המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מה, לא נהוג לעשות סלפי עם המוהל כשאתה מחזיק את העורלה שהוסרה ממך במהלך האקט?
אפס.
זאת תמונת הנושא שלי בפייסבוק
תמונת "עם האחים" קלאסית.
כרמל מתה עליהן
על מי?
rc4991 כתב:על התמונות האלה של הערסים
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:על התמונות האלה של הערסים
ברור
שלחתי לרפי קזאילה הצעת נישואין, מחכה לתשובה
שמואל1 כתב:פיק ללא ספק שבר את כל השיאים.
איזה עיתונאי עלוב. רצוי שילמד את חוקי המדינה ולפני שהוא מעלה כתבות ראשיות לאתר ספורט.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:פיק ללא ספק שבר את כל השיאים.
איזה עיתונאי עלוב. רצוי שילמד את חוקי המדינה ולפני שהוא מעלה כתבות ראשיות לאתר ספורט.
לא חושבת שיש לו אינטרס לבטל לרוצ'סטי את האזרחות כמו שיש לו אינטרס שכל השנה ידברו על כמה המתאזרחים של מכבי לא לגיטימיים
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:פיק ללא ספק שבר את כל השיאים.
לא חושבת שיש לו אינטרס לבטל לרוצ'סטי את האזרחות כמו שיש לו אינטרס שכל השנה ידברו על כמה המתאזרחים של מכבי לא לגיטימיים
זה לא משנה הכתבה הזו דנה באזרחות של בנאדם יהודי על פי החוק! עכשיו בהמשך למשפט הקודם זה כלל לא משנה עם הוא עבר ברית או צולב את עצמו על עץ כל ערב. זו מדינת חוק וזהו!
יש דרכים אנושיות שלא נכנסות לעורלה של בנאדם לדון על יהדותו...מגעיל דוחה מוציא ממני את כל הרע שבי הפיק הזה!
MTA2311 כתב:גם במדינת חוק אפשר להעלות נושאים כאלה לדיון. לא זאת הבעיה.
אם הוא היה עיתונאי אמיתי, ולא כתב רכילות זולה, הוא היה יכול דווקא לייצר פה כתבה יפה, על הבעייתיות בהענקת אזרחות לאדם מתוקף היותו יהודי על פי חוק, כשבפועל הוא גדל והתחנך כנוצרי לכל דבר. אבל לא, בואו נשים תמונות שלו על רקע כנסיות באיטליה, ונתהה איך אין לו תמונה עם הזין הנימול בחוץ באינסטוש. מביך.
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:פיק ללא ספק שבר את כל השיאים.
זה לא משנה הכתבה הזו דנה באזרחות של בנאדם יהודי על פי החוק! עכשיו בהמשך למשפט הקודם זה כלל לא משנה עם הוא עבר ברית או צולב את עצמו על עץ כל ערב. זו מדינת חוק וזהו!
יש דרכים אנושיות שלא נכנסות לעורלה של בנאדם לדון על יהדותו...מגעיל דוחה מוציא ממני את כל הרע שבי הפיק הזה!
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:פיק ללא ספק שבר את כל השיאים.
ואני מסכימה איתך, אבל אתה מדבר פה כאילו פיק זה עיתונאי מכובד שאכפת לו מהדברים האלה וכולם פה יודעים שזה לא המצב
מה שניסיתי להגיד זה שהוא יודע שהתקשורת מעצבת את דעת הקהל והוא מתכוון להשתמש בזה בשביל להתנגח במכבי השנה, לא משנה עד כמה הכתבות שלו נמוכות ומבזות
מגעיל דוחה מוציא ממני את כל הרע שבי הפיק הזה!
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:פיק ללא ספק שבר את כל השיאים.
ואני מסכימה איתך, אבל אתה מדבר פה כאילו פיק זה עיתונאי מכובד שאכפת לו מהדברים האלה וכולם פה יודעים שזה לא המצב
מה שניסיתי להגיד זה שהוא יודע שהתקשורת מעצבת את דעת הקהל והוא מתכוון להשתמש בזה בשביל להתנגח במכבי השנה, לא משנה עד כמה הכתבות שלו נמוכות ומבזות
ולכן זה:מגעיל דוחה מוציא ממני את כל הרע שבי הפיק הזה!
MTA2311 כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/257388.html?ref=hp
אם הייתי פוגש את פיק האפס ברחוב, הייתי מעיף לו כאפה עם הזין. כזה אפס.
גם לי יש תמונות בכנסיות מטיולים באיטליה. ככה אתה מנסה להעביר את הנקודה שלך (שיכול להיות שהיא נכונה)?
תת רמה. בושה שהוא עיתונאי בישראל.
my man כתב:MTA2311 כתב:מה, לא נהוג לעשות סלפי עם המוהל כשאתה מחזיק את העורלה שהוסרה ממך במהלך האקט?
אפס.
לי זה מזכיר את המערכון של אודי ואביעד...
"באתי לקב"ן עם העורלה שלי ואמרתי לו- חבר לי אותה אני רוצה פרופיל 100" "שיחרר אותי על 21"
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/257388.html?ref=hp
אם הייתי פוגש את פיק האפס ברחוב, הייתי מעיף לו כאפה עם הזין. כזה אפס.
גם לי יש תמונות בכנסיות מטיולים באיטליה. ככה אתה מנסה להעביר את הנקודה שלך (שיכול להיות שהיא נכונה)?
תת רמה. בושה שהוא עיתונאי בישראל.
פיק פשוט לא מבין על מה הוא מדבר. רוצ'סטי לא יהודי ומעולם לא נדרש להצהיר על כך. אבא שלו יהודי ועל בסיס זה הוא קיבל אזרחות, למרות שהוא עצמו נוצרי. אם יש לו טענות, הן צריכות להיות מופנות לתיקון לחוק השבות.
דרך אגב, הטענה האמיתית צריכה להיות כל זה שהוא קיבל אזרחות למרות שאין לו שום כוונה אמיתית להשתקע במדינה, אבל כנראה שהוא לא מספיק חכם להעלות אותה.
jol9 כתב:זאת גם טענה לא עניינית
כמה אנשים אתה מכיר עם דרכונים זרים, שלא מתכוונים להשתקע באותה מדינה, ובכל זאת קיבלו דרכון כי זאת זכותם בחוק
אני מכיר 2 כאלה אצלי בבית
אני גם די בטוח שלאותו דוביד פיק יש בעצמו דרכון זר.
כל הביקורת כלפי מכבי וכלפי רוצ'סטי היא צביעות אחת גדולה.
jol9 כתב:ואם אני אמריקאי ממוצא יהודי, אני לא יכול להוציא דרכון ישראלי סתם ככה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google Adsense [Bot], מרסר ו־29 אורחים