המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אסף, הוא דיבר על החתימה שלי, בחתימה שלי יש 14 שחקנים בכירים. ראית שם את שטיין? במכבי יהיו העונה או 14 או 15 שחקנים, כולל שטיין, לא דיברתי איתך עכשיו על איכות אלא כמות, הויכוח היה הרוטציה הארוכה, לא האיכויות של שטיין. והסגל שהרכבתי לא אמור לעלות הרבה יותר מאשר השנה באופן משמעותי, ריאלי לחלוטין. בסגל הזה אתה מחתים את פרקינס, רכז זר ולנדסברג, שלושתם יחד לא אמורים לעלות מעל 2 מליון דולר, ולשמר את סופו בעוד מליון דולר. את הנדריקס, פפלוקאס ובורשטיין אתה משחרר. השאר כבר חתומים. סגל יותר יקר, אבל לא יקר להחריד, לא הבאתי לך את נבארו.
קודי כתב:לנגפורד שקט היום בצורה מוזרה בלי אפילו ציוץ אחד...
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:לנגפורד שקט היום בצורה מוזרה בלי אפילו ציוץ אחד...
היו כבר ימים שהוא לא צייץ..זה לא משהו שצריך להפיח בכם תקווה
Runner30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:לנגפורד שקט היום בצורה מוזרה בלי אפילו ציוץ אחד...
היו כבר ימים שהוא לא צייץ..זה לא משהו שצריך להפיח בכם תקווה
לנגפורד שקט, אפילו לא מצייץ, תרתי משמע
MTA2311 כתב:לי זה די ברור שהוא לא יחתום בסוף, בגלל פערים כספיים. כמובן שממכבי נשמע שזה בגלל שהוא לא בכושר מספיק טוב, או שהוא לא מתאים למרקם של הקבוצה. כמו תמיד...
וליאב, מה הבעיה עם התרתי משמע?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:לי זה די ברור שהוא לא יחתום בסוף, בגלל פערים כספיים. כמובן שממכבי נשמע שזה בגלל שהוא לא בכושר מספיק טוב, או שהוא לא מתאים למרקם של הקבוצה. כמו תמיד...
אני מפחד להגיד, כי אם אני טועה אני אצא טמבל..
למרות שנראה לי שאני צודק..
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:לי זה די ברור שהוא לא יחתום בסוף, בגלל פערים כספיים. כמובן שממכבי נשמע שזה בגלל שהוא לא בכושר מספיק טוב, או שהוא לא מתאים למרקם של הקבוצה. כמו תמיד...
אני מפחד להגיד, כי אם אני טועה אני אצא טמבל..
למרות שנראה לי שאני צודק..
כשאומרים שבן אדם לא צייץ הכוונה היא שהוא שקט ובמקרה הזה "לא צייץ" אומר גם שהוא לא פרסם כלום בטווייטר.. אין שום בעייה להגיד תרתי משמע במקרה הזה.
קודי כתב:סוף סוף לנגפורד מצייץ:
Finally,Offer(s) in hand this morning... A couple surprises I must say...
זה טוב או רע? לא ברור...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים