טוב אז רצות ברשת שמועות (בעיקר בקבוצת האוהדים של מכבי בפייסבוק) על ההחתמות הקרובות של מכבי.
ראשית, באינטרבאסקט משתמש (אמין) דיווח לפני מספר ימים על זה שאחד מאנשי הסקאוט של מכבי אישר לו שמכבי מתכננת להביא שם גדול לעמדה 4.
שנית, וזה לחלק המעניין יותר- בקבוצה בפייסבוק של אוהדי מכבי רצות שמועות, בעיקר מאדם ספציפי (שאת אמינותו אני לא מכיר, אך הרבה שם רוכשים לו כבוד), ביחד עם עוד מספר אנשים בודדים המציינים שיש להם מקור אמין מאוד ("הכי אמין שיש" על פי דבריהם) את הדברים הבאים:
תחילה, הם טוענים כי יש הרבה דברים שהתקשורת כלל לא מודעת אליהם ושההנהלה מכחישה מכולם הרבה דברים וזאת לאחר המקרה עם טיילור. במילים אחרות, תצפו להפתעות גדולות.
1. מלבד אור לאומי ואיתי שגב שייחשבו לשחקנים מתחת לגיל 22 ו-25 בהתאמה, יחתום בקבוצה עוד שחקן (לטענתם כבר נכלל בקבוצה ובימים הקרובים יודיעו עליו רשמית) שייחשב מתחת לגיל 22, ויהיה נער פוסטר.
2. ארל קלארק, אדריאן, מבה א'מוטה ואנוסיקה (האחרון חתם בויטוריה) לא יגיעו למכבי.
3. מלבד בנדר, אמורים להגיע עוד 2 שחקנים זרים גבוהים.
4. שם מאוד גדול ("תצפו להפתעה מאוד טובה") אמור לנחות במכבי בימים הקרובים לעמדה 4 שישנה את כל התמונה של הקבוצה.
5. סיכוי גדול מאוד שרנדל יבוא בנוסף לזר הבכיר של עמדה 4 לאחר ששוחרר רשמית מקובאן.
בחרתי לרכז את כל מה שמצאתי בזמן האחרון כדי לנסות קצת לסדר לכולם את החוסר וודאות שיש סביב הקבוצה.
אתם יכולים לקחת את השמועות האלה לאיזה כיוון שאתם רוצים.
דעתי האישית לשמועות:
אני חושב שיגיע לכאן שחקן אחד לעמדה 4 שייחשב לשחקן טוב (לא מדהים כפי שהם מציינים) ביחד עם בנדר. בעניין רנדל, אני חושב שהגעתו תהיה תלויה ביכולת של בנדר באימונים וייתכן שיגיע רק במהלך העונה ולא בקיץ.
יש לציין שאמינותו של הכותב לא ידועה וכך גם המקורות עליהם הוא מתבסס. אבל בהחלט נאמרים פה דברים מעניינים.