המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
shayD כתב:בדיחה.
לא שזה משנה לי, אבל אני חושב שיש לו איזו-שהיא זיקה לאיסלאם.
שהרי מוחמד היה מגדל זקן ומגלח את שפמו ועל כך המוסלמים עושים כן.
יוסי22 כתב:אמבקווה עד עכשיו הוא בינגו פחות או יותר בלבל של רנדל מהשנה החולפת ...
יוסי22 כתב:אמבקווה עד עכשיו הוא בינגו פחות או יותר בלבל של רנדל מהשנה החולפת ...
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:אמבקווה עד עכשיו הוא בינגו פחות או יותר בלבל של רנדל מהשנה החולפת ...
דני פדרמן במיטבו.
אדגר פו כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:אמבקווה עד עכשיו הוא בינגו פחות או יותר בלבל של רנדל מהשנה החולפת ...
דני פדרמן במיטבו.
מספיק כבר עם השטויות שלכם.
יוסי22 כתב:שלכם ??![]()
אני חושב שרועי בכיין מקצועי בכל מה שקשור למכבי , כמו שמואל אבל במסווה אקדמי אבל מעולם לא לקחתי את זה למקום האישי .
שמואל1 כתב:אכן שחקן ענק. בינגו מדהים של פדרמן. ממוצע של 30+20 (המבורגרים) כל משחק.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:אכן שחקן ענק. בינגו מדהים של פדרמן. ממוצע של 30+20 (המבורגרים) כל משחק.
כמות העב"מים שעברה בקבוצה ב8-9 השנים האחרונות, לא היתה מביישת שום סרט הוליוודי על חוצנים.
אחד הגורמים לכך הוא ריבוי הזרים, כשמחתימים הרבה שחקנים, אז גם יש פאלטות. זה טבעי. החוכמה היא לדעת לתקן
את הטעויות חד, חלק ומהר.
אבל אני חושב שהבעיה החמירה מאז שבנו כאן צוות סקאוט, שבעצם פורס חסות על העב"מים האלה, וגם כנראה מונע את החלפתם.
אין שום סיבה שבקבוצה כמו מכבי, יישחק שחקן כמו אונואקו, בדיוק כמו שאין שום סיבה שפבראני יגיע לכאן על ברך אחת.
זאת הפקרות, ובושה גדולה, אבל הבעיה היא שמי שבאמת אשמים, לעולם לא ייקחו אחריות ויישלמו את המחיר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־45 אורחים