פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי במו"מ מתקדם עם הסנטר צ'ינמלו אילונו, אונאקו מועמד

05 אוקטובר 2015, 20:20

MTA2311 כתב:איזה מובים? במכללות? נו באמת.
אם כל שמן הוא ישר סופו, אז אפשר לחסוך את הכסף ולעלות עם רפי בחמישייה.

מדובר בשני שחקנים בינוניים וזולים. זה לא בהכרח רע אגב. אם ויטור, שלא הולך לשום מקום כרגע, יביא את היכולת שיש לו למספר דקות במשחק, כל מה שנצטרך זה שחקן משלים בכל מקרה.

אז מה הקציצה הזאת והבחור השני מועילים לך?

Re: ת'רד המלפפונים Reloaded

05 אוקטובר 2015, 20:21

מקאדו 3 כתב:את האמת אני לא יודע על מה הבכי , כאילו שייש עוד הרבה גבוהים פנויים ואיכותיים , פבראני שחקן טוב ויתן עוד תפוקה טובה ביחד עם אמבקווה רנדל וובנדר ועוד גבוהה עם פוסט ריבאונד והגנה סבירה זה הרכב לא רע בכלל בטח בסכומים שמכבי יכולה וצריכה. ואל תשכחו שאומנם ההכנה כבר בשיאה אבל זה לא שיביאו שחקן כזה באמצע העונה .

די מסכים איתך.
מה שכן, פבארני יצטרך להיכנס לכושר מהר יחסית ולקוות לטוב לגבי הברך שלו.

05 אוקטובר 2015, 20:22

מדובר בשני שחקנים בינוניים וזולים. זה לא בהכרח רע אגב. אם ויטור, שלא הולך לשום מקום כרגע, יביא את היכולת שיש לו למספר דקות במשחק, כל מה שנצטרך זה שחקן משלים בכל מקרה.

אנשים פה לא קלטו שעד עכשיו סמית , פניני ולאנדסברג עוד לא שיחקו יחד בכשירות מלאה ...

כשזה יקרה סמית/ פניני יתפסו לפחות 15 דקות בעמדה 4 , מה שיעביר את אמבקווה רק לעמדה 5 ויחד עם פבארני שנכנס לכושר אין יותר מידי דקות לתת בוודאי כשבנדר נראה כמו שחקן לגיטימי ברוטציה .

לא כל כך אוהב את הבנייה לרוחב בעמדות הגבוהים , היו צריכים להביא שחקן אחד יקר / עוגן בפנים כדי לאזן את הקבוצה אבל במצב הנוכחי אין יותר מידי איפה לשלב שחקן משמעותי נוסף .

05 אוקטובר 2015, 20:23

שחף כתב:

אז מה הקציצה הזאת והבחור השני מועילים לך?

אחד עם גוף גדול שיכול למשוך אש לצבע בהרכב עם קלעים, השני ריבאונדר טוב ואתלט.

שמע, אני לא אומר שהם שחקנים טובים, או החתמות טובות. אני לא מכיר אותם. אני אומר שאם ויטור יהיה כשיר לרבע שעה טובה במשחק, השחקן שיביאו לא צריך להיות כוכב.

05 אוקטובר 2015, 20:24

מקאדו 3 כתב:את האמת אני לא יודע על מה הבכי , כאילו שייש עוד הרבה גבוהים פנויים ואיכותיים , פבראני שחקן טוב ויתן עוד תפוקה טובה ביחד עם אמבקווה רנדל וובנדר ועוד גבוהה עם פוסט ריבאונד והגנה סבירה זה הרכב לא רע בכלל בטח בסכומים שמכבי יכולה וצריכה. ואל תשכחו שאומנם ההכנה כבר בשיאה אבל זה לא שיביאו שחקן כזה באמצע העונה .

05 אוקטובר 2015, 20:24

אמבקווה לא שיחק דקה בעמדה 4 ופבראני נראה כמו בלוף גדול ופצוע אבל אם זה מה שיש בשוק כרגע עדיף לחכות לסוף אוקטובר

05 אוקטובר 2015, 20:27

למה הת׳רד המיותר הזה נפתח? למה??
אני הראשון שבעד לפתוח, אבל עכשיו מנהלים דיון גם במלפפונים. שמואל? כמה שנים בצהבת עד שתלמד שעד שלא חתום, אין מה לדבר. אפילו לא ברור מי מועמד. גלדסטון נגד ורד כהן - הפאקינ׳ קרב לוזרים הכי גדול שהיה אי פעם...

05 אוקטובר 2015, 20:28

שחף כתב:ללכת על שמן עם משקל עודף או על קפיץ בסגנון מלקולם תומאס שעונת השיא שלו הייתה בסראגוסה? הממממ התלטות קשה לדני

באמת שאני לא מבין מי מעסיק את צוות הסקאוטינג במכבי. פאקינג יינסי גייטס עדיף על השמות המגוחכים האלה. בושה

כן כי יינסי גייטס הוא שחקן הגנה מעולה בדיוק כמו שחסר לנו , הוא גם שיחק בליגה שהיא הרבה יותר חזקה מהדיי ליג בשנתיים האחרונות ...

