פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
26 ספטמבר 2015, 19:54
עידן כתב:my man כתב:16 הפרש לשוויון- אני כבר אוהב את הקבוצה הזו...
זוכרים את העונה של רייס- לא היה הפרש שהרגשנו שהוא לא בהישג יד..
בשלושה משחקי הכנה כבר חזרנו מדו ספרתי. אני אוהב את זה!
זה נכון. השלב הבא - לא להגיע למצב שאתה בפיגור כזה מלכתחילה..
אני מאמין שזה יגיע...אנחנו רק בהכנה...
26 ספטמבר 2015, 19:55
אחדשיודע כתב:אני מקשקש? אני זה שקבעתי ש-"הקבוצה הזאת מאוד חלשה הגנתית" עוד לפני שראיתי שני משחקים שלמים שלה? שני שחקני הגנה "חלשים" לא מנבאים כלום לגבי הקבוצה כולה.
די כבר לייצר היסטריה משום דבר. אין קבוצה מושלמת ומכבי כנראה שלא תהיה קבוצת ההגנה הכי טובה באירופה, אבל מדובר בפאקינג משחק שני שאנחנו רואים מהקבוצה הזאת.
הקבוצה שהייתה על המגרש הייתה מאוד חלשה הגנתית. זו עובדה. אני לא יודע על מה אתה בכלל מדבר או מתווכח.
יוסי22 כתב:LIAV10 כתב:ההבדל זה סמית׳.
אם הוא יהיה חד העונה יהיה פה טוב.
סמית , פארמר , רוצ'סטי ולאנדסברג הם שחקנים שיכולים לקבור קבוצה , זה חשוב שהקבוצה לא תקום ותיפול על סמית כי אז בהצלבה מול קבוצה בכירה ביורוליג ישלחו הכול כדי לגמור אותו ויפרקו את הקבוצה .
לטעמי הקבוצה הזו תקום ותיפול על פבארני , הקו האחורי נהדר ... אין פה יותר מידי מה להתלבט .. הקו הקידמי טוב אם פבארני טוב ... במידה ולא , מכבי בבעיה .
מסכים לגמרי
היה פשוט מדהים רוסצטי וואו איזה מסירות איזה מהירות איזו קליעה פשוט פסיכופט הלוואי ונראה ממנו את זה הרבה השנה
מדובר על הקלעי המוביל ביורוליג למי ששכח, שחקן כזה הרבה זמן לא היה לנו
26 ספטמבר 2015, 19:56
לוגן אלכסנדר והיינס בערוץ השני..איזה דיכאון להזכר בהם

מילאנו אחרייהם..
מה שמדאיג אותי זה שסמית עם הכי הרבה דקות במחצית הזו , מכבי חייבת להוריד ממנו לחץ העונה .
אולי זה גם בגלל שלאנדסברג חסר , הוא מאוד חשוב לקבוצה הזו ... מקווה שבמשחק הבא הוא כבר יחזור ... מעניין לראות את הקבוצה הזו בהרכב מלא .
בנדר מראה שאין לו כל כך מה למכור נגד קבוצה קצת יותר פיזית.
מכבי חייבת גבוה.
26 ספטמבר 2015, 19:57
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:אני מקשקש? אני זה שקבעתי ש-"הקבוצה הזאת מאוד חלשה הגנתית" עוד לפני שראיתי שני משחקים שלמים שלה? שני שחקני הגנה "חלשים" לא מנבאים כלום לגבי הקבוצה כולה.
די כבר לייצר היסטריה משום דבר. אין קבוצה מושלמת ומכבי כנראה שלא תהיה קבוצת ההגנה הכי טובה באירופה, אבל מדובר בפאקינג משחק שני שאנחנו רואים מהקבוצה הזאת.
הקבוצה שהייתה על המגרש הייתה מאוד חלשה הגנתית. זו עובדה. אני לא יודע על מה אתה בכלל מדבר או מתווכח.
וזה לא אומר כלום לגבי ההמשך, מה לא מובן? צא מדמות הנביא.
אני לא מבין מי עובד שם באון-ליין של מנהלת הליגה. איך יכול להיות שרוצ'סטי הוא הכי גרוע בפלוס/מינוס עם 6- ??
אההה... עכשיו זה השתנה. הם פשוט איטיים...
נערך לאחרונה על ידי
felix_r בתאריך 26 ספטמבר 2015, 19:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
שמואל1 כתב:בנדר מראה שאין לו כל כך מה למכור נגד קבוצה קצת יותר פיזית.
מכבי חייבת גבוה.
בנדר שיחק 5 דקות ...
26 ספטמבר 2015, 19:58
מי שהיה נהדר לדעתי זה אמבקווה הוא כזה פיזי 11 נקודות הוא נתן והגנה טובה
26 ספטמבר 2015, 19:59
הכלים ההתקפיים שלנו בקו האחורי בלתי נגמרים, אבל מעט חד-מימדיים. צריך לחדור הגנות מעבר ללקלוע ג'אמפים. להגיע לטבעת. אבל זה פונקציה של בטחון ואסרטיביות- לשחקנים יש את היכולת לעשות את זה וזו לא בעיה חמורה. טיילור ופארמר מדגימים קילר אינסטינקט בשני הערבים האלה ברמה שלא זכורה לנו כאן- שני חבר'ה נטולי פחד. סמית', רנדל, יוגב, אמבקווה הם שחקני דבק נפלאים- לוחמים משובחים שעוצרים שחקנים בהגנה. הרוטציה בין הגארדים מוציאה מרוצ'סטי ופארמר יותר הגנתית וזה גם כן סופר משמעותי. החסרון העיקרי נותר- אנחנו חייבים כתובת בצבע, פבראני לא שווה יותר מסנטר שלישי. חבל על הזמן. עם סנטר אמיתי ומשחק פנים-חוץ אנחנו מסוגלים לשרוף כל יריבה באירופה.
לגבי בנדר- הוא לחלוטין לא הבעיה. היכולת שלו להוריד ריבאונדים, לרוץ את המגרש בכדרור ולאיים בקליעה ובמגרש הפתוח היא מה שהקבוצה הזאת צריכה. חסר סנטר אמיתי שכל הקלעים הרצחניים יהנו מהאש שהוא מושך.
26 ספטמבר 2015, 19:59
יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:בנדר מראה שאין לו כל כך מה למכור נגד קבוצה קצת יותר פיזית.
מכבי חייבת גבוה.
בנדר שיחק 5 דקות ...
והיה רע.
26 ספטמבר 2015, 20:00
שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:בנדר מראה שאין לו כל כך מה למכור נגד קבוצה קצת יותר פיזית.
מכבי חייבת גבוה.
בנדר שיחק 5 דקות ...
והיה רע.
הוא לא היה רע
26 ספטמבר 2015, 20:05
למה לפתוח עם כזו חמישייה??
26 ספטמבר 2015, 20:06
אי אפשר להתחיל את המחצית בצורה נורמאלית?
26 ספטמבר 2015, 20:09
מה זה השיפוט הזה??
26 ספטמבר 2015, 20:10
יש לרוצ'סטי את התנועה הזאת של קלעי שכולם יודעים שצריך לשמור עליו ועדיין הוא מצליח לסדר לעצמו זריקה פנויה
26 ספטמבר 2015, 20:10
ואו רוצ'סטי!
26 ספטמבר 2015, 20:11
איזה כח אש אדיר יש לנו מהשלוש השנה לעומת שנה שעברה.. בלתי נתפס האמת