אני חושב שיגיע לכאן שחקן אחד לעמדה 4 שייחשב לשחקן טוב (לא מדהים כפי שהם מציינים) ביחד עם בנדר. בעניין רנדל, אני חושב שהגעתו תהיה תלויה ביכולת של בנדר באימונים וייתכן שיגיע רק במהלך העונה ולא בקיץ.

יש לציין שאמינותו של הכותב לא ידועה וכך גם המקורות עליהם הוא מתבסס. אבל בהחלט נאמרים פה דברים מעניינים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 אוגוסט 2015, 12:19

עדכון מתפוז זה בערך כמו עדכון מפורום השכונה...
נשמע פתטי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 אוגוסט 2015, 12:20

יגיע שם מאוד גדול או מאוד ארוך ?
שם ארוך לדוגמא - ג'ף ארל ווילאמסון מייקל פנדרבקלוסוורת' השלישי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוגוסט 2015, 12:27

מתי קרלוס בוזר נוחת? איך השם שלו לא עלה עד עכשיו?
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 אוגוסט 2015, 12:32

גם מטה וורלד פיס פנוי אבל הלייקרס עוד מעט חוטפים אותו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוגוסט 2015, 12:34

felix_r כתב:עדכון מתפוז זה בערך כמו עדכון מפורום השכונה...
נשמע פתטי

אני ממש מצטער פליקס, אבל רוב הכותבים בפורום שכונה הם מאוד אמינים.
קצת נפגעתי עכשיו.. :sad1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 אוגוסט 2015, 12:37

בעצם גם מייקל ביזלי פנוי אם חסר לנו מעופף בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוגוסט 2015, 12:47

אדגר פו כתב:בעצם גם מייקל ביזלי פנוי אם חסר לנו מעופף בקבוצה.

הוא לא סגר בסין? אם יש מישהו שסין תפורה עליו זה ביזלי.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 אוגוסט 2015, 12:48

אני חושב שלא, אבל בטח זה עוד יגיע.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 25 אוגוסט 2015, 12:53

jol9 כתב:
נשמע פתטי

אין צורך להעלב. גם בתפוז האנשים הם טובים בדיוק כמו בפורום השכונה אצלנו. גם המידע שיש להם שם, הוא בדיוק אותו המידע שיש לאנשי פורום השכונה אצלנו. הבוז שלי מכוון "לעדכון" , שנעשה בצורה כאילו תפוז הוא איזה מעוז אינסיידרים במכבי, ולא לאנשים שיושבים בפורום הזה או ההוא ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Adam » 25 אוגוסט 2015, 13:35

שמואל1 כתב:עדכון מפורום תפוז.

טוב אז רצות ברשת שמועות (בעיקר בקבוצת האוהדים של מכבי בפייסבוק) על ההחתמות הקרובות של מכבי.
ראשית, באינטרבאסקט משתמש (אמין) דיווח לפני מספר ימים על זה שאחד מאנשי הסקאוט של מכבי אישר לו שמכבי מתכננת להביא שם גדול לעמדה 4.
שנית, וזה לחלק המעניין יותר- בקבוצה בפייסבוק של אוהדי מכבי רצות שמועות, בעיקר מאדם ספציפי (שאת אמינותו אני לא מכיר, אך הרבה שם רוכשים לו כבוד), ביחד עם עוד מספר אנשים בודדים המציינים שיש להם מקור אמין מאוד ("הכי אמין שיש" על פי דבריהם) את הדברים הבאים:
תחילה, הם טוענים כי יש הרבה דברים שהתקשורת כלל לא מודעת אליהם ושההנהלה מכחישה מכולם הרבה דברים וזאת לאחר המקרה עם טיילור. במילים אחרות, תצפו להפתעות גדולות.
1. מלבד אור לאומי ואיתי שגב שייחשבו לשחקנים מתחת לגיל 22 ו-25 בהתאמה, יחתום בקבוצה עוד שחקן (לטענתם כבר נכלל בקבוצה ובימים הקרובים יודיעו עליו רשמית) שייחשב מתחת לגיל 22, ויהיה נער פוסטר.
4. שם מאוד גדול ("תצפו להפתעה מאוד טובה") אמור לנחות במכבי בימים הקרובים לעמדה 4 שישנה את כל התמונה של הקבוצה.
5. סיכוי גדול מאוד שרנדל יבוא בנוסף לזר הבכיר של עמדה 4 לאחר ששוחרר רשמית מקובאן.

