המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:יוני, אתה רואה שאין פה שום קונספירציה של "שמאלנים"? אם אתה מביא מועמד ראוי, הוא עובר בלי שום בעיה (בלי שום קשר לדעות הפוליטיות שלו). כשאתה מנסה למנות למפכ"ל מישהו שיש נגדו חקירות פליליות, אתה נתקל בבעיות. דווקא מערכת האיזונים והבלמים עבדה טוב מאוד פה.
jol9 כתב:זה באמת מוזר. אם היה לארדן את השם הזה ביד כל הזמן, ובכל זאת הוא בחר ללכת על השם הבעייתי יותר.
תשמע, אם המינוי הזה יהיה מוצלח, אז הפארסה עם גל הירש תישכח וארדן עוד ייצא גדול מהסיפור הזה.
מה שלא יהיה, ארדן קיבל כאן שיעור טוב להמשך דרכו.
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה באמת מוזר. אם היה לארדן את השם הזה ביד כל הזמן, ובכל זאת הוא בחר ללכת על השם הבעייתי יותר.
תשמע, אם המינוי הזה יהיה מוצלח, אז הפארסה עם גל הירש תישכח וארדן עוד ייצא גדול מהסיפור הזה.
מה שלא יהיה, ארדן קיבל כאן שיעור טוב להמשך דרכו.
אם המינוי יהיה מוצלח בדיעבד, זה כבר שאלה של מזל. אין ספק שמבחינת רזומה האיש ראוי להתמנות. אני גם לא חושב שכל הסיפור זה ביג דיל מבחינת הממשלה כי זה יישכח די מהר.
מי שהכי נפגע מהסיפור הזה הוא גל הירש. אני לגמרי לא מבין מה עובר לו בראש? הוא מראש היה צריך לדעת שהמינוי שלו יעשה רעש וקרוב לוודאי לא יעבור. הנסיונות שלו להציג את פסילת המינוי שלו כ"קונספירציה" נגדו ואז לשלוח את הבת שלו לספר איזה איש גדול הוא, רק מראים עד כמה הוא לא מתאים. לאיש הזה יש בעיה בהבנת המציאות ועצם זה שהוא לא מצליח להבין למה המינוי שלו נפסל (בצדק) די אומר הכל.
jol9 כתב:המינוי שלו לא נפסל, אז בוא נדייק...
אם נניח לרגע שכל מה שגל הירש עשה הוא כשר וחוקי, אז המלחמה שלו על שמו היא מוצדקת. אני די מסכים איתך, שהוא הנפגע העיקרי
בפרשה, אבל אם נניח ירצה בכל זאת ללכת לפוליטיקה נניח, לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה.
שמואל1 כתב:אזעקה באשדוד!
שמואל1 כתב:אתם מבינים באיזו מציאות אנחנו חיים?
ברגע אחד, חולייה "סוררת" מכניסה רבע מיליון איש למקלטים.
עצוב שאנחנו משלימים עם זה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אתם מבינים באיזו מציאות אנחנו חיים?
ברגע אחד, חולייה "סוררת" מכניסה רבע מיליון איש למקלטים.
עצוב שאנחנו משלימים עם זה.
אני בספק אם 5 אנשים נכנסו למקלט.
שמואל1 כתב:זה יהיה רע מאוד אם אנשים לא יכנסו למקלטים בהישמע אזעקה.
כיפת ברזל לא אמינה ב 100% ורקטה בהחלט עלולה חלילה לפגוע באיזור מאוכלס.
אבל האזרחים בדרום לצערי רגילים למצב ומתורגלים ואני מאמין שכל מי שיכול רץ למקלט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים