01 ספטמבר 2015, 20:30
jol9 כתב:אין כאן מישהו שיכול לקפוץ לאיזה אימון של מכבי? מקובי אולי?
יש לנו את יוסי-דני, שנוכח בכל האימונים, אבל לא אמין בשיט, וצריך מישהו אובייקטיבי..
01 ספטמבר 2015, 20:44
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אין כאן מישהו שיכול לקפוץ לאיזה אימון של מכבי? מקובי אולי?
יש לנו את יוסי-דני, שנוכח בכל האימונים, אבל לא אמין בשיט, וצריך מישהו אובייקטיבי..
זה פוסל בערך 99% מהפורום
אני מציעה את חני....................................לא, לא משנה, אם ג'וניור יבקש ממנה לתת דיווח שקרי היא תעשה את זה
01 ספטמבר 2015, 20:51
01 ספטמבר 2015, 21:56
01 ספטמבר 2015, 22:00
01 ספטמבר 2015, 22:50
מקובי כתב:חחח יוני, אמנם אני בחופשת מחלה אבל לא עד כדי כך משעמם לי
01 ספטמבר 2015, 22:52
01 ספטמבר 2015, 23:00
jol9 כתב:מקובי כתב:חחח יוני, אמנם אני בחופשת מחלה אבל לא עד כדי כך משעמם לי
זה לא עניין של משעמם, אלא להקריב את עצמך למען הפורום. כרמל עושה את זה כמעט כל יום...
02 ספטמבר 2015, 01:55
02 ספטמבר 2015, 02:29
jol9 כתב:מקובי כתב:חחח יוני, אמנם אני בחופשת מחלה אבל לא עד כדי כך משעמם לי
זה לא עניין של משעמם, אלא להקריב את עצמך למען הפורום. כרמל עושה את זה כמעט כל יום...
02 ספטמבר 2015, 16:32
מקובי כתב:jol9 כתב:מקובי כתב:חחח יוני, אמנם אני בחופשת מחלה אבל לא עד כדי כך משעמם לי
אני מכין את עצמי לעונה ארוכה
רק שתבין מה מצפה לי חודש הבא: יום שלישי פורטו (חוץ), (יום רביעי אתלטיקו-אסטנה) יום חמישי מלאגה בהיכל ויום ראשון שני בסימן ירושלים (הפועל בסל ובית"ר ברגל)
בסוף החודש יהיה אימון פתיחה אז אני אעביר את הרשמים אז.
02 ספטמבר 2015, 20:52
אם כך, בואו נשפוט את סאגת רנדל על פי הדברים שאנשי מכבי אמרו. לפרוטוקול ושלא לפרוטוקול. כשהצהובים הדהימו והודיעו שהם שולחים את השחקן הוותיק הביתה, הם נימקו זאת בכמה סיבות: רנדל מוגבל התקפית; רנדל לא פיזי מספיק; רנדל (בשל ענייני המיסוי הכפול) יקר מדי; רנדל פציע וחליע (כמה חבל שזאת לא מילה אמיתית); כשהיו צריכים את רנדל בסוף העונה, הוא לא הופיע.
לא יודע מה לגביכם, אבל אותי הנימוקים הללו שכנעו. מכבי של העונה שעברה הייתה צריכה יותר מה-4 הפותח שלה. ועושה רושם שגם בעונה הבאה עלינו לטובה. כל הטרוניות לגבי רנדל נותרו כפי שהיו במקור. אה, רגע. יש בעצם הבדל אחד קטן. שהשנה הוא עולה אפילו (קצת) יותר מהתכנון המקורי. ועדיין מכבי תל אביב עדיין צריכה גיוון התקפי גדול יותר מהעמדה החשובה הזאת.
02 ספטמבר 2015, 20:59
02 ספטמבר 2015, 21:07
שחף כתב:זה מה שהאוזמן רשם על רנדל. גם הוא לא התלהב מההחתמה הזאת כמוני:
אם כך, בואו נשפוט את סאגת רנדל על פי הדברים שאנשי מכבי אמרו. לפרוטוקול ושלא לפרוטוקול. כשהצהובים הדהימו והודיעו שהם שולחים את השחקן הוותיק הביתה, הם נימקו זאת בכמה סיבות: רנדל מוגבל התקפית; רנדל לא פיזי מספיק; רנדל (בשל ענייני המיסוי הכפול) יקר מדי; רנדל פציע וחליע (כמה חבל שזאת לא מילה אמיתית); כשהיו צריכים את רנדל בסוף העונה, הוא לא הופיע.
לא יודע מה לגביכם, אבל אותי הנימוקים הללו שכנעו. מכבי של העונה שעברה הייתה צריכה יותר מה-4 הפותח שלה. ועושה רושם שגם בעונה הבאה עלינו לטובה. כל הטרוניות לגבי רנדל נותרו כפי שהיו במקור. אה, רגע. יש בעצם הבדל אחד קטן. שהשנה הוא עולה אפילו (קצת) יותר מהתכנון המקורי. ועדיין מכבי תל אביב עדיין צריכה גיוון התקפי גדול יותר מהעמדה החשובה הזאת.
02 ספטמבר 2015, 21:08
02 ספטמבר 2015, 21:11
02 ספטמבר 2015, 21:12
02 ספטמבר 2015, 21:31
שחף כתב:זה מה שהאוזמן רשם על רנדל. גם הוא לא התלהב מההחתמה הזאת כמוני:
אם כך, בואו נשפוט את סאגת רנדל על פי הדברים שאנשי מכבי אמרו. לפרוטוקול ושלא לפרוטוקול. כשהצהובים הדהימו והודיעו שהם שולחים את השחקן הוותיק הביתה, הם נימקו זאת בכמה סיבות: רנדל מוגבל התקפית; רנדל לא פיזי מספיק; רנדל (בשל ענייני המיסוי הכפול) יקר מדי; רנדל פציע וחליע (כמה חבל שזאת
לא מילה אמיתית); כשהיו צריכים את רנדל בסוף העונה, הוא לא הופיע.
02 ספטמבר 2015, 21:39
02 ספטמבר 2015, 21:40