בחרתי לרכז את כל מה שמצאתי בזמן האחרון כדי לנסות קצת לסדר לכולם את החוסר וודאות שיש סביב הקבוצה.

דעתי האישית לשמועות:
אני חושב שיגיע לכאן שחקן אחד לעמדה 4 שייחשב לשחקן טוב (לא מדהים כפי שהם מציינים) ביחד עם בנדר. בעניין רנדל, אני חושב שהגעתו תהיה תלויה ביכולת של בנדר באימונים וייתכן שיגיע רק במהלך העונה ולא בקיץ.

יש לציין שאמינותו של הכותב לא ידועה וכך גם המקורות עליהם הוא מתבסס. אבל בהחלט נאמרים פה דברים מעניינים.

קצת חבל שההודעה הראשונה שלי בפורום הזה היא זאת שאני כותב עכשיו, רציתי להציג את עצמי באשכול ההיכרות. בכל מקרה, מי שרשם את הדבר הזה בתפוז הוא אני.
כפי שציינתי שם ואני מצטט את עצמי:
- "אני לא מאלה שאומרים "יש לי מישהו מקורב להנהלה" ומתחיל להביא כאן חדשות מרעישות.
אני בסה"כ ריכזתי כאן שמועות שראיתי באינטרנט, אני לא המקור שלהן. אתה יכול לבחור להאמין או לא. אני בעצמי מאמין רק לחלק מהן ורשמתי את זה גם בהודעה."
- "לא ביקשתי מאף אחד להאמין. אלה לא ידיעות שלי ככה שבאמת לא אכפת לי. אמרתי את דעתי כבר על עניין השמועות האלה. "

מעבר לזה, בינתיים הדברים שנאמרו מתחילים להראות ניצוצות:
אנוסיקה חתם בויטוריה.
אדריאן חתם בניו אורלינס.
ארד הררי שוחרר ממכבי ויהיה חייב להגיע מישהו שיחליף אותו (בדגש על הפוסטר).

בעניין מייק ביזלי וקרלוס בוזר: אותו אדם שעומד מאחורי כל מה שרשמתי נשאל האם זה מייק ביזלי והוא אמר לו "לא. אל תגזים" - ככה שגם קרלוס בוזר (שנחשב טוב מביזלי לדעתי) לא יגיע אם פיתחתם תקוות.
כנראה ש'השם הגדול' שהוא מציין זה שחקן בסדר גודל של גדול באירופה. ארל קלארק לדוגמה הוא כזה למרות שלטענתו הוא לא יגיע ואף "מעולם לא היה במשא ומתן".
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוגוסט 2015, 13:43

היי אדם, ברוך הבא.
אין בעיה לרכז שמועות... הקיץ הזה פשוט כבר עייף אותנו לגמרי, שנמאס לקרוא אותן.
מי שזה עושה לו טוב- שיהנה.

אני מעדיף דממת אלחוט של חודשים עם החתמה טובה בסופה אחרי הרעש והפטפטת המיותרת שהיו לנו בסיפור עם ג׳ף טיילור.
אני רק מקווה שיש למכבי את הכסף כדי להביא לפה את האיש הנכון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוגוסט 2015, 13:47

Adam כתב:
שמואל1 כתב:עדכון מפורום תפוז.

דעתי האישית לשמועות:

קצת חבל שההודעה הראשונה שלי בפורום הזה היא זאת שאני כותב עכשיו, רציתי להציג את עצמי באשכול ההיכרות. בכל מקרה, מי שרשם את הדבר הזה בתפוז הוא אני.
כפי שציינתי שם ואני מצטט את עצמי:
- "אני לא מאלה שאומרים "יש לי מישהו מקורב להנהלה" ומתחיל להביא כאן חדשות מרעישות.
אני בסה"כ ריכזתי כאן שמועות שראיתי באינטרנט, אני לא המקור שלהן. אתה יכול לבחור להאמין או לא. אני בעצמי מאמין רק לחלק מהן ורשמתי את זה גם בהודעה."
- "לא ביקשתי מאף אחד להאמין. אלה לא ידיעות שלי ככה שבאמת לא אכפת לי. אמרתי את דעתי כבר על עניין השמועות האלה. "

מעבר לזה, בינתיים הדברים שנאמרו מתחילים להראות ניצוצות:
אנוסיקה חתם בויטוריה.
אדריאן חתם בניו אורלינס.
ארד הררי שוחרר ממכבי ויהיה חייב להגיע מישהו שיחליף אותו (בדגש על הפוסטר).

