חוק המתאזרחים וטיילור רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עניין המתאזרחים וטיילור רוצ'סטי- התקשורת גועשת

הודעהעל ידי roy1000 » 27 ספטמבר 2015, 12:50

felix_r כתב:מכבי בתגובה צריכה לדרוש לצמצם את מספר הקבוצו בליגה ל 8 בלבד. זה יעזור משתי בחינות:

1) פחות קבוצות, משמעו יותר ישראלים טובים לכל קבוצה

2) קבוצות קיקיוניות, שחיות על תקציבי העירייה, לא ימציאו חוקים עבור מועדונים מקצוענים

פליקס, אתה חי בסרט. אפילו פיינל פור מכבי לא מצליחה למנוע, אז נראה לך שיש למכבי יכולת לדרוש משהו? מכבי במיעוט במנהלת. אין לה שום כוח.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 ספטמבר 2015, 12:52

MTA2311 כתב:לא צריך רוב. מכבי היא הקבוצה הגדולה בארץ, בהפרש עצום. יש לה את הקהל הגדול בארץ, בהפרש עצום. יש איזה עשרה כתבים בתקשורת שכל תפקידם הוא לסקר כל אפצ'י של רפי בוגטין. יש לה מערך יחסי ציבור עצום. אפשר בקלות להרים מחאה קצת יותר קולנית ממה שראינו עד עכשיו. זה משהו שללא ספק היה צריך לעשות.
לגבי בגץ, כמו שכבר אמרתי, היה תקדים אחד לחוק הזוי כזה, והוא בוטל יחסית מהר. אז לא הייתה פנייה לבגץ, ואני מקווה שעכשיו תהיה.
תקדימים זה בולשיט כשמדובר בחוק של מנהלת הכדורסל בישראל. מדובר בחוק מפלה, ולכן לא חוקי. שמעון אמור לדעת לנפנף חוק כזה במהירות.

מחאה? הקהל של מכבי מוחה רק נגד צבעים בחולצה.
דרך אגב, לפי מה שהבנתי היה חוק מתאזרחים גם הרבה לפני חוק בריסקר. זה לא משהו שהכדורסל הישראלי זר לו, ולכן אני לא חושב שפנייה לבג"צ תעזור.
יהיה חוק בעונה הבאה, וצריך לחשוב כיצד מתמודדים איתו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 ספטמבר 2015, 13:15

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:די עם התמימות הזאת. הקבוצות הללו פועלות משנאה/קנאה, וכל פעם שתתגבר על החוקים הבלתי ספורטיביים שהם המציאו, הם ימציאו חוק הזוי חדש.
להפנות אצבע מאשימה בסיפור הזה כלפי למכבי ולקבל בהבנה את ההתנהלות של הקבוצות האחרות זה מגוחך. אבסורד ממש.

החוק הרוסי הוא לא חוק "בלתי ספורטיבי". זה חוק שנועד להגן על השחקן הישראלי. מכבי לא התנהגה בחוכמה באזרוח של רוצ'סטי ולא כל דבר שהוא חוקי זה דבר שצריך וראוי לעשות אותו.

כבר הבאתי את הדוגמא הזו, אבל אביא אותה שוב. הנה בחור שעשה משהו "חוקי" לחלוטין, אבל הביא על עצמו אבדון: http://www.bbc.com/news/world-us-canada-34331761

התגובה לאזרוח של רוצ'סטי הייתה צפויה לחלוטין, בדיוק כמו שהתגובה למה שעשה הבחור הזה הייתה צפויה. אין פה שאלה של "לקבל בהבנה" או לא לקבל בהבנה. מכבי היא מיעוט במנהלת וזה מצב נתון שאין מה לעשות לגביו. ולא, אף אחד לא היה עושה כלום אם רוצ'סטי לא היה מאוזרח, גם אם רמי כהן "חשב" להביא את זה לדיון בשנה שעברה.

נו באמת, על מה אתה מדבר? הדבר האחרון בערך שאפשר להגיד על חוק שמורה למאמן לבחור את השחקנים שעולים למגרש עפ"י תעודת הזהות שלהם ולא עפ"י היכולת שלהם הוא שמודבר בחוק ספורטיבי. לא משנה מה מטרותיו.

