06 ספטמבר 2015, 00:04
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו מחתימים מישהו מהנבחרת הרוסית שהוא לא מוניה או וורונשביץ׳ (יודע מה, נגיד גם פרידזון) היינו בוכים פה כל הקיץ.
כן רוסיה חלשה וגם הבית לא מדהים, צרפת מעל כולם, אחרי זה הדרג הבינוני של ישראל, הפינים ופולין, ואז בוסניה ורוסיה המזעזעות.
מה הקשר מכבי?
אתה לא מודד נבחרת במדד הזה.
בקטע שזאת פשוט נבחרת בלי שחקנים טובים יותר מידי, יש ארבעה שחקנים נחמדים וזהו, אין שם שחקן (חוץ מהשלושה שציינתי) שהיית רוצה לראות מגיע למכבי, נכון?
06 ספטמבר 2015, 00:06
06 ספטמבר 2015, 00:12
06 ספטמבר 2015, 00:15
LIAV10 כתב:לא יודע עד כמה הם נהדרים (למרות המשחק המצויין נגד צרפת), אבל לא נתווכח, לפי דעתי רוסיה לא יעלו, אבל נחכה שבוע.
לדעתי זה יגמר ככה:
1. צרפת
2. ישראל
3/4. פולין-פינלנד
5/6. בוסניה-רוסיה
אגב, לדעתי קופונן כמה רמות מעל חברו לקבוצה (שהוא כנראה הכי טוב אצל הרוסים).
06 ספטמבר 2015, 00:16
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו מחתימים מישהו מהנבחרת הרוסית שהוא לא מוניה או וורונשביץ׳ (יודע מה, נגיד גם פרידזון) היינו בוכים פה כל הקיץ.
כן רוסיה חלשה וגם הבית לא מדהים, צרפת מעל כולם, אחרי זה הדרג הבינוני של ישראל, הפינים ופולין, ואז בוסניה ורוסיה המזעזעות.
מה הקשר מכבי?
בקטע שזאת פשוט נבחרת בלי שחקנים טובים יותר מידי, יש ארבעה שחקנים נחמדים וזהו, אין שם שחקן (חוץ מהשלושה שציינתי) שהיית רוצה לראות מגיע למכבי, נכון?
06 ספטמבר 2015, 00:17
jol9 כתב:LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו מחתימים מישהו מהנבחרת הרוסית שהוא לא מוניה או וורונשביץ׳ (יודע מה, נגיד גם פרידזון) היינו בוכים פה כל הקיץ.
מה הקשר מכבי?
מצד שני, פרט לכספי, איזה שחקן מהנבחרת שלנו אתה חושב שאוהדי צסקא היו רוצים לראות אצלם?
06 ספטמבר 2015, 00:17
MTA2311 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו מחתימים מישהו מהנבחרת הרוסית שהוא לא מוניה או וורונשביץ׳ (יודע מה, נגיד גם פרידזון) היינו בוכים פה כל הקיץ.
מה הקשר מכבי?
מצד שני, פרט לכספי, איזה שחקן מהנבחרת שלנו אתה חושב שאוהדי צסקא היו רוצים לראות אצלם?
מקל
06 ספטמבר 2015, 00:21
felix_r כתב:LIAV10 כתב:לא יודע עד כמה הם נהדרים (למרות המשחק המצויין נגד צרפת), אבל לא נתווכח, לפי דעתי רוסיה לא יעלו, אבל נחכה שבוע.
לדעתי זה יגמר ככה:
1. צרפת
2. ישראל
3/4. פולין-פינלנד
5/6. בוסניה-רוסיה
אגב, לדעתי קופונן כמה רמות מעל חברו לקבוצה (שהוא כנראה הכי טוב אצל הרוסים).
ברוכים החוזרים
לא מאמין שישראל תסיים יותר גבוה מאשר מקום 3.
