יוסי22 כתב:פדרר עם טורניר נהדר שבו הוא לא נשבר לאורך כל הטורניר ועד כמה שזכור לי גם לא הגיעו לאפשרות שבירה נגדו .
לוקח את הגמר 7-6(1) 6-3 על נובאק במשחק שקט ומשכנע אחרי ניצחון בשתי מערכות בחצי על מארי .
עכשיו עוד גראנד סלאם שבו הוא אחד המועמדים לתואר בגיל 34 אחרי הפספוס הכואב בוויימבלדון , הבעיה היא שנובאק כל כך חזק מנטלית שזה מתסכל .
מקווה מאוד שייקח עוד סלאם ודווקא אחרי ווימבלדון אני אופטימי שהוא יכול לקחת , מקווה שזה גם יקרה .
ברכות. באמת מדהים שפדרר עושה את זה פעם אחר פעם..
באופן מפתיע יש לו יתרון מנטלי לא מבוטל גם על מארי וגם על נובאק. במקרה של נובאק, הוא לרוב מפסיד לו במשחקים שבהם פשוט נגמר לו
הכוח (וזה המצב בדר"כ בסלאמים).
באופן כללי, ההימור הבטוח ביותר הוא שפדרר לא יצליח לגרד עוד גראנד סלאם (בכל זאת עברו למעלה משלוש שנים מהזכיה האחרונה שלו).
אבל הוא באמת חווה עונה מצויינת, והשאלה הגדולה היא כמה שניתן להמנע מטניסאים מכשילים בדרך, כמו למשל מונפיס.
אם תהיה לו דרך פנויה עד החצי גמר, אז שם אני מהמר שרק וורינקה יכול לנצח אותו. אם יגיע לגמר וזה יהיה מול נובאק,הואיצטרך נס בשביל לנצח.
נובאק הוא הפייבוריט הברור לקחת את הטורניר, למרות שני ההפסדים שלו בקנדה ובסינסי.
מארי צריך שדברים יתחברו לו, ושתתפנה לו הדרך. הוא יעדיף דווקא להיות בחצי של נובאק ולא של פדרר.
וורינקה הוא טניסאי שאסור לפסול. אם הוא יצליח לחבר את הטניס שלו שוב לטורניר אחד, כמו שכבר עשה פעמיים בשנתיים האחרונות, הוא
יכול לנצח כל אחד, והוא גם היחיד שלא עולה כאנדרדוג מול נובאק.
צ'יליץ' צריך להתפלל לעשות רבע גמר. גם זה נראה לי עניין של מזל והגרלה.
נישיקורי הוא תעלומה. מאוד לא יציב פיזית, ולא ברור באיזה מצב גופני הוא מגיע לטורניר. אם יגיע כשיר לחלוטין, אז רבע וגם חצי הם הישגים
ריאליים, אבל לא מעבר.
רפא.... אם יגיע לשמינית זה יהיה הישג גדול עבורו.