החוק הרוסי לא הומצא בתחילת דרכו כדי לפגוע במכבי, אלא דווקא כדי לאפשר לקבוצות המשחקות באירופה לרשום 6 זרים מבלי לפגוע במעמד השחקן הישראלי. אבל החוק הרוסי נשאר וכל השאר חזר אחורה בזמן. הגבלת הזרים ירדה מ-6 ל-5 ומדברים היום באיגוד השחקנים גם על 4 זרים לקבוצה, וחוק מתאזרחים חדש וגזעני עומד בפתח.

בוודאי שיש פה עניין של "לקבל בהבנה" או לא. אם אתה יודע לבקר את הצעדים של הקבוצה אבל לא יודע לבקר את הצעדים של אלו שרוצים לפגוע בה, זה מגוחך וטיפשי בעיניי.
הצעד של מכבי נעשה כבר, גם אם אתה מסכים לו וגם אם לא. כל מה שנותר לנו לעשות כעת בתור אוהדים הוא למחות ולבקר את החוקים הגזעניים וההזויים של אנשים ממורמרים שהקשר בינם לבין הספורט לא ברור.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 ספטמבר 2015, 13:20

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:לא צריך רוב. מכבי היא הקבוצה הגדולה בארץ, בהפרש עצום. יש לה את הקהל הגדול בארץ, בהפרש עצום. יש איזה עשרה כתבים בתקשורת שכל תפקידם הוא לסקר כל אפצ'י של רפי בוגטין. יש לה מערך יחסי ציבור עצום. אפשר בקלות להרים מחאה קצת יותר קולנית ממה שראינו עד עכשיו. זה משהו שללא ספק היה צריך לעשות.
לגבי בגץ, כמו שכבר אמרתי, היה תקדים אחד לחוק הזוי כזה, והוא בוטל יחסית מהר. אז לא הייתה פנייה לבגץ, ואני מקווה שעכשיו תהיה.
תקדימים זה בולשיט כשמדובר בחוק של מנהלת הכדורסל בישראל. מדובר בחוק מפלה, ולכן לא חוקי. שמעון אמור לדעת לנפנף חוק כזה במהירות.

מחאה? הקהל של מכבי מוחה רק נגד צבעים בחולצה.
דרך אגב, לפי מה שהבנתי היה חוק מתאזרחים גם הרבה לפני חוק בריסקר. זה לא משהו שהכדורסל הישראלי זר לו, ולכן אני לא חושב שפנייה לבג"צ תעזור.
יהיה חוק בעונה הבאה, וצריך לחשוב כיצד מתמודדים איתו.

שמואל, פעם גם לא היה חוקי להיות הומו במדינת ישראל. התקדימים האלה לא שווים הרבה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 27 ספטמבר 2015, 13:29

אחדשיודע כתב:נו באמת, על מה אתה מדבר? הדבר האחרון בערך שאפשר להגיד על חוק שמורה למאמן לבחור את השחקנים שעולים למגרש עפ"י תעודת הזהות שלהם ולא עפ"י היכולת שלהם הוא שמודבר בחוק ספורטיבי. לא משנה מה מטרותיו.

החוק הרוסי לא הומצא בתחילת דרכו כדי לפגוע במכבי, אלא דווקא כדי לאפשר לקבוצות המשחקות באירופה לרשום 6 זרים מבלי לפגוע במעמד השחקן הישראלי. אבל החוק הרוסי נשאר וכל השאר השתנה. הגבלת הזרים ירדה מ-6 ל-5 ומדברים היום באיגוד השחקנים גם על 4 זרים לקבוצה, וחוק מתאזרחים חדש וגזעני עומד בפתח.

בוודאי שיש פה עניין של "לקבל בהבנה" או לא. אם אתה יודע לבקר את הצעדים של הקבוצה אבל לא יודע לבקר את הצעדים של אלו שרוצים לפגוע בה, זה מגוחך בעיניי.
הצעד של מכבי נשעה כבר, גם אם אתה מסכים לו וגם אם לא. עכשיו כל מה שאנחנו צריכים לעשות בתור אוהדים הוא למחות ולבקר את החוקים הגזעניים וההזויים של אנשים ממורמרים.

באמת? חוק שמגביל את מספר הזרים הוא חוק בלתי ספורטיבי? באיזה עולם? צריך גם לחשוב טיפה לפני שצועקים ססמאות.

