ת'רד המלפפונים Reloaded

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים Reloaded

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2015, 18:28

אני מאוד הייתי רוצה לראות את ג'רום ג'ורדן פה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2015, 18:34

felix_r כתב:
roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:רוי- אתה גם לא צריך הרבה יותר מגודל... מה שהוא יביא לגמרי יספיק.

לא הלהיב אותי אף פעם השחקן הזה והוא גם לא ממש הצליח בשום מקום שהוא שיחק בו.

תשמע, אנחנו לא מחפשים פה סנטר פותח. אנחנו פשוט צריכים עוד גבוה סבהר שישלים את הפאזל

אני לא חובב גדול של "בואו נאסוף פה סתם שחקנים". אני חושב שצריך לחתוך את פאבריני להביא לפה סנטר אחד (עם סייז של סנטר) שיוכל לתת לך הגנה ברמה גבוהה ואולי קצת משחק פוסט.
להוסיף עוד סנטר בינוני לסגל הקיים נראה לי מיותר.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 02 אוקטובר 2015, 18:37

מסכים עם חציל. צריך גבוה שרוצ'סטי ופארמר יכולים להרים לו לוב לנגיחה עם סייז. ג'ורדן דווקא מתאים לא רע לרול הזה. הוא נראה קצת כמו טייסון צ'נדלר אגב(מימדים פיזיים דומים)
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2015, 18:39

החציל האצטקי כתב:

הבאת היילייטס ממשחק וידאו.
המשחק הכי טוב שלו היה מול הקאבס 12/3 ב- 25 דקות.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוקטובר 2015, 18:44

אתה צריך בדיקת ראיה... משחק וידאו???
אבל אתה צודק, זה קדם עונה. איפה שיש לך צ׳אנס גם לשחק מתחת לרוטציה של ברוק לופז, מייסון פלאמלי וקווין גארנט.
בכל מקרה, הראה כמה דברים ממש נחמדים במשחק הזה. ורסטיליות.

זה המשחק מול קליבלנד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2015, 18:47

איזה משחק וידאו??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2015, 19:03

jol9 כתב:איזה משחק וידאו??

זה נראה כמו NBA 2K.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 02 אוקטובר 2015, 19:19

חחחח זה רק התמונה, זה משחק אמיתי
מראה ש-2k השתפרו מאוד :)
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 02 אוקטובר 2015, 19:40

לא מכיר את השחקן הזה אבל אם זה שחקן שעושה הרבה עבירות תוך זמן קצר ולא מצטיין בריבאונד והגנה לא משהו אז אני הייתי רוצה לראות שחקן אחר. לא בא לי שחקן סטייל סופו שוב. סופסוף יש לנו כאן קבוצה עם אינטלגנציית משחק גבוהה ובא לי אחד כזה שימשיך את הקו הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 02 אוקטובר 2015, 20:07

toja27 כתב:לא מכיר את השחקן הזה אבל אם זה שחקן שעושה הרבה עבירות תוך זמן קצר ולא מצטיין בריבאונד והגנה לא משהו אז אני הייתי רוצה לראות שחקן אחר. לא בא לי שחקן סטייל סופו שוב. סופסוף יש לנו כאן קבוצה עם אינטלגנציית משחק גבוהה ובא לי אחד כזה שימשיך את הקו הזה.

האמת שלכולנו בא שחקן יותר טוב אבל אתה יודע מה נקבל בסוף ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שחף » 02 אוקטובר 2015, 20:37

toja27 כתב:לא מכיר את השחקן הזה אבל אם זה שחקן שעושה הרבה עבירות תוך זמן קצר ולא מצטיין בריבאונד והגנה לא משהו אז אני הייתי רוצה לראות שחקן אחר. לא בא לי שחקן סטייל סופו שוב. סופסוף יש לנו כאן קבוצה עם אינטלגנציית משחק גבוהה ובא לי אחד כזה שימשיך את הקו הזה.

לא ממש די ההפך הגמור מזה
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 02 אוקטובר 2015, 20:57

שחף כתב:

לא ממש די ההפך הגמור מזה

אז אתה מוכן להסביר לי איך שחקן במימדים שלו וגוף בנוי לתלפיות כמו שלו לא מצא קבוצה בNBA אפילו בתור שחקן ספסל זניח? מה הבעיה איתו?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוקטובר 2015, 23:45

החציל האצטקי כתב:אתה צריך בדיקת ראיה... משחק וידאו???
אבל אתה צודק, זה קדם עונה. איפה שיש לך צ׳אנס גם לשחק מתחת לרוטציה של ברוק לופז, מייסון פלאמלי וקווין גארנט.
בכל מקרה, הראה כמה דברים ממש נחמדים במשחק הזה. ורסטיליות.

זה המשחק מול קליבלנד.

