פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המלפפונים Reloaded

27 ספטמבר 2015, 14:59

החציל האצטקי כתב:אני מאוד אוהב את ג׳רד פיימוס. סנטר חמישי במאבס כך שהסיכוי שייחתך גבוה מאוד.
2.11, אתלט מצויין, חזק, יד אמינה מהקו, מפלצת ריבאונד, התמצאות טובה בפוסט, יכולת נחמדה גם עם הפנים לסל.
הוא לא יהיה שחקן גב-לסל אימתני, אבל הוא כן יאיים התקפית וגם יתקוף את הלוח ברמה הכי גבוהה שיש.

בא מעונה פסיכית לגמרי בדי-ליג (16 + 15) ובפיליפינים (31 נקודות, 24 ריבאונדים ו-2 חסימות למשחק, אם זה מעניין מישהו).
שחקן שיכול להתחבר פה מצויין ולהגיע במחיר יחסית סביר.

למה אתה לא במחלקת הסקאוט של מכבי?
לפעמים מרגיש לי שאתה מתמצא יותר מהם.

27 ספטמבר 2015, 15:00

shayD כתב:אמרתי שנטחנו ברבים, ולא פבראני נטחן כיחיד.
כ-כלל נטחנו כקבוצה.

צריך לחזור איתך לתיכון פרופסור?

בכל אופן, זלמנסון באמת עשה צחוק מויטור בדקות הראשונות מה שהוציא את גיא מכליו.

מה שכן, ויטור ריבאונדר מעולה.

צריך לחזור לוידאו לדעתי. זלמנסון עשה צחוק גם מאמבקווה ומשום מה, זה לא הוציא את גיא מכליו.

אני בטח שלא מחובבי פבאריני, הוא נתן אתמול תצוגת נגרות מביכה, אבל בוא לא נאשים אותו בלעדית בחגיגה של זלמנסון.

27 ספטמבר 2015, 15:05

shayD כתב:
החציל האצטקי כתב:אני מאוד אוהב את ג׳רד פיימוס. סנטר חמישי במאבס כך שהסיכוי שייחתך גבוה מאוד.
2.11, אתלט מצויין, חזק, יד אמינה מהקו, מפלצת ריבאונד, התמצאות טובה בפוסט, יכולת נחמדה גם עם הפנים לסל.
הוא לא יהיה שחקן גב-לסל אימתני, אבל הוא כן יאיים התקפית וגם יתקוף את הלוח ברמה הכי גבוהה שיש.

בא מעונה פסיכית לגמרי בדי-ליג (16 + 15) ובפיליפינים (31 נקודות, 24 ריבאונדים ו-2 חסימות למשחק, אם זה מעניין מישהו).

למה אתה לא במחלקת הסקאוט של מכבי?
לפעמים מרגיש לי שאתה מתמצא יותר מהם.

אני ממתין לפניה מדני כבר תקופה.

27 ספטמבר 2015, 15:08

זה שחקן שמסתובב בדיליג ובכל מיני מקומות כבר הרבה זמן. יושב בדיוק על המשבצת של אמבקווה.

27 ספטמבר 2015, 15:15

roy1000 כתב:זה שחקן שמסתובב בדיליג ובכל מיני מקומות כבר הרבה זמן. יושב בדיוק על המשבצת של אמבקווה.

אמבקווה 2.03, פיימוס 2.11- זה הבדל די משמעותי.
זה שהם די דומים זה לאו דווקא רע. גבוהים שמשחקים בשביל הקבוצה, תוקפים את הריבאונד ומשחקים הגנה זה משהו שאתה צריך בקבוצה הזאת.
פיימוס עושה עליי רושם של שחקן התקפה יותר מסוכן. מעבר לזה שהגודל שלו משמעותי מול יריבות פיזיות יותר, הטאץ׳ ההתקפי שלו נראה לא רע בכלל.

בכל אופן, הוא לייט בלומר.
העונה האחרונה שלו היא ביי פאר הכי טובה שנתן בקריירה (והוא היה חתיכת ג׳רנימן- דרום אמריקה, לבנון, סין והפיליפינים מלבד הדיליג).
תציץ בכמות הסרטונים שלו ברשת מהעונה בהשוואה לשנים קודמות. הבן אדם נראה מצויין.

המחשבה שלי היא על אנדרו בוגוט וגולדן סטייט.
בקבוצה שלנו שחקן שהוא כזה עוגן משמעותי בריבאונד זה משהו שיכול לעבוד. בוודאי אם הוא גם אמין מספיק כשהולך לקו ומסוגל להוות גם איום התקפי.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 27 ספטמבר 2015, 15:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

27 ספטמבר 2015, 15:18

החציל האצטקי כתב:מזכיר שבאטיסטה חתם רק ב21 באוקטובר, ובסופו של דבר היה חלק משמעותי מאוד בעונת הפיינל פור של מכבי ב2008.