אם כל ההתלהבות מהנצחון על רוסיה, אסור לשכוח שזאת בערך החמישיה השלישית של רוסיה
06 ספטמבר 2015, 00:26
06 ספטמבר 2015, 00:26
LIAV10 כתב:אם מכבי היו מחתימים מישהו מהנבחרת הרוסית שהוא לא מוניה או וורונשביץ׳ (יודע מה, נגיד גם פרידזון) היינו בוכים פה כל הקיץ.
06 ספטמבר 2015, 00:27
jol9 כתב:LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו מחתימים מישהו מהנבחרת הרוסית שהוא לא מוניה או וורונשביץ׳ (יודע מה, נגיד גם פרידזון) היינו בוכים פה כל הקיץ.
מה הקשר מכבי?
06 ספטמבר 2015, 00:28
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו מחתימים מישהו מהנבחרת הרוסית שהוא לא מוניה או וורונשביץ׳ (יודע מה, נגיד גם פרידזון) היינו בוכים פה כל הקיץ.
מה הקשר מכבי?
אתם לא מבינים מה שאני אומר, אה?
לא אמרתי שישראל זאת הדרים טים המקורית, אמרתי שרוסיה מאוד חלשה, נניח שהם עדיין טובים מישראל (הם לא), נראה לך שאוהדי הפועל טמבור רלי אזור מתלהבים שהם מנצחים את עירוני הירקנייה של אלי נווה שאנן? אין מה להתלהב שנבחרת בינונית ניצחה נבחרת חלשה.
אם היינו מנצחים את צרפת או את רוסייה לפני 8 שנים הייתי מתלהב איתכם, אבל יש פה הגזמה מטורפת, כולה פאקינג נבחרת עם מוניה ופרידזון כשחקנים מובילים.
06 ספטמבר 2015, 00:33
06 ספטמבר 2015, 00:35
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו מחתימים מישהו מהנבחרת הרוסית שהוא לא מוניה או וורונשביץ׳ (יודע מה, נגיד גם פרידזון) היינו בוכים פה כל הקיץ.
מה הקשר מכבי?
אתם לא מבינים מה שאני אומר, אה?
לא אמרתי שישראל זאת הדרים טים המקורית, אמרתי שרוסיה מאוד חלשה, נניח שהם עדיין טובים מישראל (הם לא), נראה לך שאוהדי הפועל טמבור רלי אזור מתלהבים שהם מנצחים את עירוני הירקנייה של אלי נווה שאנן? אין מה להתלהב שנבחרת בינונית ניצחה נבחרת חלשה.
אם היינו מנצחים את צרפת או את רוסייה לפני 8 שנים הייתי מתלהב איתכם, אבל יש פה הגזמה מטורפת, כולה פאקינג נבחרת עם מוניה ופרידזון כשחקנים מובילים.
06 ספטמבר 2015, 00:36
MTA2311 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו מחתימים מישהו מהנבחרת הרוסית שהוא לא מוניה או וורונשביץ׳ (יודע מה, נגיד גם פרידזון) היינו בוכים פה כל הקיץ.
מה הקשר מכבי?
מקל
06 ספטמבר 2015, 00:39
06 ספטמבר 2015, 00:40
06 ספטמבר 2015, 00:41
LIAV10 כתב:מדהים אותי שאתה מתעקש להבין את זה כאילו אני מעלה מהערך של הנבחרת שלנו.
אני אעשה את זה פשוט, ישראל נראים כמו חרא ורוסיה כמו שלשול.
הייתי מלתהב אם היינו מנצחים את רוסיה של לפני שלוש שנים (כמו שיוני אמר), כולם מתלהבים מניצחון על נבחרת שהעא לכל היותר שוות ערך לזאת שלנו (וגם זה לא), אני עדיין מחכה לברכות מפרס.
06 ספטמבר 2015, 00:44
MTA2311 כתב:מכירים את האפסים האלה ששותקים במשך דיון של שעות, ואז באים ביציאה של "האמת היא איפשהו באמצע"?
אז זה.
06 ספטמבר 2015, 00:45
my man כתב:MTA2311 כתב:מכירים את האפסים האלה ששותקים במשך דיון של שעות, ואז באים ביציאה של "האמת היא איפשהו באמצע"?
אז זה.
יוני!