פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי ת"א- הכנות לעונת 15/16- מכבי הביסה את רמת גן

10 ספטמבר 2015, 19:27

אני מתרגש בצורה לא אופיינית.
שיתחיל כבר.

10 ספטמבר 2015, 19:59

שמואל1 כתב:המאמן רוצה גבוה נוסף כגיבוי לסנטר הברזילאי, בהנהלה מעדיפים להמתין להתאוששות המלאה שלו

קרה פעם שגודס אמר ''תקשיבו אני צריך X כי *הסבר מקצועי*'' וההנהלה אמרה ''אתה המאמן אתה בטח יודע הכי טוב''?

10 ספטמבר 2015, 20:03

גם לבלאט זה לא קרה.

10 ספטמבר 2015, 20:04

המאמן היחיד שקיבל את מבוקשו, הוא פיני גרשון.

10 ספטמבר 2015, 20:11

אני לא מבין על מה ההתלהבות. זה היה חמור מאוד אם קבוצה שמתיימרת לרצות להגיע לפיינל פור יורוליג לא היתה מפרקת 40 הפרש קבוצת ליגה לאומית בארץ. וזה בכלל לא משנה אם זו קבוצה חדשה, אחרי פגרה,
לפני פגרה, כולם פצועים, כולם בריאים..עם הבדלי תקציב של בערך 20 מיליון דולר אוי לנו אם לא נפרק יריבה כזאת.
בכל מקרה - תצננו את ההתלהבות. אם המשחק היה נגד נבחרת סרביה פבראני לא היה קולע נקודה והיינו מובסים. הכל עניין של פרופורציה. יש עוד הרבה עבודה, ואני בכלל לא בטוח שפבראני יישאר בקבוצה עוד כמה חודשים.

10 ספטמבר 2015, 20:13

Number8 כתב:אני לא מבין על מה ההתלהבות. זה היה חמור מאוד אם קבוצה שמתיימרת לרצות להגיע לפיינל פור יורוליג לא היתה מפרקת 40 הפרש קבוצת ליגה לאומית בארץ. וזה בכלל לא משנה אם זו קבוצה חדשה, אחרי פגרה,
לפני פגרה, כולם פצועים, כולם בריאים..עם הבדלי תקציב של בערך 20 מיליון דולר אוי לנו אם לא נפרק יריבה כזאת.
בכל מקרה - תצננו את ההתלהבות. אם המשחק היה נגד נבחרת סרביה פבראני לא היה קולע נקודה והיינו מובסים. הכל עניין של פרופורציה. יש עוד הרבה עבודה, ואני בכלל לא בטוח שפבראני יישאר בקבוצה עוד כמה חודשים.

תמונה
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 10 ספטמבר 2015, 20:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

10 ספטמבר 2015, 20:17

Number8 כתב:אני לא מבין על מה ההתלהבות. זה היה חמור מאוד אם קבוצה שמתיימרת לרצות להגיע לפיינל פור יורוליג לא היתה מפרקת 40 הפרש קבוצת ליגה לאומית בארץ. וזה בכלל לא משנה אם זו קבוצה חדשה, אחרי פגרה,

חודשים של יובש ועשרות ת'רדים על כלום ושום דבר היו מנת חלקנו בקיץ הזה. זה לגיטימי להתלהב מהמשחק הראשון שהקבוצה משחקת (אני הייתי מתלהב גם אם המשחק היה נגד שמשון בלוני אלחנן האגדית).

10 ספטמבר 2015, 20:20

צר לי, אבל המשחק הזה לא שווה כלום.

10 ספטמבר 2015, 20:25

גודס אחרי המשחק

גיא גודס: "משחק אימון ראשון, חשוב להתחיל להריץ את הקבוצה. משחק של גישושים - גם מבחינת החבר׳ה החדשים וגם מבחינת סגנון המשחק - וזה בהחלט עבר בהצלחה. ברור שיש עוד הרבה פרמטרים לשפר ולחדד גם בהתקפה וגם בהגנה, ובשביל זה יש אימונים. כל החוזרים מפציעות נראים בסדר גמור ולאט לאט נכנסים לכושר".

10 ספטמבר 2015, 20:27

ברור לך ש90% מהתגובות פה הם ציניות, נכון?

10 ספטמבר 2015, 20:46

אני לא מתרגש בצורה לא אופיינית. אולי בגלל שהראש לגמרי בנבחרת.
מדים יפים לאללה, אהבתי!

10 ספטמבר 2015, 20:51

ניצחון יפה אבל זה לא מעיד על כלום

10 ספטמבר 2015, 20:53

וואי אתם כאלה קקות
ראיתם מישהו אומר פה שבטוח לוקחים אליפות אחרי הניצחון הזה? ראיתם מישהו אומר שאנחנו מגיעים לפיינל פור? ראיתם מישהו שניתח פה בצורה מקצועית את המשחק?
יש שוב מכבי, יש קלעים, יש תוצאות, תנו ליהנות מזה אינעל רבאק
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 10 ספטמבר 2015, 20:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

10 ספטמבר 2015, 20:57

מניאקים. כל היחידה הזאת, מניאקים.

10 ספטמבר 2015, 23:58

למישו יש פרטים על המשחק? לא נתונים, פרטים...איך היה?

Re: מכבי ת"א - הכנות לעונת 15/16 - מכבי הביסה את רמת גן

11 ספטמבר 2015, 08:09

ניקולה ממשיך לעשות לעצמו חברים -
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 96601.html

יש לי תחושה שהוא לא יאריך עוד הרבה ימים.

11 ספטמבר 2015, 09:37

זה לא היה ברור? זה כל היום רץ לי בראש. ״הם כבר בצרפת, למה שלא ימשיכו ישר לטורניר ההכנה?״

האמת שלא יקרה כלום אם יצטרפו. הטורניר הזה מתקיים בצרפת ומסתיים ב20.9 שזה בדיוק התאריך בו נגמר היורובאסקט.
אפשר יהיה לשחרר להם קצת יותר מנוחה בארץ אבל מחנה אימונים בחו״ל זה משהו ששווה להצטרף אליו, וגם יוגב ודגן בוודאי יודעים את זה.

11 ספטמבר 2015, 10:30

roy1000 כתב:ניקולה ממשיך לעשות לעצמו חברים -

האמת שהדרישה/בקשה הזאת לא נשמעת לי מופרכת לגמרי...

11 ספטמבר 2015, 10:34

הייתי בטוח שזה מה שיקרה. שיתאפקו עוד 4 ימים. לא יקרה כלום.

11 ספטמבר 2015, 10:57

jol9 כתב:
roy1000 כתב:ניקולה ממשיך לעשות לעצמו חברים -

האמת שהדרישה/בקשה הזאת לא נשמעת לי מופרכת לגמרי...

לדעתי זה טיפשי. עדיף לתת להם כמה ימי מנוחה אחרי הקמפיין האינטנסיבי הזה.
פרסם תגובה