פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורובאסקט, שמינית גמר: ישראל נגד איטליה, ראשון, 19:30

11 ספטמבר 2015, 02:43

לאלו ששומרים כאן חג ולא יוכלו לצפות בשידור הישיר (אם נעלה לרבע הגמר יש סבירות קטנה שגם המשחק הבא ייערך בחג),
יש איזשהו אתר בחו"ל שאתם מכירים שישדר את המשחק הזה בשידור חוזר? אני בכוונה אומר חו"ל כי יש בעיה הילכתית
להינות מחילול חג של יהודים, כלומר שידור בערוץ הספורט.

11 ספטמבר 2015, 02:46

~Box & 1~ כתב:לאלו ששומרים כאן חג ולא יוכלו לצפות בשידור הישיר (אם נעלה לרבע הגמר יש סבירות קטנה שגם המשחק הבא ייערך בחג),
יש איזשהו אתר בחו"ל שאתם מכירים שישדר את המשחק הזה בשידור חוזר? אני בכוונה אומר חו"ל כי יש בעיה הילכתית
להינות מחילול חג של יהודים, כלומר שידור בערוץ הספורט.

http://www.livebasketball.tv/

11 ספטמבר 2015, 02:48

תודה פליקס. מכיר את האופציה הזו.
אני מנסה למצוא חלופה אחרת כדי שלא אצטרך לשלם בגלל משחק או מקסימום שניים על מנוי חודשי.

11 ספטמבר 2015, 09:55

אם למדינה הזאת יש שרת ספורט, המשחק הזה צריך לזוז יום אחד קדימה/אחורה, או לכל הפחות להיות מוקדם לשעה 17:00.
לא הגיוני שכל המדינה תשב לשולחן חג והנבחרת תשחק. בחרו את השעה הכי מטומטמת שיכלו.

11 ספטמבר 2015, 10:00

שרת הספורט עסוקה כרגע בנסיון לבטל את הכדורגל בשבת. אל תפריע לה.

11 ספטמבר 2015, 10:04

טוב, אין סיכוי שאני אצפה במשחק הזה ועוד הרבה אנשים שכן איכפת להם מהנבחרת.
חבל.

11 ספטמבר 2015, 10:07

אדגר פו כתב:טוב, אין סיכוי שאני אצפה במשחק הזה ועוד הרבה אנשים שכן איכפת להם מהנבחרת.
חבל.

זו תהיה בושה וחרפה אם המשחק הזה קורה בשעה הזאת.

11 ספטמבר 2015, 10:08

החציל האצטקי כתב:אם למדינה הזאת יש שרת ספורט, המשחק הזה צריך לזוז יום אחד קדימה/אחורה, או לכל הפחות להיות מוקדם לשעה 17:00.
לא הגיוני שכל המדינה תשב לשולחן חג והנבחרת תשחק. בחרו את השעה הכי מטומטמת שיכלו.

נראה לך שמישהו סופר את מירי רגב? יש סדר מסויים למשחקים והמארגנים לא מוכנים להזיז את השעות. ישראל ידעה את זה מראש. ניסו לשנות ולא הצליחו. צריך לקחת דברים בפרופורציה. כולה ראש השנה, לא יום כיפור.

11 ספטמבר 2015, 10:11

roy1000 כתב:נראה לך שמישהו סופר את מירי רגב? יש סדר מסויים למשחקים והמארגנים לא מוכנים להזיז את השעות. ישראל ידעה את זה מראש. ניסו לשנות ולא הצליחו. צריך לקחת דברים בפרופורציה. כולה ראש השנה, לא יום כיפור.

נראה לי שאם ביבי ה*אני אוותר על שם התואר המכפיש* התקשר לארז לברך אותו אחרי רוסיה, אבל נשאר אדיש לדבר כזה- זה מראה בדיוק את הפרצוף שלו.
בעצם, כשחושבים על זה שוב- אין סיכוי שהמשחק יזוז.

תמונה

11 ספטמבר 2015, 10:12

לדעתי כבר מאוחר מדי להתערבות כזאת או אחרת, אחרי שהם דחו אותנו פעמיים שום דבר כבר לא ישתנה.

לדעתי איטליה תנצח ובזה תיגמר האליפות.

11 ספטמבר 2015, 10:15

אדגר פו כתב:לדעתי כבר מאוחר מדי להתערבות כזאת או אחרת, אחרי שהם דחו אותנו פעמיים שום דבר כבר לא ישתנה.

לדעתי איטליה תנצח ובזה תיגמר האליפות.

מסכים עם המשפט הראשון - ניסו לשנות את זה עוד לפני פתיחת הטורניר ונכשלו.