חוק מתאזרחים "גזעני"? לאיזה גזע בדיוק שייך טיילור רוצ'סטי? תאמין לי שלא היה קורה שום דבר אם רוצ'סטי היה משחק בתור זר. בדיוק להיפך, אולי אז יוגב היה עולה בחמישייה וזה רק היה עוזר למכבי ובכלל לא הזכרתי את פניני שההתאזרחות של רוצ'סטי כנראה תדחוק אותו מחוץ לרוטציה.

החוק הרוסי זה בכלל חוק שנכפה ע"י איגוד השחקנים (אני בטוח שכל הקבוצות המנהלת, פרט לירושלים, היו מתות לבטל אותו). זה חוק שדווקא עזר למכבי באופן הסטורי כי כמעט תמיד היו לה את הישראלים הטובים בליגה. אתה יודע מה, אולי בכלל עדיף למכבי שיעבור חוק בריסקר חדש. אני בכלל לא בטוח שאני מעדיף לראות בליגה את רוצ'סטי על פני יוגב ופניני.
roy1000

Re: חוק המתאזרחים וטיילור רוצ'סטי- היום דיון מיוחד במנהלת

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 ספטמבר 2015, 13:36

ואני חושב שהעובדה שרוצ׳סטי ופארמר עולים לפניו בחמישיה זה הדבר הכי טוב שקרה ליוגב אוחיון.
מה זה החרטא הזה?

גם אקוניס נהנה מאוד כשהמתאזרחים שלו היו גרנפלד ורוזפלט. חתיכת קקה מסריח וקמצן. שילך להזדיין עם הקבוצה הגוססת שלו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 ספטמבר 2015, 13:39

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:נו באמת, על מה אתה מדבר? הדבר האחרון בערך שאפשר להגיד על חוק שמורה למאמן לבחור את השחקנים שעולים למגרש עפ"י תעודת הזהות שלהם ולא עפ"י היכולת שלהם הוא שמודבר בחוק ספורטיבי. לא משנה מה מטרותיו.

החוק הרוסי לא הומצא בתחילת דרכו כדי לפגוע במכבי, אלא דווקא כדי לאפשר לקבוצות המשחקות באירופה לרשום 6 זרים מבלי לפגוע במעמד השחקן הישראלי. אבל החוק הרוסי נשאר וכל השאר השתנה. הגבלת הזרים ירדה מ-6 ל-5 ומדברים היום באיגוד השחקנים גם על 4 זרים לקבוצה, וחוק מתאזרחים חדש וגזעני עומד בפתח.

בוודאי שיש פה עניין של "לקבל בהבנה" או לא. אם אתה יודע לבקר את הצעדים של הקבוצה אבל לא יודע לבקר את הצעדים של אלו שרוצים לפגוע בה, זה מגוחך בעיניי.
הצעד של מכבי נשעה כבר, גם אם אתה מסכים לו וגם אם לא. עכשיו כל מה שאנחנו צריכים לעשות בתור אוהדים הוא למחות ולבקר את החוקים הגזעניים וההזויים של אנשים ממורמרים.

באמת? חוק שמגביל את מספר הזרים הוא חוק בלתי ספורטיבי? באיזה עולם? צריך גם לחשוב טיפה לפני שצועקים ססמאות.

חוק מתאזרחים "גזעני"? לאיזה גזע בדיוק שייך טיילור רוצ'סטי? תאמין לי שלא היה קורה שום דבר אם רוצ'סטי היה משחק בתור זר. בדיוק להיפך, אולי אז יוגב היה עולה בחמישייה וזה רק היה עוזר למכבי ובכלל לא הזכרתי את פניני שההתאזרחות של רוצ'סטי כנראה תדחוק אותו מחוץ לרוטציה.

החוק הרוסי זה בכלל חוק שנכפה ע"י איגוד השחקנים (אני בטוח שכל הקבוצות המנהלת, פרט לירושלים, היו מתות לבטל אותו). זה חוק שדווקא עזר למכבי באופן הסטורי כי כמעט תמיד היו לה את הישראלים הטובים בליגה. אתה יודע מה, אולי בכלל עדיף למכבי שיעבור חוק בריסקר חדש. אני בכלל לא בטוח שאני מעדיף לראות בליגה את רוצ'סטי על פני יוגב ופניני.

