החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:יש קו אדום וגבול הטעם הטוב. איפה הסוף? יש ביקוש אז המחירים ימשיכו להאמיר משנה לשנה? בסוף נגיע למצב שכרטיס מאחורי הסל למעלה יעלה 1000 ש"ח.
בסופו של דבר אנחנו מדברים על מוצר, וכמו שאמרת לא הגיוני למכור את המוצר הזה במחיר יקר פי 10 מהשווי שלו.
אין שום סיבה בעולם שמשחק יורוליג בשלב הבתים יעלה 400 ש"ח, ועוד למקומות הכי גרועים בהיכל. ההיכל הפך להיות מקום שסגור רק לעשירים, פשוט ביזיון.
יש ביקוש? סבבה, תמכרו ב 100 ש"ח שזה עדיין פי 2 יותר מהמחיר של ריאל מדריד.
אתה אוהד הקבוצה? אתה הולך למשחקים? קנה מנוי.
תשלם על 4 משחקי יורוליג ותשב עונה שלמה בשער 11 (1,400 שקל).
אם היית פעם בהיכל אתה צריך לדעת שבלא מעט משחקים אתה גם תמצא מקום טוב יותר אם תתאמץ טיפה. בליגה אתה בכלל תשב כמו מלך.
לא מתאים? תשלם על 8 משחקי יורוליג ותשב באולם מאחורי הסל (ובמקומות הכי טובים שיש בהיכל בכל משחק ליגה...) או במרכז היציע ב3,000 שקל.
אם נצא מנקודת הנחה שבמנוי אתה תקבל לפחות(!!!) 5 משחקי בית מוקדם + 7 משחקי טופ 16 + 1 משחק הצלבה = 13 משחקי יורוליג וזה בלי להתחשב בכלל בליגה - זה נו בריינר.
אתה יכול? תעשה מנוי במקום לזיין את המוח. אפילו תעשה מנוי ותמכור כמה מהכרטיסים ביורוליג במחיר שמכבי לוקחים ותחזיר לעצמך את ההשקעה...
לחלוטין עניין של ביקוש. זו ההצגה הטובה בתל אביב, אם לא בארץ, ביום חמישי. יש סיבה שמשלמים עליה ככה. ומי שאוהב את זה מספיק- עושה מנוי בד״כ.
עוד פעם חזרנו לקטגוריות ותנאים לאהדה? אין לי מנוי אז אני לא אוהד?
מה לעשות שהחיים הפרטיים שלי לא מאפשרים לי להגיע כל שבוע להיכל. אני כן רוצה להגיע למשחקים בודדים במהלך העונה, כמו משחק הפתיחה נגד מלאגה (דרך אגב גם 1400 ש"ח למנוי במקום הכי גרוע בהיכל זה סכום לא מבוטל).
צריך לומר את האמת- ההיכל הפך להיות מקום לרולקסים ועשירים (שבכלל לא מכבדים את השחקנים ויוצאים לפני הזמן). אנשים רגילים לא יכולים להגיע, זה הפך להיות גן סגור והמצב מחמיר מעונה לעונה.
אני לא מוכן לשלם 400 ש"ח למשחק, כמו כל אדם נורמטיבי אחר במדינה.