המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:הפסידה רק במשחק הראשון מבין 2
felix_r כתב:מישהו ראה עכשיו בערוץ 56 את מרקז היינס מחטיא זריקת נצחון חופשית?
שמואל1 כתב:felix_r כתב:מישהו ראה עכשיו בערוץ 56 את מרקז היינס מחטיא זריקת נצחון חופשית?
למה אני לא מופתע?
גל גל כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:מישהו ראה עכשיו בערוץ 56 את מרקז היינס מחטיא זריקת נצחון חופשית?
למה אני לא מופתע?
מאיפה מהשלוש? מהקו ? לבד במתפרצת?
אדגר פו כתב:אם להיינס היה אבא יהודי הוא היה היום במכבי ?
jol9 כתב:האמת שקשה שלא להתחבר לשחקן מסוגו של גרסיה, שאגב לא מוכשר הרבה יותר מהיינס, אבל כאן בדיוק בא
ההבדל בין שחקן עם שכל ועם נשמה, שמעניין אותו לתרום לקבוצה והוא יעשה הכל בשביל זה, לבין היינס (לא שכל, לא רצון ולא נשמה).
בכלל חבל לי שמכבי לא בוחנת גם את שוק השחקנים הדרום אמריקאים (ברזיל, ארגנטינה, ונצואלה ואורוגוואי נניח).
יש שם חברה גדולים, חזקים ופייטרים, ובדר"כ גם עד שמגלים אותם, הם לא מאוד יקרים.
jol9 כתב:האמת שקשה שלא להתחבר לשחקן מסוגו של גרסיה, שאגב לא מוכשר הרבה יותר מהיינס, אבל כאן בדיוק בא
ההבדל בין שחקן עם שכל ועם נשמה, שמעניין אותו לתרום לקבוצה והוא יעשה הכל בשביל זה, לבין היינס (לא שכל, לא רצון ולא נשמה).
בכלל חבל לי שמכבי לא בוחנת גם את שוק השחקנים הדרום אמריקאים (ברזיל, ארגנטינה, ונצואלה ואורוגוואי נניח).
felix_r כתב:jol9 כתב:האמת שקשה שלא להתחבר לשחקן מסוגו של גרסיה, שאגב לא מוכשר הרבה יותר מהיינס, אבל כאן בדיוק בא
ומאיפה בא פבראני? מאוסטרליה?
.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:האמת שקשה שלא להתחבר לשחקן מסוגו של גרסיה, שאגב לא מוכשר הרבה יותר מהיינס, אבל כאן בדיוק בא
.
דווקא השכל לא זכור לי שהיה הצד החזק של גרסיה....
הוא היה שומר נהדר ובולדוג אמיתי, אבל שחקן לא חכם בעליל.
בכל מקרה הוא זכור לי לטובה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Neo, גיא, מקאדו 3, שמוליק ו־19 אורחים