05 אוקטובר 2015, 20:20
MTA2311 כתב:איזה מובים? במכללות? נו באמת.
אם כל שמן הוא ישר סופו, אז אפשר לחסוך את הכסף ולעלות עם רפי בחמישייה.
מדובר בשני שחקנים בינוניים וזולים. זה לא בהכרח רע אגב. אם ויטור, שלא הולך לשום מקום כרגע, יביא את היכולת שיש לו למספר דקות במשחק, כל מה שנצטרך זה שחקן משלים בכל מקרה.
05 אוקטובר 2015, 20:21
מקאדו 3 כתב:את האמת אני לא יודע על מה הבכי , כאילו שייש עוד הרבה גבוהים פנויים ואיכותיים , פבראני שחקן טוב ויתן עוד תפוקה טובה ביחד עם אמבקווה רנדל וובנדר ועוד גבוהה עם פוסט ריבאונד והגנה סבירה זה הרכב לא רע בכלל בטח בסכומים שמכבי יכולה וצריכה. ואל תשכחו שאומנם ההכנה כבר בשיאה אבל זה לא שיביאו שחקן כזה באמצע העונה .
05 אוקטובר 2015, 20:22
MTA2311 כתב:איזה מובים? במכללות? נו באמת.
מדובר בשני שחקנים בינוניים וזולים. זה לא בהכרח רע אגב. אם ויטור, שלא הולך לשום מקום כרגע, יביא את היכולת שיש לו למספר דקות במשחק, כל מה שנצטרך זה שחקן משלים בכל מקרה.
05 אוקטובר 2015, 20:23
שחף כתב:MTA2311 כתב:איזה מובים? במכללות? נו באמת.
אז מה הקציצה הזאת והבחור השני מועילים לך?
05 אוקטובר 2015, 20:24
מקאדו 3 כתב:את האמת אני לא יודע על מה הבכי , כאילו שייש עוד הרבה גבוהים פנויים ואיכותיים , פבראני שחקן טוב ויתן עוד תפוקה טובה ביחד עם אמבקווה רנדל וובנדר ועוד גבוהה עם פוסט ריבאונד והגנה סבירה זה הרכב לא רע בכלל בטח בסכומים שמכבי יכולה וצריכה. ואל תשכחו שאומנם ההכנה כבר בשיאה אבל זה לא שיביאו שחקן כזה באמצע העונה .
05 אוקטובר 2015, 20:24
05 אוקטובר 2015, 20:27
05 אוקטובר 2015, 20:28
שחף כתב:ללכת על שמן עם משקל עודף או על קפיץ בסגנון מלקולם תומאס שעונת השיא שלו הייתה בסראגוסה? הממממ התלטות קשה לדני
באמת שאני לא מבין מי מעסיק את צוות הסקאוטינג במכבי. פאקינג יינסי גייטס עדיף על השמות המגוחכים האלה. בושה
05 אוקטובר 2015, 20:28
שחף כתב:אמבקווה לא שיחק דקה בעמדה 4 ופבראני נראה כמו בלוף גדול ופצוע אבל אם זה מה שיש בשוק כרגע עדיף לחכות לסוף אוקטובר
05 אוקטובר 2015, 20:39
קובי כתב:למה הת׳רד המיותר הזה נפתח? למה??
אני הראשון שבעד לפתוח, אבל עכשיו מנהלים דיון גם במלפפונים. שמואל? כמה שנים בצהבת עד שתלמד שעד שלא חתום, אין מה לדבר. אפילו לא ברור מי מועמד. גלדסטון נגד ורד כהן - הפאקינ׳ קרב לוזרים הכי גדול שהיה אי פעם...
05 אוקטובר 2015, 20:44
LIAV10 כתב:קובי כתב:למה הת׳רד המיותר הזה נפתח? למה??
אני הראשון שבעד לפתוח, אבל עכשיו מנהלים דיון גם במלפפונים. שמואל? כמה שנים בצהבת עד שתלמד שעד שלא חתום, אין מה לדבר. אפילו לא ברור מי מועמד. גלדסטון נגד ורד כהן - הפאקינ׳ קרב לוזרים הכי גדול שהיה אי פעם...
הוא אוהב לפתוח סתם ת׳רדים, זהו.
05 אוקטובר 2015, 20:45
05 אוקטובר 2015, 20:52
05 אוקטובר 2015, 21:08
05 אוקטובר 2015, 21:09
חנו'ש כתב:רק לי השמות האלה מזכירים את זה:
??
05 אוקטובר 2015, 21:17
חנו'ש כתב:אני גם לא הבנתי מה הבעיה.
למה ציפיתם? פאו גאסול??
צריכים שחקן שימלא פונקציות מסוימות ומאוד ספציפיות, לא כוכב!
אם מישהו מהם יכול לעשות זאת בצורה יעילה אז אהלן וסהלן.
אני בכלל מרוצה מעצם העובדה שיש שמות מה שאומר שמכבי כן פועלים בכיוון של להחתים מישהו ולא משאירים הכל לאלילת המזל והברך של פבארני.
05 אוקטובר 2015, 21:21
05 אוקטובר 2015, 21:29
cannon כתב:גלדסטון שינה את הכתבה ומציין גם כן עכשיו שאונואקו במו"מ מתקדם והניגרי הוא רק אופציה ב. כנראה השמן בדרך.
05 אוקטובר 2015, 21:29
05 אוקטובר 2015, 21:30
שחף כתב:cannon כתב:גלדסטון שינה את הכתבה ומציין גם כן עכשיו שאונואקו במו"מ מתקדם והניגרי הוא רק אופציה ב. כנראה השמן בדרך.
יהיה צחוקים אם הוא דופק סלפי יחד עם רפי ופאברני