המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אז בסוף שמקל כן חתם לשנתים בכוכב האדום עם סעיף יציאה ל NBA
roy1000 כתב:הוא לא גומר שם את העונה.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:הוא לא גומר שם את העונה.
גם אם הוא גומר שם את העונה ונותן עונה טובה , זה כבר לא משנה כי הוא לא מסוגל להישאר באותה קבוצה יותר מעונה אחת . הוא לא סגור על עצמו ( או שסגור לכיוון לא נכון ) ועד שיתאפס הקריירה שלו תישאר תקועה. הוא היה צריך להשלים עם זה שהוא לא שחקן NBA ולחתום במכבי לכמה שנים . כנראה שזה יקח עונה שתיים עד שזה יקרה.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:הוא לא גומר שם את העונה.
גם אם הוא גומר שם את העונה ונותן עונה טובה , זה כבר לא משנה כי הוא לא מסוגל להישאר באותה קבוצה יותר מעונה אחת . הוא לא סגור על עצמו ( או שסגור לכיוון לא נכון ) ועד שיתאפס הקריירה שלו תישאר תקועה. הוא היה צריך להשלים עם זה שהוא לא שחקן NBA ולחתום במכבי לכמה שנים . כנראה שזה יקח עונה שתיים עד שזה יקרה.
הוא כבר בן 28. אין לו זמן "להתאפס על עצמו", אני לא חושב שהוא רוצה להיות במכבי בלי קשר לכלום. אני גם לא חושב שהוא טוב יותר מאוחיון, בטח שלא משמעותית. מכבי לא צריכה את מקל.
jol9 כתב:אני מניח שעיתונאים מקצועיים, שמבינים כדורסל, ושהם אנשי מקצוע לשעבר (כמו פיני נניח), תמיד יגידו לך את האמת.
אבל כל מיני ילדונים שמסתובבים שם ומשדרים משחקים, הם לחלוטין לא מחוברים למציאות
jol9 כתב:אם תשאל את העיתונאים שלנו, אז מדובר בעילוי ובמגה סטאר. מעניין על מה זה מתבסס.
אבל זה לא חדש. תמיד נהגו לפאר ולהאדיר שחקנים מחוץ למכבי.
עד היום מדברים על המשחק של עדי גורדון מול יוון. ג'מצ'י נתן עשרות משחקים עם 30+ בקריירה שלו, כולל משחקים גדולים, אבל בגלל שהוא היה שחקן מכבי רוב השנים, התקשורת לא מפארת אותו.
אותו כנ"ל עם טפירו, ועכשיו עם מקל.
אדגר פו כתב:עדי גורדון מעל טפירו, לדעתי אבל שניהם לא הוכיחו את עצמם ברמות הגבוהות של אירופה ברמה הקבוצתית ולכן זה פחות חשוב. ( לטפירו הייתה הזדמנות כשחתם במכבי אבל משום מה זה לא יצא לפועל ).
אדגר פו כתב:כי הוא לא מוכשר בצורה יוצאת דופן, הוא שחקן שעבד קשה והיה לו סוכן טוב ותקשורת מפרגנת.
הלפרין נחשב למשל לכישרון הרבה יותר גדול, בצעירותו, אבל אצלו האופי היה דפוק.
אדגר פו כתב:סוף סוף חתם סופית בכוכב האדום.
לא חוזר לארץ: מקל חתם לעונה בכוכב האדום
כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, הרכז עובר לקבוצה הסרבית. הגישושים של ראדוביץ׳, ההמלצה של דרוקר, היציאה ל-NBA, החממה הסרבית ומה הקשר לעידן ורד?
חתם על הסכם לעונה אחת עם סעיפי יציאה ל-NBA, כמו גם אופציה לעונה נוספת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3 ו־11 אורחים