איפה ראית שכתבתי שחוק הגבלת הזרים הוא בלתי ספורטיבי? הגבתי לשטות שכתבת, שהחוק הרוסי הוא ספורטיבי. חוק בלתי ספורטיבי בעליל.
לא אומר שהחוק הרוסי (הלא ספורטיבי) לא עדיף לנו על הגבלת זרים של 2/3/4 זרים כמו שהיה בעבר, אבל היום מדברים על הגבלת 4 זרים / 5 זרים עם חוק רוסי + חוק מתאזרחים + חוק צעירים. השילוב של כל החוקים הללו נועדו לפגוע באופן ישיר במכבי, בלי שום צל של ספק בכלל, והיושבי ראש של הקבוצות מתגאים לומר זאת בגלוי. חוזרים יותר מ-10 שנים בזמן כאשר באירופה הגבלות הזרים אט אט נעלמות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 27 ספטמבר 2015, 13:48

אחדשיודע כתב:איפה ראית שכתבתי שחוק הגבלת הזרים הוא בלתי ספורטיבי? כתבתי בתגובה לשטות שכתבת, שהחוק הרוסי הוא בלתי ספורטיבי. חוק בלתי ספורטיבי בעליל.
לא אומר שהחוק הרוסי (הלא ספורטיבי) לא עדיף לנו על הגבלת זרים של 2/3/4 זרים כמו שהיה בעבר, אבל היום מדברים על הגבלת 4 זרים + חוק מתאזרחים + חוק צעירים. חוזרים יותר מ-10 שנים בזמן כאשר באירופה הגבלות הזרים אט אט נעלמות.

אתה שוב זורק ססמאות. מה בדיוק "לא ספורטיבי" בחוק הרוסי? זו בסך הכל צורה של הגבלת זרים. יכול להיות שצריך לבטל את החוק הרוסי וחוקי הצעירים ולעשות ליגה שבה 12 בוגרי קולג'ים ישחקו אחד נגד השני. אני לא יודע מי יבוא לראות או לצפות בליגה כזו, אבל בסדר. זה בכל מקרה שייך לדיון אחר. השאלה הרלוונטית היא האם החוק הרוסי נועד בשביל להגן על דקות המשחק של טיילור רוצ'סטי? והתשובה הברורה היא לא, ולכן יש דיון במנהלת איך לשנות את החוק בשביל שרוצ'סטי לא יתפוס דקות משחק של ישראלים שהחוק הרוסי בה להגן עליהם.

דרך אגב, הכדורסל גם לאט לאט מת באירופה, ככה שאני לא בטוח שצריך לרוץ ולקחת דוגמא משם. אני דווקא חושב שלפעמים החוקים האלה מצילים את מכבי מעצמה.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 ספטמבר 2015, 13:57

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:איפה ראית שכתבתי שחוק הגבלת הזרים הוא בלתי ספורטיבי? כתבתי בתגובה לשטות שכתבת, שהחוק הרוסי הוא בלתי ספורטיבי. חוק בלתי ספורטיבי בעליל.
לא אומר שהחוק הרוסי (הלא ספורטיבי) לא עדיף לנו על הגבלת זרים של 2/3/4 זרים כמו שהיה בעבר, אבל היום מדברים על הגבלת 4 זרים + חוק מתאזרחים + חוק צעירים. חוזרים יותר מ-10 שנים בזמן כאשר באירופה הגבלות הזרים אט אט נעלמות.

אתה שוב זורק ססמאות. מה בדיוק "לא ספורטיבי" בחוק הרוסי? זו בסך הכל צורה של הגבלת זרים. יכול להיות שצריך לבטל את החוק הרוסי וחוקי הצעירים ולעשות ליגה שבה 12 בוגרי קולג'ים ישחקו אחד נגד השני. אני לא יודע מי יבוא לראות או לצפות בליגה כזו, אבל בסדר. זה בכל מקרה שייך לדיון אחר. השאלה הרלוונטית היא האם החוק הרוסי נועד בשביל להגן על דקות המשחק של טיילור רוצ'סטי? והתשובה הברורה היא לא, ולכן יש דיון במנהלת איך לשנות את החוק בשביל שרוצ'סטי לא יתפוס דקות משחק של ישראלים שהחוק הרוסי בה להגן עליהם.

