06 אוקטובר 2015, 00:30
Asf כתב:BIG sofo כתב:הוא עם מוטת ידיים של 7^7 (2.33)![]()
![]()
![]()
אני לא חושב שנתקלתי בשחקן עם מוטת ידיים כזאת![]()
![]()
![]()
לאמבקווה, לשם השוואה, יש מוטת ידיים מטורפת של 2.24...לאונאקו 9 ס"מ יותר...
איפה זה רשום?
06 אוקטובר 2015, 00:31
06 אוקטובר 2015, 00:32
BIG sofo כתב:Asf כתב:BIG sofo כתב:הוא עם מוטת ידיים של 7^7 (2.33)![]()
![]()
![]()
אני לא חושב שנתקלתי בשחקן עם מוטת ידיים כזאת![]()
![]()
![]()
לאמבקווה, לשם השוואה, יש מוטת ידיים מטורפת של 2.24...לאונאקו 9 ס"מ יותר...
איפה זה רשום?
http://www.nbadraft.net/players/arinze-onuaku
Enormous 7'7 wingspan and solid timing make him a serious shot blocking threat (1.4 per game).
06 אוקטובר 2015, 00:32
שמואל1 כתב:גל גל כתב:לא דחה כרגע, דחה שלשון עבר בתחילת העונה כשהיה במחנות של ה NBA
חוץ מזה מה אתה מצפה לדוויט האוורד? זה סנטר שלישי שבא כגיבוי לפאברני ולחלק עומסים אם יתברר כהפתעה מעולה אם לא תחתוך בדצמבר תביא מישהו אחר מה הביעה
אני רואה הרבה קבוצות חלשות ממכבי, עם הרבה פחות כסף ממכבי, מצליחות להביא גבוהים יותר מרשימים (כולל אצלנו בליגה).
מדוע במכבי זה לא יכול לקרות? מדוע במכבי תמיד מחכים לרגע האחרון ומביאים נגר מ D LEAGUE?
ציפיתי שיביאו שחקן עם יכולות, שחקן שבאמת יכול לשדרג אותנו במשחק הפנים בצבע. שחקן שירים את הרמה במכבי.
06 אוקטובר 2015, 00:33
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:גל גל כתב:לא דחה כרגע, דחה שלשון עבר בתחילת העונה כשהיה במחנות של ה NBA
חוץ מזה מה אתה מצפה לדוויט האוורד? זה סנטר שלישי שבא כגיבוי לפאברני ולחלק עומסים אם יתברר כהפתעה מעולה אם לא תחתוך בדצמבר תביא מישהו אחר מה הביעה
אני רואה הרבה קבוצות חלשות ממכבי, עם הרבה פחות כסף ממכבי, מצליחות להביא גבוהים יותר מרשימים (כולל אצלנו בליגה).
מדוע במכבי זה לא יכול לקרות? מדוע במכבי תמיד מחכים לרגע האחרון ומביאים נגר מ D LEAGUE?
ציפיתי שיביאו שחקן עם יכולות, שחקן שבאמת יכול לשדרג אותנו במשחק הפנים בצבע. שחקן שירים את הרמה במכבי.
כמו צסקא שהביאה איזה סנטר אוקראיני עלום שם בשלב הזה של העונה??
זה לא כזה קל למצוא עכשיו גבוהים ששווים משהו.
תן לו צ'אנס...
06 אוקטובר 2015, 00:35
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:גל גל כתב:לא דחה כרגע, דחה שלשון עבר בתחילת העונה כשהיה במחנות של ה NBA
תן לו צ'אנס...
צסק"א הביאה גיבוי לג'ואל פרילנד.
אם למכבי היה את פרילנד, מצידי שהיו מביאים את זלמנסון להיות המחליף שלו.
06 אוקטובר 2015, 00:36
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:גל גל כתב:לא דחה כרגע, דחה שלשון עבר בתחילת העונה כשהיה במחנות של ה NBA
תן לו צ'אנס...
06 אוקטובר 2015, 00:37
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:גל גל כתב:לא דחה כרגע, דחה שלשון עבר בתחילת העונה כשהיה במחנות של ה NBA
תן לו צ'אנס...
