לגבי ג'ניפר - גם זה סיפור מאוד עצוב. לא ידעתי שהיא התאבדה. שווה לקרוא ראיון איתה מלפני כמה שנים, גם לשמוע את הצד שלה למי שלא מכיר את הסיפור:
http://www.abiliko.co.il/index2.php?id=1088&lang=HEB
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט30 כתב:כשקראתי שהבן הקטן שלו בכלל לא יודע שאביו עומד למות ושהוא עומד לספר לו את זה עכשיו - זהו.. זה גמר אותי..
אני מקווה שיהיה מי שידאג לאשתו ולבנו אחרי שילך. איזה סיפור טראגי ומצמרר.. כל כך עצוב..
מטורנטו חזר האפמן לבאטל קריק שבמישיגן. הוא למד להיות רווק מחדש, מה שלדבריו היה לו מאוד קשה, בעיקר בשל העובדה שהוא לא אוהב לחיות לבד. אי לכך רכש בית על אגם, צייד אותו בשולחן פול ובגור סן ברנרד, והזמין את אחיו ועוד שניים מחבריו לגור איתו. האפמן מספר שהוא מאוהב בחיים הטובים. לאביו ולאחיו הוא קנה מכוניות, ואת סופי השבוע הוא מבלה בהימורים בווגאס או במרוצי סוסים בקנטאקי. תחביבו החדש הוא איסוף פוסטרים של קונצרטים של להקות רוק, לעתים במחיר של 5,000 דולר לפוסטר. את הריגושים שלו הוא מקבל, לדבריו במנות גדושות מקימברלי, חברתו בת ה-22 שעובדת כעוזרת לפתולוג וחושבת על קריירת רפואה.
LIAV10 כתב:מטורנטו חזר האפמן לבאטל קריק שבמישיגן. הוא למד להיות רווק מחדש, מה שלדבריו היה לו מאוד קשה, בעיקר בשל העובדה שהוא לא אוהב לחיות לבד. אי לכך רכש בית על אגם, צייד אותו בשולחן פול ובגור סן ברנרד, והזמין את אחיו ועוד שניים מחבריו לגור איתו. האפמן מספר שהוא מאוהב בחיים הטובים. לאביו ולאחיו הוא קנה מכוניות, ואת סופי השבוע הוא מבלה בהימורים בווגאס או במרוצי סוסים בקנטאקי. תחביבו החדש הוא איסוף פוסטרים של קונצרטים של להקות רוק, לעתים במחיר של 5,000 דולר לפוסטר. את הריגושים שלו הוא מקבל, לדבריו במנות גדושות מקימברלי, חברתו בת ה-22 שעובדת כעוזרת לפתולוג וחושבת על קריירת רפואה.
זאת הסיבה למה אין לו כסף.
עידן כתב:סיפור עצוב ביותר לשחקן ובן אדם גדולמקווה שיקרה לו נס והוא יצליח לנצח את המחלה.
לגבי ג'ניפר - גם זה סיפור מאוד עצוב. לא ידעתי שהיא התאבדה. שווה לקרוא ראיון איתה מלפני כמה שנים, גם לשמוע את הצד שלה למי שלא מכיר את הסיפור:
http://www.abiliko.co.il/index2.php?id=1088&lang=HEB
MTA2311 כתב:שמעתי איזו שמועה שאומרת שהוא לא באמת גוסס, אלא פשוט פשט את הרגל ובונה על תרומות מאנשים כביכול לטיפולים רפואיים.
אני ציני מטבעי, אז תגידו לי שזה מופרך ואין סיכוי שזה נכון.
MTA2311 כתב:שמעתי איזו שמועה שאומרת שהוא לא באמת גוסס, אלא פשוט פשט את הרגל ובונה על תרומות מאנשים כביכול לטיפולים רפואיים.
roy1000 כתב:אני מוטה לשחקנים עם יכולת טכנית, ולכן אהבתי את וויצ'י'ץ', אבל יכול להיות שהאפמן עם היכולות הפיזיות שלו היה טוב יותר. נראה לי שזה כמעט קונצנזוס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־40 אורחים