דרך אגב, הכדורסל גם לאט לאט מת באירופה, ככה שאני לא בטוח שצריך לרוץ ולקחת דוגמא משם. אני דווקא חושב שלפעמים החוקים האלה מצילים את מכבי מעצמה.

שטויות על גבי שטויות, כרגיל. כמו שאמרתי מקודם, "חוק שמורה למאמן לבחור את השחקנים שעולים למגרש עפ"י תעודת הזהות שלהם ולא עפ"י היכולת שלהם" לא יכול להיות ספורטיבי. אתה יכול להגיד שהחוק הזה שומר על מעמד השחקן הישראלי, אבל הקשר בינו לבין ספורטיביות (חפש את ההגדרה במילון) מקרי בהחלט. שום דבר ספורטיבי.

הגבלת זרים להבדיל מהחוק הרוסי לא קובעת למאמן את מי הוא צריך לעלות למגרש במהלך המשחק עצמו, והוא חופשי לבחור מבין כל 12 שחקני הסגל נטו לפי היכולת שלהם. תשאל כל מאמן / שחקן לא ישראלי / איש ספורט, והוא יגיד לך אותו דבר.

הכדורסל מת באירופה? אוקיי, אולי, לא יודע איך זה קשור. אני יודע שהכדורסל באירופה פתוח ליותר שחקנים מפעם, ובישראל הולכים בכיוון ההפוך. וזה בטח לא עוזר למכבי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 27 ספטמבר 2015, 14:13

אחדשיודע כתב:שטויות על גבי שטויות, כרגיל. כמו שאמרתי מקודם, "חוק שמורה למאמן לבחור את השחקנים שעולים למגרש עפ"י תעודת הזהות שלהם ולא עפ"י היכולת שלהם" לא יכול להיות ספורטיבי. אתה יכול להגיד שהחוק הזה שומר על מעמד השחקן הישראלי, אבל הקשר בינו לבין ספורטיביות (חפש את ההגדרה במילון) מקרי בהחלט. שום דבר ספורטיבי.

הגבלת זרים להבדיל מהחוק הרוסי לא קובעת למאמן את מי הוא צריך לעלות למגרש במהלך המשחק עצמו, והוא חופשי לבחור מבין כל 12 שחקני הסגל נטו לפי היכולת שלהם. תשאל כל מאמן / שחקן לא ישראלי / איש ספורט, והוא יגיד לך אותו דבר.

הכדורסל מת באירופה? אוקיי, אולי, לא יודע איך זה קשור. אני יודע שהכדורסל באירופה פתוח ליותר שחקנים מפעם, ובישראל הולכים בכיוון ההפוך. וזה בטח לא עוזר למכבי.

אני לא יודע באיזה מילון בדיוק יש את ההגדרה הזו. מכיוון שככל הנראה מדובר במילון שנמצא אך ורק בראש לך - תאיר את עיני להגדרה של "ספורטיבי" שלפיה החוק הרוסי הוא לא "ספורטיבי".

אני גם יכול לשאול מאמנים על זה שמגבילים פסקי זמן ועל זה שלא נותנים להם להיכנס למגרש או לקלל שופטים ועל עוד מליון חוקים אחרים שמגבילים אותם והם יגידו שהם לא אוהבים אותם. אז מה? החוק הזה מגביל את כל המאמנים בדיוק באותה צורה ובאופן שווה.

איך זה עוזר למכבי? אני חושב שזה עוזר למכבי שמכריחים אותה לא לשחק עם 12 אמריקאים ולשמור מקום בסגל לכמה ישראלים. אני חושב שאם לא היו הגבלות בכלל, מכבי הייתה בונה סגל על טהרת האמריקאים ובסופו של דבר נשארת לשחק מול 2,000 צופים כמו הרבה קבוצות יורוליג אחרות שהלכו על קונספט דומה.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 ספטמבר 2015, 14:30

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:שטויות על גבי שטויות, כרגיל. כמו שאמרתי מקודם, "חוק שמורה למאמן לבחור את השחקנים שעולים למגרש עפ"י תעודת הזהות שלהם ולא עפ"י היכולת שלהם" לא יכול להיות ספורטיבי. אתה יכול להגיד שהחוק הזה שומר על מעמד השחקן הישראלי, אבל הקשר בינו לבין ספורטיביות (חפש את ההגדרה במילון) מקרי בהחלט. שום דבר ספורטיבי.