אני חייב להגיד שהוא התחזק מאוד מאז הקדנציה שלו באירופה . הוא נראה מצויין וכבר אז ראו את הפוטנציאל שלו כששיחק נגד מכבי בליגה האדריאטית והיה מצויין מול סופו . אני מאוד אוהב אותו וחושב שהוא יכול להיות אופציה מעולה אם הוא פנוי.
במיוחד אחרי המשחק נגד מילאנו זה מרגיש שהוא מתאים מאוד להשלים את הפאזל .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 אוקטובר 2015, 11:36

toja27 כתב:אז אתה מוכן להסביר לי איך שחקן במימדים שלו וגוף בנוי לתלפיות כמו שלו לא מצא קבוצה בNBA אפילו בתור שחקן ספסל זניח? מה הבעיה איתו?

שאלה טובה מאוד. שאלה שאתה יכול לשאול גם על ג'רמי פארגו אגב. אתלט כזה גדול, מוכשר, אופי חזק- ועדיין לא הסתדר בNBA.
יש שחקנים שלא מתאימים לשבת על ספסל ולחכות שיקראו להם לשחק 3, 5 דקות ולהקריב עבירות.

אני חושב שהבחור הזה שווה את ההימור עליו. מכניסים אותו כסנטר ראשון, דוחפים לו כדורים ולובים. אם עובד- נהדר. אם לא- תמיד אפשר ללכת לאמבקווה.
אפילו לא אמור להיות יקר יותר מדי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 אוקטובר 2015, 12:28

החציל האצטקי כתב:הקבוצה צריכה סנטר נוסף שיוכל להיות שחקן מטרה בפנים ולעזור הגנתית ובריבאונד.
לאור העובדה שהגבוה הרלוונטי העיקרי שלנו הוא 2.03 שווה לשקול שהגבוה שמצרפים יוכל להיות זה שיפריע לגבוהים אמיתיים (נאמר, ראדוליצה) ולא רק ימכור עבירות.

יבואו אלו שיגידו שמכבי צריכה גם 4.5 שיוכל לעזור או להחליף את רנדל כשהוא פצוע, או במקום בנדר.
אז לגבי בנדר- הוא כאן כדי להשאר ולשחק. רנדל אכן פציע ולשם כך ישנן אלטרנטיבות כמו לשחק עם סמית׳ כ-4 או אפילו עם אמבקווה כ-4, אם היה סנטר שאפשר לשים לידו.

איך אתם אוהבים לערבב... אין קשר בין הצורך ב-4.5 לצורך ב-5 נוסף מלבד אמבקווה.
הרעיון של ה-4.5 הוא כתחליף לסנטר שלישי. אם אחד משחקני הפנים (4 או 5) לא יוכל לשחק במהלך העונה, מה שסביר שיקרה לא מעט, ה-4.5 יוכל למלא את החלל כך או כך. כלומר, אם בוחרים להביא סנטר (בצדק), אז ע"ח פבראני, בוודאי אם יתאפשר להשתחרר מהחוזה שלו. ובתור זר שישי, להביא 4.5, במקום סנטר שלישי שיצפה על המתרחש מהצד (ובמקרה של פבראני, גם לקבל צ'ק של 800 אלף דולר).

ולא, 4.5 לא אמור להגיע "במקום בנדר". מי שטוב, ישחק. כל העניין הוא לחזק את הקבוצה, ולא להתחשב ברנדל או בבנדר (שאם הוא כל כך טוב הוא ישחק, אל תדאג לו) רק כי הוא טוב ביחס לגילו. להגיד שסמית' יוכל לתפקד כ-4 במקרה הצורך זה יפה, אבל זה לא יותר מאילתור זמני עקום. אתה לוקח את היתרון הברור שיש לך על רוב הקבוצות בעמדה 3 ומזיז אותו למקום שהוא פחות יעיל בו, גם אם התחליפים כשלעצמם הם לא רעים.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 03 אוקטובר 2015, 12:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2015, 12:57

האמת שזה לא כזה פשוט.

לכאורה הדבר הפשוט ביותר הוא להביא סנטר במקום פבראני, או לקוות שפבראני יחזור לכושר תקין.
מכאן נגזרת אפשרות נוספת והיא להחתים סנטר אחד נוסף ולהשאיר את פבראני, ולתת לו את הזמן להיכנס לעניינים, ובמילא, רוטציה
של שלושה סנטרים זה משהו שהוא די מקובל ביורוליג.
אני גם הייתי מתעלם מזה שמכבי "מבזבזת" 3 זרים על עמדה אחת... הרי יש לנו שני "זרים" בקו האחורי, ככה שזה לא ממש משנה.

מנגד, יש את הטענה שעדיף להביא בלי כל קשר שחקן שיכול לשחק גם 4 וגם 5, ואז במקרה הצורך, הוא יהיה ה-5 לצידו של טרבור, עד שפבראני יחזור לעצמו, ואם וכאשר זה יקרה, הוא ייתן לנו אחלה עומק בעמדות הפנים, דומה למה שיש לנו בעמדה 3.

אני אישית חושב ששתי הגישות הן סבירות לגמרי, מה שאומר שאם יהיה שחקן זמין שעונה על אחת מההגדרות האלה, אז מבחינתי זה בסדר לגמרי.

