פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המלפפונים Reloaded

30 ספטמבר 2015, 14:10

rc4991 כתב:האמת שההודי יכול להיות אופציה נחמדה
מצד שני הוא שמן וקשה לו לשחק הרבה

אני לא חושב שהוא מתאים לאירופה. זה גימיק בלבד.

30 ספטמבר 2015, 14:12

אבי סגל אומר הבוקר שיחכו עד סוף אוקטובר כדי להביא שחקן ממחנות הנ.ב.א ומקווים לפגוע עם שחקן שיתאים גם לאירופה וגם לליגה.

30 ספטמבר 2015, 14:13

אדגר פו כתב:אבי סגל אומר הבוקר שיחכו עד סוף אוקטובר כדי להביא שחקן ממחנות הנ.ב.א ומקווים לפגוע עם שחקן שיתאים גם לאירופה וגם לליגה.

במילים אחרות, יביאו 4.

30 ספטמבר 2015, 14:15

שמואל1 כתב:
אדגר פו כתב:אבי סגל אומר הבוקר שיחכו עד סוף אוקטובר כדי להביא שחקן ממחנות הנ.ב.א ומקווים לפגוע עם שחקן שיתאים גם לאירופה וגם לליגה.

במילים אחרות, יביאו 4.

אני מהמר שאם ג'ף אדריאן ישוחרר מהחוזה הזמני של המחנה הוא יגיע למכבי. או שיהיה מועמד חזק בטח.

30 ספטמבר 2015, 14:18

אדגר פו כתב:
שמואל1 כתב:

במילים אחרות, יביאו 4.

אני מהמר שאם ג'ף אדריאן ישוחרר מהחוזה הזמני של המחנה הוא יגיע למכבי. או שיהיה מועמד חזק בטח.

ג'ף אדריאן לא בדיוק מתאים למה שמכבי צריכה.

30 ספטמבר 2015, 14:20

אני יודע, אבל השם שלו צץ לי בין שחקני המחנות ואין שם כמעט שמות נורמליים. זה כן שחקן שמתאים גם לליגה וגם לאירופה , אבל אתה צודק שהוא לא שחקן פנים קלאסי עם גובה.

30 ספטמבר 2015, 14:23

ג'ף אדריאן הוא 201 ס'מ בלחץ איזה בעיה בדיוק הוא יפתור ?

30 ספטמבר 2015, 14:24

אדגר פו כתב:אני מהמר שאם ג'ף אדריאן ישוחרר מהחוזה הזמני של המחנה הוא יגיע למכבי. או שיהיה מועמד חזק בטח.

ג'ף אדריאן באמת יכול לשחק 5 כמו אמבקווה, אבל לדעתי אין כוונה להביא אף אחד כרגע. גם ככה חרגו מהתקציב. אם יביאו, זה יהיה במקום פבאריני לדעתי.

30 ספטמבר 2015, 14:26

roy1000 כתב:
אדגר פו כתב:אני מהמר שאם ג'ף אדריאן ישוחרר מהחוזה הזמני של המחנה הוא יגיע למכבי. או שיהיה מועמד חזק בטח.

ג'ף אדריאן באמת יכול לשחק 5 כמו אמבקווה, אבל לדעתי אין כוונה להביא אף אחד כרגע. גם ככה חרגו מהתקציב. אם יביאו, זה יהיה במקום פבאריני לדעתי.

לדעתי לא צריך לשחרר את פבארני אלא להביא אחד בנוסף.
עד סוף אוקטובר נראה מה קורה איתו באמת.

30 ספטמבר 2015, 14:28

אדגר פו כתב:
שמואל1 כתב:

במילים אחרות, יביאו 4.

ג׳ף אדריאן, צ׳אק הייז, ג׳ייסון מקסיל (שבכלל פרי-אייג׳נט)...
בז׳אנר של המספרי 4-5 הגמדים והפיזיים קל בהרבה למצוא סחורה.