אני לא יודע באיזה מילון בדיוק יש את ההגדרה הזו. מכיוון שככל הנראה מדובר במילון שנמצא אך ורק בראש לך - תאיר את עיני להגדרה של "ספורטיבי" שלפיה החוק הרוסי הוא לא "ספורטיבי".

אני גם יכול לשאול מאמנים על זה שמגבילים פסקי זמן ועל זה שלא נותנים להם להיכנס למגרש או לקלל שופטים ועל עוד מליון חוקים אחרים שמגבילים אותם והם יגידו שהם לא אוהבים אותם. אז מה? החוק הזה מגביל את כל המאמנים בדיוק באותה צורה ובאופן שווה.

איך זה עוזר למכבי? אני חושב שזה עוזר למכבי שמכריחים אותה לא לשחק עם 12 אמריקאים ולשמור מקום בסגל לכמה ישראלים. אני חושב שאם לא היו הגבלות בכלל, מכבי הייתה בונה סגל על טהרת האמריקאים ובסופו של דבר נשארת לשחק מול 2,000 צופים כמו הרבה קבוצות יורוליג אחרות שהלכו על קונספט דומה.

קח גבר: https://en.wikipedia.org/wiki/Sportsmanship
אם עדיין לא הבנת (הרי ברור שתמצא להגיד משהו שטותי ומתחכם), אז אני אגיד שוב שהיכולת צריכה לקבוע מי משחק במהלך משחק ולא תעודת הזהות. זו מהות הספורט.

אף אחד לא אמר שבכלל לא צריכה להיות הגבלת זרים, אבל תפתח את העיניים כבר. החוק הרוסי הומצא ב-2006 במקום חוקי הגבלת הזרים בכדי לעזור לקבוצות באירופה, ב-2009 החליטו להוסיף על החוק הרוסי הגבלת 6 זרים וב-2013 החליטו להדק את ההגבלה עד כדי 5 זרים בנוסף כאמור לחוק הרוסי + חוק צעירים הזוי, ב-2016 כנראה יתווסף חוק מתאזרחים חדש. אם אתה לא רואה את הכיוון ומה מטרותיהן של הקבוצות האחרות מלבד מכבי (רמז: לא טובת השחקן הישראלי עומדת נגד עיניהם), אז חבל להמשיך את הדיון הזה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 27 ספטמבר 2015, 14:55

אחדשיודע כתב:קח גבר: https://en.wikipedia.org/wiki/Sportsmanship
אם עדיין לא הבנת (הרי ברור שתמצא להגיד משהו שטותי ומתחכם), אז אני אגיד שוב שהיכולת צריכה לקבוע מי משחק במהלך משחק ולא תעודת הזהות. זו מהות הספורט.

אף אחד לא אמר שבכלל לא צריכה להיות הגבלת זרים, אבל תפתח את העיניים כבר. החוק הרוסי הומצא ב-2006 במקום חוקי הגבלת הזרים בכדי לעזור לקבוצות באירופה, ב-2009 החליטו להוסיף על החוק הרוסי הגבלת 6 זרים וב-2013 החליטו להדק את ההגבלה עד כדי 5 זרים בנוסף כאמור לחוק הרוסי + חוק צעירים הזוי, ב-2016 כנראה יתווסף חוק מתאזרחים חדש. אם אתה לא רואה את הכיוון ומה מטרותיהן של הקבוצות האחרות מלבד מכבי (רמז: לא טובת השחקן הישראלי עומדת נגד עיניהם), אז חבל להמשיך את הדיון הזה.

חיפשתי. לא מצאתי שום דבר שקשור בחוק הרוסי שם. תאיר את עיני. כדורסל זה ספורט קבוצתי. איך נפגע פה השיוויון בין הקבוצות? רד מזה. אין שום קשר לספורטיביות. זו סתם ססמא חלולה.