מראש היה צפוי שיביאו שחקן זול אבל עם שימת דגש על הגנה ופוסט אפ , זה כנראה סוג השחקנים שהולכים עליהם למה ציפיתם ?

05 אוקטובר 2015, 20:28

שחף כתב:אמבקווה לא שיחק דקה בעמדה 4 ופבראני נראה כמו בלוף גדול ופצוע אבל אם זה מה שיש בשוק כרגע עדיף לחכות לסוף אוקטובר

מי יהיה פנוי בסוף אוקטובר שיוכל להיות רלוונטי לדעתך?

05 אוקטובר 2015, 20:39

קובי כתב:למה הת׳רד המיותר הזה נפתח? למה??
אני הראשון שבעד לפתוח, אבל עכשיו מנהלים דיון גם במלפפונים. שמואל? כמה שנים בצהבת עד שתלמד שעד שלא חתום, אין מה לדבר. אפילו לא ברור מי מועמד. גלדסטון נגד ורד כהן - הפאקינ׳ קרב לוזרים הכי גדול שהיה אי פעם...

הוא אוהב לפתוח סתם ת׳רדים, זהו.

05 אוקטובר 2015, 20:44

LIAV10 כתב:
קובי כתב:למה הת׳רד המיותר הזה נפתח? למה??

הוא אוהב לפתוח סתם ת׳רדים, זהו.

דווקא בפורום יש בעייה הפוכה. משמרים פה ת׳רדים משנת תרפפ״ו. מקפיצים ת׳רד מלפני 3 שנים, כי אז דיברו על איזה שחקן, במקום לפתוח חדש.

בכל אופן, כאן פשוט כפילות דיונים וזו פעם 648 שעושים את זה בהקשר של מלפפון שמתגלה כרקוב.

05 אוקטובר 2015, 20:45

אני גם לא הבנתי מה הבעיה.
למה ציפיתם? פאו גאסול??
צריכים שחקן שימלא פונקציות מסוימות ומאוד ספציפיות, לא כוכב!
אם מישהו מהם יכול לעשות זאת בצורה יעילה אז אהלן וסהלן.
אני בכלל מרוצה מעצם העובדה שיש שמות מה שאומר שמכבי כן פועלים בכיוון של להחתים מישהו ולא משאירים הכל לאלילת המזל והברך של פבארני.

05 אוקטובר 2015, 20:52

וזה תמיד אותו אחד עושה את זה.
נקודה למחשבה.

05 אוקטובר 2015, 21:08

אונאקו נראה נחמד ודי יעיל בצבע
ממש לא כוס התה שלי אבל גם לא שם רע

05 אוקטובר 2015, 21:09

חנו'ש כתב:רק לי השמות האלה מזכירים את זה:
תמונה
?? :unsure

:clap2

05 אוקטובר 2015, 21:17

חנו'ש כתב:אני גם לא הבנתי מה הבעיה.
למה ציפיתם? פאו גאסול??
צריכים שחקן שימלא פונקציות מסוימות ומאוד ספציפיות, לא כוכב!
אם מישהו מהם יכול לעשות זאת בצורה יעילה אז אהלן וסהלן.
אני בכלל מרוצה מעצם העובדה שיש שמות מה שאומר שמכבי כן פועלים בכיוון של להחתים מישהו ולא משאירים הכל לאלילת המזל והברך של פבארני.

אני לא ציפיתי לכלום, אבל זה מטריף שזה מה שמנסים למכור לאוהדים שנייה לפני שמעלים את השמות האלה
כאילו יש איזה תוכניות גרנדיוזיות כשכולם יודעים שיביאו שחקן D-LEAGUE

05 אוקטובר 2015, 21:21

גלדסטון שינה את הכתבה ומציין גם כן עכשיו שאונואקו במו"מ מתקדם והניגרי הוא רק אופציה ב. כנראה השמן בדרך.

05 אוקטובר 2015, 21:29

cannon כתב:גלדסטון שינה את הכתבה ומציין גם כן עכשיו שאונואקו במו"מ מתקדם והניגרי הוא רק אופציה ב. כנראה השמן בדרך.

יהיה צחוקים אם הוא דופק סלפי יחד עם רפי ופאברני

05 אוקטובר 2015, 21:29

אנחנו תמיד שומעים את הסיפורים האלה אבל...
אף אחד לא הכריח את הצוות המקצועי לשבת על הגדר ולחכות לאוקטובר, כשכבר באוגוסט הרוחות נשבו לכיוון שצריך עוד שחקן.

אם ראשון יכולה להביא שחקן כמו מונרו, אז אני לא קונה את זה שאין שחקנים.

05 אוקטובר 2015, 21:30

שחף כתב:
cannon כתב:גלדסטון שינה את הכתבה ומציין גם כן עכשיו שאונואקו במו"מ מתקדם והניגרי הוא רק אופציה ב. כנראה השמן בדרך.

יהיה צחוקים אם הוא דופק סלפי יחד עם רפי ופאברני

זה פיזית לא אפשרי.
פרסם תגובה