המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:יש לבן אדם הזה אישיות מדהימה
בן אדם מאוד נחמד
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:יש לבן אדם הזה אישיות מדהימה
בן אדם מאוד נחמד
מבחינת חומר אנושי אין לי ספק שהקבוצה הזאת עדיפה בהרבה על הקודמת, טוב שזה לא רק זה כנראה.
אביהוא כתב:אין כמו מישפוחה![]()
jol9 כתב:רוצ'סטי נראה כמו השכן ממול...
מזכיר לי קצת את ג'ון סטוקטון שיצא לטייל עם אשתו והילדים ברחובות בברצלונה, כששיחק באולימפיאדה עם נבחרת
החלומות, ואף אחד לא זיהה אותו...
הוא גם נראה לי טיפוס נורא טוב כזה. ללא אגו... נקווה שייתן עונה טובה.
MTA2311 כתב:היא בת 6.
MTA2311 כתב:אני חושב שהיינס הוא שחקן שתמיד נחמד שיש לך אותו על הספסל. במשחקים מבאסים, מעלים אותו לכמה דקות, הוא מספק כמה כדרורים על הברך, כמה איירבולים, אולי אפילו סל עצמי. מצב הרוח שלנו משתפר מייד וכולם ממשיכים הלאה בשגרת חייהם. פארמר מביא אינסטנט אופנס, היינס מביא אינסטנט אנטרטיינמנט. מי מאיתנו יכול לקבוע מה חשוב יותר?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שהיינס הוא שחקן שתמיד נחמד שיש לך אותו על הספסל. במשחקים מבאסים, מעלים אותו לכמה דקות, הוא מספק כמה כדרורים על הברך, כמה איירבולים, אולי אפילו סל עצמי. מצב הרוח שלנו משתפר מייד וכולם ממשיכים הלאה בשגרת חייהם. פארמר מביא אינסטנט אופנס, היינס מביא אינסטנט אנטרטיינמנט. מי מאיתנו יכול לקבוע מה חשוב יותר?
אז אתה אומר שהיינס הוא בעצם סוג של רובי וויליאמס כזה...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שהיינס הוא שחקן שתמיד נחמד שיש לך אותו על הספסל. במשחקים מבאסים, מעלים אותו לכמה דקות, הוא מספק כמה כדרורים על הברך, כמה איירבולים, אולי אפילו סל עצמי. מצב הרוח שלנו משתפר מייד וכולם ממשיכים הלאה בשגרת חייהם. פארמר מביא אינסטנט אופנס, היינס מביא אינסטנט אנטרטיינמנט. מי מאיתנו יכול לקבוע מה חשוב יותר?
אז אתה אומר שהיינס הוא בעצם סוג של רובי וויליאמס כזה...
רק מצחיק.
rc4991 כתב:הכי טוב שהוא ופארמר לא ישחקו ביחד כי הוא אפקטיבי בעיקר כשהכדור אצלו
כנראה הוא יצטרך לעלות מהספסל אבל עדיין לשחק הרבה ורק בחלק מהזמן להיות לצד פארמר
rc4991 כתב:הכי טוב שהוא ופארמר לא ישחקו ביחד כי הוא אפקטיבי בעיקר כשהכדור אצלו
כנראה הוא יצטרך לעלות מהספסל אבל עדיין לשחק הרבה ורק בחלק מהזמן להיות לצד פארמר
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־27 אורחים