המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:רוי- אתה גם לא צריך הרבה יותר מגודל... מה שהוא יביא לגמרי יספיק.
לא הלהיב אותי אף פעם השחקן הזה והוא גם לא ממש הצליח בשום מקום שהוא שיחק בו.
תשמע, אנחנו לא מחפשים פה סנטר פותח. אנחנו פשוט צריכים עוד גבוה סבהר שישלים את הפאזל
החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:איזה משחק וידאו??
toja27 כתב:לא מכיר את השחקן הזה אבל אם זה שחקן שעושה הרבה עבירות תוך זמן קצר ולא מצטיין בריבאונד והגנה לא משהו אז אני הייתי רוצה לראות שחקן אחר. לא בא לי שחקן סטייל סופו שוב. סופסוף יש לנו כאן קבוצה עם אינטלגנציית משחק גבוהה ובא לי אחד כזה שימשיך את הקו הזה.
toja27 כתב:לא מכיר את השחקן הזה אבל אם זה שחקן שעושה הרבה עבירות תוך זמן קצר ולא מצטיין בריבאונד והגנה לא משהו אז אני הייתי רוצה לראות שחקן אחר. לא בא לי שחקן סטייל סופו שוב. סופסוף יש לנו כאן קבוצה עם אינטלגנציית משחק גבוהה ובא לי אחד כזה שימשיך את הקו הזה.
שחף כתב:toja27 כתב:לא מכיר את השחקן הזה אבל אם זה שחקן שעושה הרבה עבירות תוך זמן קצר ולא מצטיין בריבאונד והגנה לא משהו אז אני הייתי רוצה לראות שחקן אחר. לא בא לי שחקן סטייל סופו שוב. סופסוף יש לנו כאן קבוצה עם אינטלגנציית משחק גבוהה ובא לי אחד כזה שימשיך את הקו הזה.
לא ממש די ההפך הגמור מזה
החציל האצטקי כתב:אתה צריך בדיקת ראיה... משחק וידאו???
אבל אתה צודק, זה קדם עונה. איפה שיש לך צ׳אנס גם לשחק מתחת לרוטציה של ברוק לופז, מייסון פלאמלי וקווין גארנט.
בכל מקרה, הראה כמה דברים ממש נחמדים במשחק הזה. ורסטיליות.
זה המשחק מול קליבלנד.
toja27 כתב:אז אתה מוכן להסביר לי איך שחקן במימדים שלו וגוף בנוי לתלפיות כמו שלו לא מצא קבוצה בNBA אפילו בתור שחקן ספסל זניח? מה הבעיה איתו?
החציל האצטקי כתב:הקבוצה צריכה סנטר נוסף שיוכל להיות שחקן מטרה בפנים ולעזור הגנתית ובריבאונד.
לאור העובדה שהגבוה הרלוונטי העיקרי שלנו הוא 2.03 שווה לשקול שהגבוה שמצרפים יוכל להיות זה שיפריע לגבוהים אמיתיים (נאמר, ראדוליצה) ולא רק ימכור עבירות.
יבואו אלו שיגידו שמכבי צריכה גם 4.5 שיוכל לעזור או להחליף את רנדל כשהוא פצוע, או במקום בנדר.
אז לגבי בנדר- הוא כאן כדי להשאר ולשחק. רנדל אכן פציע ולשם כך ישנן אלטרנטיבות כמו לשחק עם סמית׳ כ-4 או אפילו עם אמבקווה כ-4, אם היה סנטר שאפשר לשים לידו.
אחדשיודע כתב:הרעיון להביא 4.5 הוא גם כדי לחזק את עמדה 4, שלטעמי היא לא יותר מממוצעת כרגע. גם כי ראינו את רנדל נחלש מאוד לקראת סוף העונה שעברה (אם בעקבות המחלה שיש לו ואם בעקבות זמן המשחק הרב ששיחק) וגם כי בנדר חסר ניסיון, על אף הכישרון הגדול שיש לו.
אם למכבי יש סעיף יציאה מהחוזה של פבראני (מה שכרגע נראה בספק), סביר שהוא תקף רק לחודשים הראשונים של החוזה שלו, כמו שדווח לפני כמה שבועות. ובמקרה כזה אני לא רואה שום סיבה להתעקש עליו אם מביאים סנטר אחר. אם אין סעיף כזה, זה סיפור אחר (וחתיכת התנהלות גרועה של מי שהביא אותו).
ואגב, "שני זרים" בקו האחורי (כבר ישראלים לכל דבר) - הם משחקים לא מעט ביחד, וכל אחד מהם מקבל זמן משחק רב. כך שזו לא אותה סיטואציה. אם יהיו לך 3 סנטרים (שנעולים על עמדה אחת) בקבוצה, כשאחד מהם פבראני, סביר שהאחרון לא יראה יותר מידי את המגרש (בטח אם עכשיו הוא בקושי רואה אותו).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר ו־30 אורחים