02 אוקטובר 2015, 13:35
felix_r כתב:המשחק מול מילאנו הראה שיש לנו קבוצה מאוד מעניינת.
אבל עדיין רואים שחסר לנו עוד איזה שחקן פנים. מישהו סטייל אמבקווה. יהיו לא מעט משחקים כאשר אמבקווה יכנס לבעית פאולים מול קבוצות עם קו קידמי קצת יותר רציני מזה של מילאנו.
02 אוקטובר 2015, 13:40
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:המשחק מול מילאנו הראה שיש לנו קבוצה מאוד מעניינת.
אבל עדיין רואים שחסר לנו עוד איזה שחקן פנים. מישהו סטייל אמבקווה. יהיו לא מעט משחקים כאשר אמבקווה יכנס לבעית פאולים מול קבוצות עם קו קידמי קצת יותר רציני מזה של מילאנו.
אהבת את בנדר ב-3 אה?
לא חשבתי שהוא יוכל להיות כל כך קטלני שם, אבל בעצם אין שום סיבה שלא יהיה. מבחינת יכולות יש לו הכל. לשחק עם בנדר, רנדל וסנטר נוסף על המגרש זה לוקסוס אדיר.
02 אוקטובר 2015, 13:41
שמואל1 כתב:עדיין, העמדה הטבעית שלו היא 4.
הוא יכול לשחק 3 במצבים מסויימים. אני לא בטוח שיש לו רגליים לשמור על מספרי 3 אתלטיים וזריזים.
ג'נטילה מהבחינה הזאת התאים.
02 אוקטובר 2015, 13:44
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:עדיין, העמדה הטבעית שלו היא 4.
הוא יכול לשחק 3 במצבים מסויימים. אני לא בטוח שיש לו רגליים לשמור על מספרי 3 אתלטיים וזריזים.
ג'נטילה מהבחינה הזאת התאים.
שמע, הוא זריז, אתלט וארוך. יותר יעיל הגנתית מפניני או סילבן כנראה, ככה שזו אופציה מצויינת ושימושית.
מסכים שהוא צריך לעבוד בעיקר כ-4 מחליף, אבל מבחינתו כל דקה על המגרש עושה אותו טוב יותר והוא קנה לעצמו עוד תפקיד הלילה... אפשר להיות מבסוטים.
02 אוקטובר 2015, 13:50
"זו הפעם הראשונה שיצא לי לפגוש אותו וזה קרה כאן בארה"ב. דיברנו קצת וזה היה נחמד מאוד", סיפר דראגן בנדר על השיחה הקצרה שהייתה לו עם טוני קוקוץ'. "בכלל היה מדהים להיות באולם הזה, לראות את הקהל של מכבי, אוהדים שהגיעו מכל מקום. זה נתן הרגשה נהדרת".
בנדר הוא השחקן הצעיר ביותר במכבי ונשאל אם כמו ב-NBA הוא סוחב את התיקים או מקבל משימת "רוקי" אחרת: "אני עוזר לסחוב את התיקים, לא יותר מזה. החברים שלי לקבוצה פשוט נהדרים ומתייחסים אליי נפלא". על תפקודו במגרש אמר: "אני מרגיש נוח בעמדה 3 או 4. זה לא משנה לי, אני יכול לשחק ב-2 העמדות".
הפורוורד הקרואטי גם סיפר: "אני עובד עם מאמן קרואטי מגיל צעיר, מגיל 12, צ'סטן, והוא נמצא איתי גם בישראל. הוא עוזר לי מאוד בהתפתחות שלי, בהבנת המשחק, איפה לעמוד על המגרש, והוא למעשה עובד איתי על כל העמדות. רכז, סנטר, הכל".
זו העונה הראשונה שלך עם הקבוצה הבוגרת, מה המטרה שלך?
"לזכות בתארים. זו עונה ראשונה שלי באירופה, ביורוליג, ואני מאוד נרגש מזה. אני חושב שלאט לאט אני מוכיח שאני יכול לשחק ברמה הזו".
02 אוקטובר 2015, 13:59
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:המשחק מול מילאנו הראה שיש לנו קבוצה מאוד מעניינת.
אהבת את בנדר ב-3 אה?
לא חשבתי שהוא יוכל להיות כל כך קטלני שם, אבל בעצם אין שום סיבה שלא יהיה. מבחינת יכולות יש לו הכל. לשחק עם בנדר, רנדל וסנטר נוסף על המגרש זה לוקסוס אדיר.
