MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:דבר שני, ידענו שפבראני הוא הימור. אני ממש לא מאמין לפיק שיש אכזבה מהיכולת שלו. למה שפיק יידע דבר כזה?
הדבר העיקרי שהפריע לי בהחתמה של פבראני היא תג המחיר שלו, יש הימור ויש הימור. לשלם 800 אלף דולר ברוטו בעונה (בחוזה לשנתיים) לשחקן שלא שיחק משחק רשמי כבר שנה וחצי, זה הימור גדול מאוד. אפשר למצוא שחקן לא רע בכלל במחיר הזה, שלפחות תדע מה תקבל ממנו פחות או יותר. כמו שאמרתי כבר, הוא יכול להתגלות כבינגו אבל גם ככישלון גדול מאוד של מי שבחר אותו. אבל כמובן שלא הייתי חורץ את גורלו לפה או לפה בשלב הזה.
אני חושב שהרבה יהיה תלוי ביכולת של השחקן הזה. בהנחה שאמבקווה ייתן את מה שהוא יכול וצריך לתת, יכולת טובה של פבראני,
תהפוך את מכבי באופן מיידי לקבוצה חזקה מאוד.
כך שסה"כ ההימור הוא סביר. אתה גם לא ממש יכול להביא גבוהים ב200K, כמו שאפשר לעשות עם גארדים.
ויכולת לא טובה של פבראני (שצריך לקחת כאופציה)? תשים את מכבי במקום הרבה פחות טוב - בוודאי אם יחליטו לצרף רק 4 אחד (מלבד בנדר).
אגב, זה לא שאלה האם להמר ב-200K או ב-800K. העניין הוא שב-800K אתה יכול להביא שחקנים שהם מניה קצת (אם להיות עדין) יותר בטוחה.
מבחינתי מדובר בהימור גדול מאוד (שיכול להתברר כהצלחה), שאני באופן אישי לא הייתי לוקח.
איזה שחקן היית מביא ב800k?
בסכומים האלה, עדיף להמר על שחקן עם אפסייד, מלהביא איזה שחקן בינוני שאתה אולי יודע מה אתה יכול לקבל ממנו, אבל זה לא הרבה. בטח כשיש את אמבקווה בסגל.
ג'ואי דורסי למשל, שגודס רצה. מניח שהיו לא מעט אופציות בסכומים האלה, בטח בשלב שפבראני חתם.
אני באופן אישי לא הייתי מחפש הימורים כל כך מוקדם בתוך הקיץ.