בעניין מייק ביזלי וקרלוס בוזר: אותו אדם שעומד מאחורי כל מה שרשמתי נשאל האם זה מייק ביזלי והוא אמר לו "לא. אל תגזים" - ככה שגם קרלוס בוזר (שנחשב טוב מביזלי לדעתי) לא יגיע אם פיתחתם תקוות.
כנראה ש'השם הגדול' שהוא מציין זה שחקן בסדר גודל של גדול באירופה. ארל קלארק לדוגמה הוא כזה למרות שלטענתו הוא לא יגיע ואף "מעולם לא היה במשא ומתן".

היי אדם, ברוך הבא לפורום ותודה על ההבהרות.
אני חושב שהשחקן המדובר הוא זוראן ארצג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Adam » 25 אוגוסט 2015, 13:50

תודה רבה!
לא אתפלא אם זה יהיה בסוף באמת זוראן ארצג (למרות שגיא גודס הבהיר שהוא לא יגיע), בטח כשהוא היה עכשיו בארץ.
למרות שבהתחשב למה שמכבי מחפשים לעמדה 4 הוא לא עונה על הקריטריונים של "שחקן הגנה משובח".
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוגוסט 2015, 13:54

ממש חבל לי שג'ף אדריאן ירד מהפרק.
שחקן שאני מאוד אוהב. אני מקווה שהוא לא הפורוורד שמכבי חיכתה לו, כי אחרת אנחנו בצרות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 אוגוסט 2015, 14:00

אני כמעט משוכנע שהסיפור של אדריאן נופח ע"י גלדסטון לכדי מו"מ כשבסך הכול הייתה התענינות ובדיקה של מכבי לגבי הסטטוס שלו. מסתבר שהיו ל הצעות מכמה וכמה קבוצות נ.ב.א.
אבל זה גלדסטון, כולם מכירים אותו כבר.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 25 אוגוסט 2015, 14:06

אדגר פו כתב:אני כמעט משוכנע שהסיפור של אדריאן נופח ע"י גלדסטון לכדי מו"מ כשבסך הכול הייתה התענינות ובדיקה של מכבי לגבי הסטטוס שלו. מסתבר שהיו ל הצעות מכמה וכמה קבוצות נ.ב.א.
אבל זה גלדסטון, כולם מכירים אותו כבר.

גלדסטון הוא טמבל שלא מבין הרבה עניין. בגלל זה לפעמים מסתלבטים עליו וזורקים לו סתם מידע מצוץ מהאצבע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 25 אוגוסט 2015, 14:31

אהלן אדם ברוך הבא לפורום שלנו !!!

אני חושב שאם זה יהיה רנדל וארצג זה שילוב טוב למרות שאני לא כל כך מתלהב מארצג אבל עדיין ברמה אירופיאית גבוהה מקווה שיפתיעו עם איזה שחקן מה NBA
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוגוסט 2015, 14:42

felix_r כתב:
jol9 כתב:
נשמע פתטי

אין צורך להעלב. גם בתפוז האנשים הם טובים בדיוק כמו בפורום השכונה אצלנו. גם המידע שיש להם שם, הוא בדיוק אותו המידע שיש לאנשי פורום השכונה אצלנו. הבוז שלי מכוון "לעדכון" , שנעשה בצורה כאילו תפוז הוא איזה מעוז אינסיידרים במכבי, ולא לאנשים שיושבים בפורום הזה או ההוא ;)

הכל בצחוק... :bigsmile2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Adam » 25 אוגוסט 2015, 15:12

גל גל כתב:אהלן אדם ברוך הבא לפורום שלנו !!!

אני חושב שאם זה יהיה רנדל וארצג זה שילוב טוב למרות שאני לא כל כך מתלהב מארצג אבל עדיין ברמה אירופיאית גבוהה מקווה שיפתיעו עם איזה שחקן מה NBA

תודה רבה!
רנדל וארצג אכן שילוב טוב. הם משלימים אחד את השני התקפית והגנתית.
עם זאת, אני עדיין אעדיף שחקן שלם יותר (ארל קלארק) שטוב גם בהתקפה וגם בהגנה, לצידו יהיה את בנדר. הגיע הזמן שסופסוף מכבי תתחיל לטפח צעירים כמו שאר הקבוצות באירופה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־12 אורחים