01 ספטמבר 2015, 18:58
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:רועי גלדסטון הבהיר את העניין:
אם מרכז החיים של השחקן לא בישראל, אז המיסוי עליו יהיה מיסוי של שחקן זר.
גלדסטון טוען שעל דיוויד בילו שילמו מס של זר, וזאת למרות שהוא שיחק כאן כמה שנים טובות, כי מרכז החיים שלו היה בלוס אנג'לס ולא בישראל.
המשמעות- גם פארמר וגם רוצ'סטי יכולים להירשם כישראלים, וישלמו מס של שחקן זר וזה אפשרי במשך כמה עונות כמו במקרה דיוויד בלו.
אני חושב שהוא טועה. מרכז החיים נמדד ע"פ כמות הזמן שהאדם נמצא בארץ כלשהי (ישראל במקרה הזה).
אם אני זוכר נכון, הוא היה צריך להיות לפחות חצי שנה לא בארץ כדי שמרכז החיים שלו לא ייחשב בארץ.
אז כנראה שהתנאים לא כאלו נוקשים.
לראייה- דיוויד בלו.
או שפשוט גלדסטון מדבר שטויות, ואתה מאמץ את זה כמו תורה מסיני
01 ספטמבר 2015, 19:07
01 ספטמבר 2015, 21:46
01 ספטמבר 2015, 21:48
yzafrir כתב:אם לוקחים בחשבון שחלק גדול מהעונה השחקנים לא נמצאים בארץ (משחקי חוץ ,פגרה...) אז הם עומדים בקריטריון .
אגב , לא חייבים ששני ישראלים ישבו בחוץ כל משחק , אפשר לעשות רוטציה עם הזרים . מכבי תוכל לשחק עם 8-9 ישראלים אם תירצה...
01 ספטמבר 2015, 21:52
jol9 כתב:yzafrir כתב:אם לוקחים בחשבון שחלק גדול מהעונה השחקנים לא נמצאים בארץ (משחקי חוץ ,פגרה...) אז הם עומדים בקריטריון .
אגב , לא חייבים ששני ישראלים ישבו בחוץ כל משחק , אפשר לעשות רוטציה עם הזרים . מכבי תוכל לשחק עם 8-9 ישראלים אם תירצה...
אני חושב שפשוט יש קריטריונים אחרים שמבטלים את אלה של הזמן (אין סיכוי ששחקן מכבי לא נמצא בארץ 180 ימים).
ראיתי קצת ויש עוד כל מיני עניינים שניתנים לפרשנות, כמו איפה מתגוררת המשפחה, איפה נמצאים רוב הנכסים הכלכליים וכו'
01 ספטמבר 2015, 22:39
02 ספטמבר 2015, 01:11
02 ספטמבר 2015, 01:14
שמואל2 כתב:טוב חברה משעמם לי בגמלאות אז חזרתי.
~
לגופו של עניין- אני חושב שזה רק עניין של זמן עד שתהיה הגבלת מתאזרחים בכל קבוצה, ונידפק מזה.
02 ספטמבר 2015, 01:19
02 ספטמבר 2015, 04:05
jol9 כתב:yzafrir כתב:אם לוקחים בחשבון שחלק גדול מהעונה השחקנים לא נמצאים בארץ (משחקי חוץ ,פגרה...) אז הם עומדים בקריטריון .
אני חושב שפשוט יש קריטריונים אחרים שמבטלים את אלה של הזמן (אין סיכוי ששחקן מכבי לא נמצא בארץ 180 ימים).
ראיתי קצת ויש עוד כל מיני עניינים שניתנים לפרשנות, כמו איפה מתגוררת המשפחה, איפה נמצאים רוב הנכסים הכלכליים וכו'
02 ספטמבר 2015, 06:43
roy1000 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:אם לוקחים בחשבון שחלק גדול מהעונה השחקנים לא נמצאים בארץ (משחקי חוץ ,פגרה...) אז הם עומדים בקריטריון .
כל הדברים האלה תקפים לגבי הכנסות מחו"ל. בחיים שלי לא שמעתי על ישראלי שיכול להימנע מתשלום מלא של מס על הכנסות בארץ. יש הרבה מאוד עודי הייטק שהיו מנצלים את הפרצה הזו אם זה היה כל כך קל.
02 ספטמבר 2015, 10:16
yzafrir כתב:זה לא קל בכלל , הם צריכים להוכיח שמרכז חייהם לא בארץ וזה אומר שהמשפחה שלהם צריכה לחיות בחול לתקופה ארוכה כדי שזה יוגדר מרכז חיים.
02 ספטמבר 2015, 10:20
02 ספטמבר 2015, 11:26
roy1000 כתב:לפי מכתבה בספורט 5, פארמר עדיין לא הוציא ת.ז.
אולי המהלך של אזרוח רוצ'סטי בא על חשבון האזרוח של פארמר?
02 ספטמבר 2015, 11:51
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:לפי מכתבה בספורט 5, פארמר עדיין לא הוציא ת.ז.
לא חושב. פארמר מוגדר כישראלי בסגל הקבוצה באתר הרשמי.
כנראה זה רק עניין בירוקרטי.
02 ספטמבר 2015, 12:14
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:לפי מכתבה בספורט 5, פארמר עדיין לא הוציא ת.ז.
הוא עדיין לא נרשם לליגה כישראלי. אין שום הגיון בלרשום את שניהם כישראלים.
02 ספטמבר 2015, 12:42
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:לפי מכתבה בספורט 5, פארמר עדיין לא הוציא ת.ז.
הוא עדיין לא נרשם לליגה כישראלי. אין שום הגיון בלרשום את שניהם כישראלים.
לפי אתר המנהלת, הוא נרשם כישראלי
http://www.basket.co.il/TeamPage.asp?Te ... cYear=2016
בכל מקרה, יש היגיון מאוד ברור בלרשום את שניהם. אתה לא תהיה מוגבל בכלל עם הקו האחורי בחוק הרוסי.
02 ספטמבר 2015, 13:01
שמואל1 כתב:לפי אתר המנהלת, הוא נרשם כישראלי
http://www.basket.co.il/TeamPage.asp?Te ... cYear=2016
בכל מקרה, יש היגיון מאוד ברור בלרשום את שניהם. אתה לא תהיה מוגבל בכלל עם הקו האחורי בחוק הרוסי.
02 ספטמבר 2015, 15:32
02 ספטמבר 2015, 15:38