הכי חשוב שיהיה כשיר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 אוקטובר 2015, 13:05

הרעיון להביא 4.5 הוא גם כדי לחזק את עמדה 4, שלטעמי היא לא יותר מממוצעת כרגע. גם כי ראינו את רנדל נחלש מאוד לקראת סוף העונה שעברה (אם בעקבות המחלה שיש לו ואם בעקבות זמן המשחק הרב ששיחק) וגם כי בנדר חסר ניסיון, על אף הכישרון הגדול שיש לו.

אם למכבי יש סעיף יציאה מהחוזה של פבראני (מה שכרגע נראה בספק), סביר שהוא תקף רק לחודשים הראשונים של החוזה שלו, כמו שדווח לפני כמה שבועות. ובמקרה כזה אני לא רואה שום סיבה להתעקש עליו אם מביאים סנטר אחר. אם אין סעיף כזה, זה סיפור אחר (וחתיכת התנהלות גרועה של מי שהביא אותו).

ואגב, "שני זרים" בקו האחורי (כבר ישראלים לכל דבר) - הם משחקים לא מעט ביחד, וכל אחד מהם מקבל זמן משחק רב. כך שזו לא אותה סיטואציה. אם יהיו לך 3 סנטרים (שנעולים על עמדה אחת) בקבוצה, כשאחד מהם פבראני, סביר שהאחרון לא יראה יותר מידי את המגרש (בטח אם עכשיו הוא בקושי רואה אותו).
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2015, 13:53

אחדשיודע כתב:הרעיון להביא 4.5 הוא גם כדי לחזק את עמדה 4, שלטעמי היא לא יותר מממוצעת כרגע. גם כי ראינו את רנדל נחלש מאוד לקראת סוף העונה שעברה (אם בעקבות המחלה שיש לו ואם בעקבות זמן המשחק הרב ששיחק) וגם כי בנדר חסר ניסיון, על אף הכישרון הגדול שיש לו.

אם למכבי יש סעיף יציאה מהחוזה של פבראני (מה שכרגע נראה בספק), סביר שהוא תקף רק לחודשים הראשונים של החוזה שלו, כמו שדווח לפני כמה שבועות. ובמקרה כזה אני לא רואה שום סיבה להתעקש עליו אם מביאים סנטר אחר. אם אין סעיף כזה, זה סיפור אחר (וחתיכת התנהלות גרועה של מי שהביא אותו).

ואגב, "שני זרים" בקו האחורי (כבר ישראלים לכל דבר) - הם משחקים לא מעט ביחד, וכל אחד מהם מקבל זמן משחק רב. כך שזו לא אותה סיטואציה. אם יהיו לך 3 סנטרים (שנעולים על עמדה אחת) בקבוצה, כשאחד מהם פבראני, סביר שהאחרון לא יראה יותר מידי את המגרש (בטח אם עכשיו הוא בקושי רואה אותו).

אני מבין את מה שאתה אומר, רק שהטיעון ההפכי הוא לא פחות חזק.
אתה אומר שעמדה 4 היא בינונית, ויש כאלה שיאמרו שהיא טובה מאוד, ושדווקא את עמדה 5 צריך לחזק.
שתי הדעות הן הגיוניות.

במקרים האלה שבהם יש שני מצבים אפשריים, הייתי הולך פשוט על השחקן הכי טוב שאפשר. אם זה 5, או 4.5 או אפילו 4 שמשחק בצבע,
ויכול לשחק לצד רנדל ובנדר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 אוקטובר 2015, 14:03

כן רק שלא טענתי שעמדה 5 אינה צריכה חיזוק, נהפוכו. טענתי שאם מביאים סנטר, הוא צריך להיות ע"ח פבראני (מה שיפנה מקום ל-4.5 המדובר), כל עוד אפשר להשתחרר מחזוהו כמובן. אם אי אפשר, אז זה סיפור אחר. במקרה כזה הייתי הולך על הגישה שלך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שחף » 03 אוקטובר 2015, 14:30

http://nba.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 52&lang=HE

בית המסחר iTrader יהפוך לשותף אסטרטגי של מכבי תל אביב. לאחר ביטול החסות לבית״ר ירושלים, בעקבות אירועי המשחק בשרלואה, החליטה החברה לחבור לצהובים, כאשר סכום השותפות נאמד ב-1.2 מיליון שקלים. עידו פישמן , מנכ"ל iTrader: "מכבי תל אביב הוא מועדון שנמנה על הצמרת של הכדורסל האירופי במשך עשרות שנים והשותפות היא שילוב בין המסורת וההישגים לבין החדשנות והיצירתיות. מעבר להיבט המקצועי, מכבי מייצגת את הערכים בהם אנו מאמינים - חדשנות , חינוך למצוינות ובעיקר תעוזה. אני שמח שמצאנו שפה עסקית משותפת עם ראשי מכבי ואנו מאמינים שמדובר בשותפות לטווח ארוך שתניב רווחים כלכליים לשני הצדדים".

נו אחרי שיש קצת כסף בקופה אפשר להביא מחליף לפאברני??
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר ו־30 אורחים