מה המטרות של הקבוצות האחרות?
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 ספטמבר 2015, 14:58

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:קח גבר: https://en.wikipedia.org/wiki/Sportsmanship

חיפשתי. לא מצאתי שום דבר שקשור בחוק הרוסי שם. תאיר את עיני. כדורסל זה ספורט קבוצתי. איך נפגע פה השיוויון בין הקבוצות? רד מזה. אין שום קשר לספורטיביות. זו סתם ססמא חלולה.

מה המטרות של הקבוצות האחרות?

מה קשור שוויון בין הקבוצות? הוא לא ספורטיבי בגלל שהוא מפלה בין שחקנים בתוך הקבוצה במהלך משחק, רק בגלל תעודת הזהות שלהם.

מה המטרות של הקבוצות האחרות? אתה באמת שואל? לפגוע במכבי אולי?
אחדשיודע

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 ספטמבר 2015, 15:11

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:מכבי לא אגרסיבית מספיק מול כל מהלכי המנהלת האלה. מקבלת את זה בשוויון נפש יחסי.

וזאת הטעות הגדולה של מכבי!

זה בעיקר בגלל שאין למכבי שום leverage על הליגה ולכן הם לא יכולים לעשות כלום.
ועל תגידו לי צריך לאיים בפרישה מהליגה, זה לא כזה פשוט ולא הולך לקרות מהיום למחר או בכלל.
אז מלבד זה אין לנו מה לעשות, אין איך לאיים ואיך למנוע את השטויות הללו.

אולי אולי בעזרת הקהל? אולי מכבי צריכה להפסיק למכור מנויים משולבים ולהתחיל למכור רק ליורוליג כאשר היא מונעת מהקהל כניסה למשחקי הליגה ובכך מונעת מהליגה הכנסות מאוד גבוהות?
אבל אז יש גם פגיעה באוהדים.... :roll:

בקיצור, אין לי....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2015, 15:20

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:מכבי לא אגרסיבית מספיק מול כל מהלכי המנהלת האלה. מקבלת את זה בשוויון נפש יחסי.

זה ממש, ממש לא משנה! אם את לא רוצה שמישהו יציק לך, תציקי לו את.
מכבי צריכה כל הזמן להעלות כל מיני הצעות לחוקים שיפגעו באדומים, ולא משנה שלא יקבלו את החוקים האלה בסוף, העיקר להעסיק את המנהלת בכל מיני דיונים מפגרים. שהאדומים יעברו למגננה, ואז לא יהיה להם זמן פנוי להתקוף את מכבי!

לדוגמא, אם אני חבר בהנהלת מכבי, עכשיו אני יוצא לתקשורת ומאשים את אקוניס בגזענות! פותח לו את הצורה בתקשורת, ושייתעסק בזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 ספטמבר 2015, 15:24

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

מכבי צריכה כל הזמן להעלות כל מיני הצעות לחוקים שיפגעו באדומים, ולא משנה שלא יקבלו את החוקים האלה בסוף, העיקר להעסיק את המנהלת בכל מיני דיונים מפגרים. שהאדומים יעברו למגננה, ואז לא יהיה להם זמן פנוי להתקוף את מכבי!

בזה אתה צודק - צריך להציע את זה לשמעון!!
מהיום אסור לשחק עם גופיות אדומות כי זה גורם לאנשים מסוימים להקיא!
החוק השבדי - שחקן בעל אזרחות שבדית ששיחק בנבחרת שבדיה לא יכול להיחשב כישראלי! (וכן, אני יודעת שהשבדית כבר לא אצל העכברושים...)
אנשים מוזמנים להעלות עוד הצעות.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 27 ספטמבר 2015, 15:27

אחדשיודע כתב:מה קשור שוויון בין הקבוצות? הוא לא ספורטיבי בגלל שהוא מפלה בין שחקנים בתוך הקבוצה במהלך משחק, רק בגלל תעודת הזהות שלהם.

אין שום דבר לא ספורטיבי בזה. תקרא את ההגדרה שאתה הבאת.

לפגוע במכבי? להגדיל את התחרותיות והשיוויון בליגה זה לא משהו ספורטיבי? הרי אנחנו אבירי הספורטיביות פה לא?