מקסיל כנראה הטוב מביניהם. שחקן שהרוחב, העובי והאורך שלו עושים אותו גדול בהרבה מהגובה. די דומה לג׳ואי דורסי.
בכל מקרה הייתי מחכה לראות אם יתמזל מזלנו ונמצא סייז עם כשרון, לפני שהולכים על pure hustle...

30 ספטמבר 2015, 14:42

חציל, היז ומקסיל מבוגרים ועשירים מדי לבוא לשחק במכבי בשביל 200 אלף דולר. זה לא יקרה.

30 ספטמבר 2015, 14:43

אדגר פו כתב:לדעתי לא צריך לשחרר את פבארני אלא להביא אחד בנוסף.

ההחלטה היא בסופו של דבר כספית ומנסיון העבר, רוב הסיכויים שלא יגיעו לפה עוד שחקנים.

30 ספטמבר 2015, 14:47

מה עם ידידינו ארל קלארק?

30 ספטמבר 2015, 14:57

קובי כתב:מה עם ידידינו ארל קלארק?

וואלה בסדר, שלום שלום, לא יותר

30 ספטמבר 2015, 15:00

roy1000 כתב:
אדגר פו כתב:לדעתי לא צריך לשחרר את פבארני אלא להביא אחד בנוסף.

ההחלטה היא בסופו של דבר כספית ומנסיון העבר, רוב הסיכויים שלא יגיעו לפה עוד שחקנים.

לא חושב שתהיה ברירה, בטח אם פברוטי ימשיך לזייף.
אבי סגל אמין.

30 ספטמבר 2015, 15:05

אדגר פו כתב:לא חושב שתהיה ברירה, בטח אם פברוטי ימשיך לזייף.
אבי סגל אמין.

אם יחתכו אותו אז ברור שלא תהיה ברירה, אבל כל עוד ויטור פה, אני חושב שרוב הסיכויים שלא יגיע עוד שחקן.

30 ספטמבר 2015, 15:07

roy1000 כתב:
אדגר פו כתב:לא חושב שתהיה ברירה, בטח אם פברוטי ימשיך לזייף.
אבי סגל אמין.

אם יחתכו אותו אז ברור שלא תהיה ברירה, אבל כל עוד ויטור פה, אני חושב שרוב הסיכויים שלא יגיע עוד שחקן.

אני מסתמך על כתב אמין פחות על מחשבות.

אבל סוף אוקטובר זה באמת דד ליין, אחרי זה כבר יהיה מאוחר אחרי תחילת העונה.

30 ספטמבר 2015, 15:09

אין לי בעיה שיחכו עד אוקטובר אבל גם אז הם לא יביאו שחקן טוב
אני מקווה מאוד להתבדות ולראות אותם מביאים פה שם איכותי שינופה אבל אני בספק

30 ספטמבר 2015, 15:15

אולי בקבוצות לא גדולות או בליגות פחות מוכרות באירופה יוכלו למצוא איזה כישרון ולשלם עליו ביי אאוט ? נכון שמקרה פלאניניץ זכור לכולם אבל זה יהיה בכל מקרה הימור פרוע גם אם יביאו מישהו שינשור מהמחנות של האנ בי איי , אני פשוט חושב שייש עוד גבוהים כישרוניים באירופה ולא חייבים להביא איזה שחקן מארה'ב שהסכוי שיהיה ג'ף פוט יותר גבוהה מהסיכוי שיפתיע .

30 ספטמבר 2015, 15:23

מקאדו 3 כתב:אולי בקבוצות לא גדולות או בליגות פחות מוכרות באירופה יוכלו למצוא איזה כישרון ולשלם עליו ביי אאוט ? נכון שמקרה פלאניניץ זכור לכולם אבל זה יהיה בכל מקרה הימור פרוע גם אם יביאו מישהו שינשור מהמחנות של האנ בי איי , אני פשוט חושב שייש עוד גבוהים כישרוניים באירופה ולא חייבים להביא איזה שחקן מארה'ב שהסכוי שיהיה ג'ף פוט יותר גבוהה מהסיכוי שיפתיע .

לא יקרה לעולם.
פרסם תגובה