02 אוקטובר 2015, 14:27
felix_r כתב:עדיין, אם נעזוב את בנדר לרגע, ונחזור למשחק, למילאנו אין קו קידמי חזק. באראץ' הוא כבר שנים סוס מת. מקלין - נמוך, שחקן פנים בסגנון הליגה שלנו. גוני לאוול נחמד, אבל לא מספיק אקטיבי. אין למשחק הזה שום דמיון למשחקים מול הקבוצות המובילות ביבשת. כשנשחק מול קבוצות עם סנטרים טובים, שיטחנו בצבע, אמבקווה יכנס לבעית עבירות די מהר. אנחנו חייבים עוד שחקן פנים! השחקן הזה לא חייב להיות מוכשר בהתקפה. מישהו שיתן הגנה טובה, ריבאונד, וישים גוף על סנטרים יריבים. מישהו לא יקר.
02 אוקטובר 2015, 14:48
02 אוקטובר 2015, 17:30
02 אוקטובר 2015, 17:32
rc4991 כתב:אני אגיד עכשיו משהו קצת הזוי אבל אני לא בטוח שהייתי מתנגד שגייטס יגיע לפה איכשהו
02 אוקטובר 2015, 17:36
02 אוקטובר 2015, 17:36
02 אוקטובר 2015, 17:37
החציל האצטקי כתב:האמת שג׳רום ג׳ורדן הוא פרי אייג׳נט עם ניסיון ברמות די גבוהות באירופה (יורוקאפ, אדריאטית, איטליה), סייז עצום בכל קנה מידה (2.15 על 115, ידיים 2.30), ויכולות מצויינות גם בהתקפה וגם בהגנה.
הבעיה הכי גדולה אצלו היא עבירות, מה שמגביל אותו לדקות מצומצמות על המגרש, אבל אם ניקח אותו בתוך רוטציה של 3 שחקנים האפקטיביות שלו פר דקה היא גבוהה מאוד והוא אופציה אידיאלית.
02 אוקטובר 2015, 17:47
02 אוקטובר 2015, 17:48
החציל האצטקי כתב:הוא בסדר גמור בהגנה ובריבאונד. לא מכונת ריבאונד אבל ממש לא סופו. גם הולך חזק לריבאונד התקפה. חוסם ענק, חזק מספיק כדי לשים גוף אבל קצת רך (מרבה לעשות עבירות)- זה רלוונטי לשני הדברים.
התקפית הוא מנצל יפה את הגודל שלו כדי לתפוס עמדה בפוסט (יש לו שם מובים בסיסיים אבל עושה רושם שדי יעילים- טאץ׳ לא רע). הוא גם קולע לא רע בכלל מהקו ומחצי מרחק והוא ארוך בטירוף מה שהופך אותו למטרה קלאסית למסירות לוב. אתלט טוב- יוכל לשחק בקצב המהיר של מכבי.
כמעט ואין בשוק שחקן עם ניסיון ביורוקאפ, אז גם מבחינת נסיון... הוא בסה״כ הרע במיעוטו. זו אופציה טובה.
02 אוקטובר 2015, 17:49
החציל האצטקי כתב:האמת שג׳רום ג׳ורדן הוא פרי אייג׳נט עם ניסיון ברמות די גבוהות באירופה (יורוקאפ, אדריאטית, איטליה), סייז עצום בכל קנה מידה (2.15 על 115, ידיים 2.30), ויכולות מצויינות גם בהתקפה וגם בהגנה.
הבעיה הכי גדולה אצלו היא עבירות, מה שמגביל אותו לדקות מצומצמות על המגרש, אבל אם ניקח אותו בתוך רוטציה של 3 שחקנים האפקטיביות שלו פר דקה היא גבוהה מאוד והוא אופציה אידיאלית.
לפני שנה שיחק בבולוניה- 18.5 דקות למשחק - 9 נקודות, 4 ריבאונדים וחסימה, עם כמעט 3 עבירות. על פניו אפשר לאמר שיש פה בעייתיות, אבל זה כמעט הופך ליתרון במצב שנוצר במכבי...
02 אוקטובר 2015, 17:54
02 אוקטובר 2015, 18:07
החציל האצטקי כתב:רוי- אתה גם לא צריך הרבה יותר מגודל... מה שהוא יביא לגמרי יספיק.
02 אוקטובר 2015, 18:19
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:רוי- אתה גם לא צריך הרבה יותר מגודל... מה שהוא יביא לגמרי יספיק.
לא הלהיב אותי אף פעם השחקן הזה והוא גם לא ממש הצליח בשום מקום שהוא שיחק בו.
02 אוקטובר 2015, 18:26
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:רוי- אתה גם לא צריך הרבה יותר מגודל... מה שהוא יביא לגמרי יספיק.
לא הלהיב אותי אף פעם השחקן הזה והוא גם לא ממש הצליח בשום מקום שהוא שיחק בו.