כל זעקות הקוזאק הנגזל והטענות על "ספורטיביות" וגזענות כלפי הגזע המקופח והמדוכא שממנו מגיע טיילור רוצ'סטי הן לא יותר ממגוכחות. רוצ'סטי הגיע לשחק פה בתור זר ומכבי ניצלה פרצה בחוק הרוסי בשביל לעקוף את החוק ולרשום אותו כישראלי. זו הייתה טעות טקטית שתביא לזה שהפרצה הזו תסגר ולא ניתן יהיה לעשות דברים דומים בעתיד. זה כל הסיפור כולו.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2015, 15:28

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

בזה אתה צודק - צריך להציע את זה לשמעון!!
מהיום אסור לשחק עם גופיות אדומות כי זה גורם לאנשים מסוימים להקיא!
החוק השבדי - שחקן בעל אזרחות שבדית ששיחק בנבחרת שבדיה לא יכול להיחשב כישראלי! (וכן, אני יודעת שהשבדית כבר לא אצל העכברושים...)
אנשים מוזמנים להעלות עוד הצעות.

תאמיני לי, יש בהנהלת מכבי מספיק אנשים יצירתיים, שיכולים כל יום להמציא 800 סיבות לערוך דיון במנהלת. הבעיה היא שהם חושבים, שזה לא מהכבוד שלהם. שזה יוריד אותם לרמה של אותם האדומים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2015, 15:34

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:מה קשור שוויון בין הקבוצות? הוא לא ספורטיבי בגלל שהוא מפלה בין שחקנים בתוך הקבוצה במהלך משחק, רק בגלל תעודת הזהות שלהם.

לפגוע במכבי? להגדיל את התחרותיות והשיוויון בליגה זה לא משהו ספורטיבי? הרי אנחנו אבירי הספורטיביות פה לא?

כל זעקות הקוזאק הנגזל והטענות על "ספורטיביות" וגזענות כלפי הגזע המקופח והמדוכא שממנו מגיע טיילור רוצ'סטי הן לא יותר ממגוכחות. רוצ'סטי הגיע לשחק פה בתור זר ומכבי ניצלה פרצה בחוק הרוסי בשביל לעקוף את החוק ולרשום אותו כישראלי. זו הייתה טעות טקטית שתביא לזה שהפרצה הזו תסגר ולא ניתן יהיה לעשות דברים דומים בעתיד. זה כל הסיפור כולו.

קישקוש. יש חוק השבות. כל עוד מכבי לא עוברת על חוקי המדינה, הכל בסדר.

גם אני לא נולדתי בארץ, ומבחינתך אני מתאזרח. מבחינתי, תרמתי למדינה הזאת לא פחות מכל אחד אחר, ואני שם זיין על כל מי שחושב שלצברים יש זכויות יתר על פני.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 ספטמבר 2015, 15:39

roy1000 כתב:

על איזה פירצה אתה מדבר??
באותה מידה אפשר להגיד שגם על פארמר ניצלו פירצה, וגם על לאנדסברג וטיוס והאדומים עשו אותו דבר עם פישר וכ'ו.
לרוצ'סטי יש אבא יהודי כמו שלפארמר יש אמא יהודיה (אולי הלכתית זה משנה אבל אנחנו מדברים על ליגת כדורסל ולא הרבנות הראשית), אין בינהם שום הבדל!!
חוק מתאזרחים יפגע בכל המתאזרחים באשר הם, ובעצם כך יערער על כל מהותה של מדינת ישראל כמדינת העם היהודי שקולטת עלייה ומנסה לגרום לצאצאי העם היהודי לבוא לפה ולרצות גם להישאר פה.

מה ההבדל בין רוצ'סטי לבין מאות אלפי העולים מברית המועצות שלו עלו מציונות או משהו כזה ורוב הסיוכיים שאין שום קשר בינם לבין היהדות אבל יש להם איזה סבא יהודי אבוד אי שם ובאו אחרי גיל צבא וכנראה שלא תמצא שום סרטון בר מצווה שלהם, אבל הם באו לקחו משרות טובות ונחשקות בתחומי המחשבים. אולי הצברים הישראליים צריכים להתאגד ולחוקק חוק נגדם כי זה לא הוגן??

פשוט תחליף את המילה מתאזרח במילה עולה חדש ותראה שכל ניסיון לפגוע בהם הוא פשוט לא ראוי ולא תואם לערכי המדינה הזו!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־37 אורחים