צסק"א הביאה גיבוי לג'ואל פרילנד.
אם למכבי היה את פרילנד, מצידי שהיו מביאים את זלמנסון להיות המחליף שלו.
טוב, אנחנו לא צסקא, אבל אם גם צסקא לא הצליחה למצוא משהו יותר טוב בנקודת הזמן הנוכחית (וכסף בטח לא היה הבעיה שם), אז למה שמכבי תצליח??
06 אוקטובר 2015, 00:41
שמואל1 כתב:דרך אגב, עצם זה שמכבי הגיעה לנקודת הזמן הנוכחית בלי סנטר, זאת בעיה בפני עצמה.
06 אוקטובר 2015, 00:41
06 אוקטובר 2015, 00:44
06 אוקטובר 2015, 00:48
06 אוקטובר 2015, 00:53
06 אוקטובר 2015, 00:55
שמואל1 כתב:פה הוא עושה 32 נק' ו- 17 ריב'
06 אוקטובר 2015, 00:59
שמואל1 כתב:קובי כתב:החתמה מעניינת ולוטה בערפל.
שמואל, תפסיק להיות נחרץ לגבי דברים שאין לך מושג. לא אתה ולא אני יודעים באמת מה הוא מסוגל להביא.
בן 28 עם קריירה שלא נסקה? ספר את זה לאחד שאתה מאוד היית בעד החתמתו - טיילור רוצ'סטי, שעונה לפני שהפך למלך הסלים ביורוליג (בהיותו בן 29), קלע בליגה האיטלקית 7 נק' בממוצע וביורוליג 3.5. בניז'ני הוא פרח וריירת על החתמתו שנה אחרי. אז בוא נמתין.
אני יכול להסכים איתך שאי אפשר להתלהב מההחתמה הזאת, אלא פשוט לקוות לטוב. על ההתנהלות של מכבי בנושא סנטר אפשר לדבר, אבל על השחקן עצמו? לא הייתי ממהר כ"כ...
הלוואי שאונואקו היה קולע 7 נק' בליגה האיטלקית. הוא בכלל לא הגיע למחוזות האלו.
יכול להיות שיתברר שהוא שחקן מצויין, שמכבי הביאה יהלום שאף אחד לא הצליח לזהות. רוב הסיכויים שזה לא יקרה. מתי בפעם האחרונה מכבי הביאה שחקן טוב מהדי ליג?
06 אוקטובר 2015, 01:17
שמואל1 כתב:קובי כתב:החתמה מעניינת ולוטה בערפל.
שמואל, תפסיק להיות נחרץ לגבי דברים שאין לך מושג. לא אתה ולא אני יודעים באמת מה הוא מסוגל להביא.
בן 28 עם קריירה שלא נסקה? ספר את זה לאחד שאתה מאוד היית בעד החתמתו - טיילור רוצ'סטי, שעונה לפני שהפך למלך הסלים ביורוליג (בהיותו בן 29), קלע בליגה האיטלקית 7 נק' בממוצע וביורוליג 3.5. בניז'ני הוא פרח וריירת על החתמתו שנה אחרי. אז בוא נמתין.
אני יכול להסכים איתך שאי אפשר להתלהב מההחתמה הזאת, אלא פשוט לקוות לטוב. על ההתנהלות של מכבי בנושא סנטר אפשר לדבר, אבל על השחקן עצמו? לא הייתי ממהר כ"כ...
הלוואי שאונואקו היה קולע 7 נק' בליגה האיטלקית. הוא בכלל לא הגיע למחוזות האלו.
יכול להיות שיתברר שהוא שחקן מצויין, שמכבי הביאה יהלום שאף אחד לא הצליח לזהות. רוב הסיכויים שזה לא יקרה. מתי בפעם האחרונה מכבי הביאה שחקן טוב מהדי ליג?
06 אוקטובר 2015, 01:19
06 אוקטובר 2015, 02:04
06 אוקטובר 2015, 02:18
06 אוקטובר 2015, 02:21