ככה שלא הייתי מייחס משמעות גדולה מידי לגיבוי שרוצים או לא רוצים להביא לעמדה , כבר די ברור שלא מדובר על שחקן במקום פבארני אלא בנוסף אליו וזה משפיע כמובן על סוג השחקן שמחפשים .
האמת שאונואקו זה שם שבחיים לא הייתי מסתכל עליו במצב רגיל, אבל בסיטואציה שאנחנו מצויים- שם מעניין.
קודם כל- נוכחות פיזית אימתנית. 2.06, 125 קילו, ידיים עצומות של 2.35, אתלט טוב - ממש מזכיר את סופו (בימיו הכי הטובים). מספיק קל רגליים כדי לעלות לדאנק כמעט על כל מבט חופשי ונראה שיש לו גם מובים יעילים, שמאפשרים לו גם לקלוע באחוזי שדה גבוהים מאוד לאורך כל הקריירה- אזור ה60-70 אחוז. זה שחקן שיחיה בפוסט ואפשר יהיה לשלוח אליו כדורים לשם- לא ביג מן ורסטילי או משהו בסגנון הזה. סנטר אמיתי שמתרכז בצבירת נקודות, ריבאונדים והגנה באזור הטבעת.
אם מחפשים מעין תחליף סופו כדי להריץ לו את התרגילים הרגילים- זו די אופציה טובה. אני עדיין מחבב יותר את ג׳רום ג׳ורדן שנראה לי כמו rim protector יותר מסוכן ומעט יותר ורסטילי בהתקפה.
ככה שלא הייתי מייחס משמעות גדולה מידי לגיבוי שרוצים או לא רוצים להביא לעמדה , כבר די ברור שלא מדובר על שחקן במקום פבארני אלא בנוסף אליו וזה משפיע כמובן על סוג השחקן שמחפשים .
גם אם פבראני יהיה בריא וישחק טוב, אנחנו עדיין צריכים עוד גבוה
אני שואל לאן מכבי יכולה להגיע עם השחקנים האלו. יש סיבה ששחקן מסתובב בגיל 28 בקבוצות די ליג. אפשר למצוא שם שחקנים לא רעים, אבל האפסייד שלהם לא גדול והם לא השחקנים שישדרגו באופן משמעותי את הקבוצה. מזכיר קצת את עניין ג'ו אלכסנדר- שחקן מוכשר עם יכולות, אבל לא יותר מזה.
Re: מכבי במו"מ מתקדם עם הסנטר צ'ינמלו אילונו הניגרי
05 אוקטובר 2015, 19:49
אם אני מכבי אני הולך על אפשרות ב'. זה שחקן מטרה בצבע שיודע לשחק פוסט ונראה חזק פיזית. אמבקווה הוא כרגע פיתה עם חומוס שלא מצליח לשמור על כדיר, אנחנו צריכים מישהו חזק וגדול בצבע.