אתה לא סותר את דבריי. יש הבדל עצום בין לחתום בשלבים מתקדמים של תחילת העונה, כמו למשל אוקטובר (וראינו שניתן להתאקלם בשלבים אלה, וזה לא רק באטיסטה, אלא גם שחקנים כמו לנגפורד ובראון) לבין לחתום באמצע העונה, שאנחנו יודעים מה נגזר על שחקן שכזה ואיך הוא נראה. אין, לא היה וכנראה שלא יהיה שחקן שבא למכבי באמצע העונה ונחל הצלחה. אם הם רוצים להביא גבוה שיהיה סיכוי שיצליח, ולא לזרוק כסף לפח כמו שהם עושים כל שנה באמצע העונה, הם צריכים להביא שחקן עכשיו.

27 ספטמבר 2015, 15:20

מי אמר שצריך לבחון את פבראני עד אמצע העונה? אני חושב שכולם פה תמימי דעים לגבי הזמן שצריך לקבל החלטה לגביו. יש לו פחות מחודש להוכיח את עצמו.

27 ספטמבר 2015, 15:22

אגב, לא חייבים להחליט כרגע. לא חייבים לנפות אותו כרגע. מה שכן חייבים זה גבוה נוסף, כאן ועכשיו, בלי להיות תלויים בפבראני, בעתידו ובגורלו.

27 ספטמבר 2015, 16:03

roy1000 כתב:
shayD כתב:מונרו של ראשון טחן אותנו דק בצבע, חייב להביא סנטר.

בוא נתעלם מזה שמי שנטחן זה אמבקווה הבלתי נלאה שאם אתה קורא פה בפורום, אז הוא הגלגול מחדש של קארל מאלון וצ'רלס בארקלי ביחד.
לא פאברני המסכן ששיחק בקושי 5 דקות הוא זה שנטחן.

:bigsmile2

האמת שכולם חושבים שהוא אחלה שחקן, אבל כולם גם מבינים מה הוא יכול לתת ומה לא.
לא נראה לי שמישהו פה חושב שהוא ייקח אותנו לפיינל פור.

28 ספטמבר 2015, 06:02

בורסיס בקוצ'ה.

28 ספטמבר 2015, 13:42

מסכים שיש לנו חור בעמדה 5 ועדיין - אני חושב שצריך לתת את העדיפות לשחקן הכי טוב שיהיה אפשר להביא מעמדה 4 ומעלה. כלומר, אם ארל קלארק פנוי ואפשרי, הייתי מעדיף להביא אותו, ע"ח כל שחקן נחות אחר לעמדה 5.

28 ספטמבר 2015, 16:03

קובי כתב:מסכים שיש לנו חור בעמדה 5 ועדיין - אני חושב שצריך לתת את העדיפות לשחקן הכי טוב שיהיה אפשר להביא מעמדה 4 ומעלה. כלומר, אם ארל קלארק פנוי ואפשרי, הייתי מעדיף להביא אותו, ע"ח כל שחקן נחות אחר לעמדה 5.

אם איך שבנדר נראה קצת מבאס להפיל עליו שחקן כזה עכשיו

28 ספטמבר 2015, 17:24

מיותר לחלוטין. מכבי עמוסה בעמדות האלה ובנדר אכן מפתיע לטובה. מכבי חייבת חיית צבע.

28 ספטמבר 2015, 19:48

גל גל כתב:
קובי כתב:מסכים שיש לנו חור בעמדה 5 ועדיין - אני חושב שצריך לתת את העדיפות לשחקן הכי טוב שיהיה אפשר להביא מעמדה 4 ומעלה. כלומר, אם ארל קלארק פנוי ואפשרי, הייתי מעדיף להביא אותו, ע"ח כל שחקן נחות אחר לעמדה 5.

אם איך שבנדר נראה קצת מבאס להפיל עליו שחקן כזה עכשיו

בנדר לא מעניין, טובת הקבוצה היא שמעניינת. כמו שיבזורי לא מעניין, אם אפשר לאזרח את רוצ׳סטי.

28 ספטמבר 2015, 19:49

אם בורוסיס הגיע לקאחה זה אומר שהוא לא עלה הרבה וחבל שלא נשקלה האופציה להביא אותו

28 ספטמבר 2015, 19:49

1+

28 ספטמבר 2015, 22:36

בקיצור חברים, כמה ימים יש לפבראני עד שהברך שלו מתרסקת סופית?

28 ספטמבר 2015, 22:36

גודס : "ההרכב הזה לא יספיק ליורוליג"

28 ספטמבר 2015, 22:47

לדעתי פבראני לא יחזור עם מכבי מארה'ב .

28 ספטמבר 2015, 22:48

מקאדו 3 כתב:לדעתי פבראני לא יחזור עם מכבי מארה'ב .

יעשו סיבוב מעל ברזיל וישליכו אותו לנהר האמזונס ?
פרסם תגובה