לא מבין מה קשור המשפט השני?

11 ספטמבר 2015, 10:16

מה קשור ? סתם הערכה לגבי המשחק.

11 ספטמבר 2015, 10:16

יהיה לא פחות מגוחך האמת אם ביבי יתערב ישירות בסוגייה הזאת.
אני לא אוהב את הנסיונות האלה לשנות סדרי עולם רק כי זה לא מתיישב עם הלו"ז היהודי. זה מה יש. לא נעים, אבל גם לא נורא.

11 ספטמבר 2015, 10:19

אני גם חושב שאתם מגזימים פה. זה לא פעם ראשונה ולא אחרונה שישראל משחקים בחגים. זה קורה גם בליל הסדר (שזה חג "גדול" יותר מראש השנה). הגבול הוא ברור וזה יום כיפור.

11 ספטמבר 2015, 10:19

MTA2311 כתב:יהיה לא פחות מגוחך האמת אם ביבי יתערב ישירות בסוגייה הזאת.
אני לא אוהב את הנסיונות האלה לשנות סדרי עולם רק כי זה לא מתיישב עם הלו"ז היהודי. זה מה יש. לא נעים, אבל גם לא נורא.

יש סיבה. לא ביבי, אבל בוודאי שרגב צריכה לשנות את זה. בשביל מה יש משרד ספורט אם לא בשביל לטפל גם במחדלים כאלה בזמן אמת?

נראה לך הגיוני שאני (הצופה הכי אדוק) אזגזג בין שולחן חג לטלוויזיה כל הערב? אצפה במשחק דרך הסמארטפון בזמן הברכות? (עזוב את החבר׳ה הדתיים, שכבר התרגלו לגמרי לקיפוח בקטע הזה)
זה בושה.

תמונה

11 ספטמבר 2015, 10:24

החציל האצטקי כתב:יש סיבה. לא ביבי, אבל בוודאי שרגב צריכה לשנות את זה. בשביל מה יש משרד ספורט אם לא בשביל לטפל גם במחדלים כאלה בזמן אמת?

נראה לך הגיוני שאני (הצופה הכי אדוק) אזגזג בין שולחן חג לטלוויזיה כל הערב? אצפה במשחק דרך הסמארטפון בזמן הברכות? (עזוב את החבר׳ה הדתיים, שכבר התרגלו לגמרי לקיפוח בקטע הזה)
זה בושה.

אי אפשר לשים את הטלוויזיה בלי קול ולהגניב מבט תוך כדי הארוחה כמו בכל משפחה מתורבתת במדינה?

11 ספטמבר 2015, 10:26

עדיף לא לצפות בכלל במקרה כזה מאשר לחטוף נזיפה מהאישה ולעשות צחוק מהאורחים.
יש גם המון שהולכים להתארח ולא נראה לי שפוי לבקש לצפות במשחק תוך כדי סעודה.

11 ספטמבר 2015, 10:27

האמת עם כל הסלידה שלי מענייני הדת (ויסלחו לי החברה הדתיים), הפעם אני לגמרי מסכים.
בארץ יש שני חגים משפחתיים עם ארוחות משפחתיות - פסח וראש השנה. אם המשחק נופל על אחד מהם, ברור ש80% לפחות מאלה שרצו
לראות את המשחק לא יוכלו.
אתם שוכחים שברוב המשפחות אולי אחד או שניים מבני המשפחה לכל היותר מתעניינים במשחק. האחרים ייראו בזה בזלזול בחג או במשפחה.

ביבי ממש לא קשור לעניין, ורגב צריכה וחייבת להתערב ולפעיל לחץ בנושא הזה.

מה היה קורה אם המשחק היה נופל על כריסמס למשל? או על ה31.12?

11 ספטמבר 2015, 10:31

כריסמס משפיע על כל הנבחרות בטורניר חוץ מישראל. אין מה לעשות.

11 ספטמבר 2015, 10:35

MTA2311 כתב:כריסמס משפיע על כל הנבחרות בטורניר חוץ מישראל. אין מה לעשות.

אבל אם ישראל היא חלק מהטורניר, אז צריכים להתחשב בה.
זה לא שמדובר בשחקן אחד יהודי/מוסלמי/נוצרי או וואטאוור. מדובר בנבחרת שלמה שמייצגת מדינה שלמה.
אני באמת לא רואה סיבה למה לא להתחשב ולשנות את לוח המשחקים.

סתם נניח, נראה לך שאם היה איזה חג קדוש באיסלאם בתקופה הזאת, היו מכריחים את הטורקים לשחק בו?
פרסם תגובה