07 אוקטובר 2015, 13:56
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:עזוב חציל, אם הדי ליג היא לא מדד, הליגה השנייה בסין שקולה למשחק במתנס רהט. למרות השמות הכביכול מרשימים.
מניח שכבר בשבועיים הקרובים נוכל לראות לאיזה כיוון זה הולך.
השאלה אם אתה לא יכול להסיק שמבחינת אחד על אחד ויכולות מקצועיות נטו, הוא מסוגל לספק את הסחורה מול גבוהים ברמה שהוא צפוי להתקל בה. אני חושב שכן- ומה שצריך לראות זה איך הוא בתוך מסגרת קבוצתית- איך הוא עומד על המגרש, שומר, תוקף בתוך המסגרת של מכבי- שזה מה שאנחנו נצטרך לראות.
אני מניח שאם ישחק במוצ״ש כולם כבר יהיו רגועים.
07 אוקטובר 2015, 14:25
07 אוקטובר 2015, 14:57
החציל האצטקי כתב:העניין הוא שהיורוליג הלך לכיוון הזה.
גבוהים שבאים משום מקום ומנצחים בזכות האסל, אופי, דומיננטיות פיזית.
הרי מאיפה הגיעו קייל היינס, בריאנט דנסטון, אלכס טיוס, ג׳מאל מקלין, טרבור אמבקווה, אותלו האנטר, מרכוס סלוטר, פטריק יאנג וכו׳?
לרוב זה או שיש לך את זה או שאין לך את זה, ומה שמבדיל ביניהם זה הבמה, היכולת האישית (הגבוהה יחסית במקרה של אונואקו) והאופי.
07 אוקטובר 2015, 15:09
07 אוקטובר 2015, 15:22
החציל האצטקי כתב:ג׳ואי דורסי, ריצ׳ארד הנדריקס, ג׳ף אדריאן, סמארדו סמואלס זה שחקנים עם רזומה דומה מאוד שנתנו עונות טובות מאוד באירופה, ברמות הגבוהות, אחרי עונות בדי ליג ו/או קצה ספסל NBA לסרוגין.
07 אוקטובר 2015, 15:25
07 אוקטובר 2015, 15:28
אדגר פו כתב:לפי אבי סגל הוא לא ישחק במוצ"ש כנראה אלא ישר מול צסק"א. ישר לגוב האריות.
07 אוקטובר 2015, 15:32
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:לפי אבי סגל הוא לא ישחק במוצ"ש כנראה אלא ישר מול צסק"א. ישר לגוב האריות.
כנראה עדיין לא סגורים עליו ולא רוצים לבזבז מכסה של זר.
07 אוקטובר 2015, 15:36
07 אוקטובר 2015, 15:38
my man כתב:"אני אתן את הגוף שלי למען הקבוצה"
07 אוקטובר 2015, 15:40
07 אוקטובר 2015, 15:40
07 אוקטובר 2015, 16:23
07 אוקטובר 2015, 18:20
אדם כתב:תראו את הכאילו חיסכון של מכבי והחוסר היגיון שהולך שם ,פשוט הזוי.
3 שחקנים אף לא אחד מהם מוכח או באנקר או אפילו נותן מה שלמכתחילה כיוונו לפחות לגבי שניים מהם כרגע,לא פבראני שהוא חצי פצוע ולא אמבאקווה שמתגלה כבינוני וסביר .
3 השחקנים הניגרי והשניים האלה שווים מליון וחצי דולר,במליון וחצי דולר יכלו להביא סנטר רציני ומוכח שהוא באנקר ,ולעמדה ה4 וחצי יכלו להביא כל קפיץ אחר אתלטי ,שיתן ריבאונד חסימות ודאנקים ,כל שחקן מראשון לציון בעמדה 4 או מאילת או ממחנות האנביאי ,2 שחקנים שלפחות היו נותנים מה שמצפים או צריכים .
הרי ב3 השחקנים האלה כרגע אף אחד לא נותן את ההגנה או המטריה האוירית שנתן טיוס,אמבאקווה נחמד אבל הוא לא איזה חוסם או קפיץ אז כבר בחיסרון וגם ובעמדה 5 אף אחד לא נותן תאפקט שנתן סופו.
ככה שאני לא מבין מה מכבי עשו או עושים ,עמדות הפנים אילתורים והדבקות .
07 אוקטובר 2015, 19:48
07 אוקטובר 2015, 19:57
07 אוקטובר 2015, 21:50
cannon כתב:במכבי החלו בבדיקות מעמיקות לגבי השורשים של אונואקו. מסתבר שהוא הגיע כיון שבסבירות גבוהה יוכל להרשם כישראלי ואז יפתור את בעיית הישראלי הגבוה לחוק הרוסי.![]()
![]()
07 אוקטובר 2015, 21:58
felix_r כתב:cannon כתב:במכבי החלו בבדיקות מעמיקות לגבי השורשים של אונואקו. מסתבר שהוא הגיע כיון שבסבירות גבוהה יוכל להרשם כישראלי ואז יפתור את בעיית הישראלי הגבוה לחוק הרוסי.![]()
![]()
אתה רציני ? או שזאת בדיחה ?
07 אוקטובר 2015, 21:58
07 אוקטובר 2015, 22:08
אדם כתב:תראו את הכאילו חיסכון של מכבי והחוסר היגיון שהולך שם ,פשוט הזוי.
3 שחקנים אף לא אחד מהם מוכח או באנקר או אפילו נותן מה שלמכתחילה כיוונו לפחות לגבי שניים מהם כרגע,לא פבראני שהוא חצי פצוע ולא אמבאקווה שמתגלה כבינוני וסביר .
3 השחקנים הניגרי והשניים האלה שווים מליון וחצי דולר,במליון וחצי דולר יכלו להביא סנטר רציני ומוכח שהוא באנקר ,ולעמדה ה4 וחצי יכלו להביא כל קפיץ אחר אתלטי ,שיתן ריבאונד חסימות ודאנקים ,כל שחקן מראשון לציון בעמדה 4 או מאילת או ממחנות האנביאי ,2 שחקנים שלפחות היו נותנים מה שמצפים או צריכים .
הרי ב3 השחקנים האלה כרגע אף אחד לא נותן את ההגנה או המטריה האוירית שנתן טיוס,אמבאקווה נחמד אבל הוא לא איזה חוסם או קפיץ אז כבר בחיסרון וגם ובעמדה 5 אף אחד לא נותן תאפקט שנתן סופו.
ככה שאני לא מבין מה מכבי עשו או עושים ,עמדות הפנים אילתורים והדבקות .